Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Rettenetesen meggyötörték az iPhone 16e-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Ferry
senior tag
"Ez szín hús"
Ezt azért te sem hiszed el ügye?
Dolgoztam ilyen helyen,én kezeltem azokat a gépeket amik ehetővé teszik azokat a szarokat(szó szerint),amikről neked a szín hús szó jut eszedbe.
Hadd ne meséljem el miből van az,meg az összes virsli,szalámi,konzerv meg minden szar....Egyébként meg ha igazán faszán akarod csinálni,akkor a husit nem sütöd agyon,csak megfőzöd és maximum megpirítod kicsit.
Ezeket a kész baromságokat meg felejtsd el,ennyi erővel a mekiben is kajálhatsz,ott is van "husi" a hambiban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest