Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Radnix #78770 üzenetére
Jah bocs, nem paraszt hangvétel akart lenni.)
Igazából rossz hsz-re is válaszoltam, mert mobilról írtam és kétbalkezem van. Na szóval az általad linkelt cikkben foglaltakra gondoltam.
Igen, azt írja hogy "Flexible Dieting follows the belief that there are no miracle weight loss foods. No good or bad foods, just macro ratios."Biztos van olyan ember akinek tök mindegy milyen ch-t visz be és jól hasznosítja, de a többség nem ilyen szerencsés.
A csirkerizs meg igenis jó dolog, én már több éve tolom és még mindig nem untam meg – amúgy ezt a témát is lehet elég sokáig variálni.
Az a hamburgeres példa azért durva, mert abban van cukor is, meg mindenféle adalékanyag.
Az idetévedő újonc srác meg azt fogja hinni, bátran lehet szemetet is enni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest