Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kihívót kap a Red Magic?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Ilyen összehasonlításkor először is az alapvető életszükségleteket veszik figyelembe, mint élelmiszer, lakhatás, ruházkodás.
Ezeket alapul véve élünk jobban mint 93%, nem az alapján hogy hány colos az okostelefon kijelzője.Pár éve hallottam egy mondást egy öregtől, azóta is igyekszem magam tartani hozzá:
"Annak kell örülni, ami van, nem amiatt bánkódni, ami nincs"Amolyan félig üres v. félig tele van a pohár? alapon, ki, hogy nézi ugyanazt a poharat.
Én jelenleg viszonylag boldog vagyok, holott nem vagyok se gazdag, se izmos, se házam, se feleségem.
De megtanított az élet értékelni, azt amim van és igyekszem a lehetőségeim /vagyonom folyamatosan bővíteni, mindemellett az igényeim szűkíteni.
Így egy összefele tartó viszony alakul(t) ki közöttük, tehát egyre kevesebb egységnyi anyagi áldozat szükséges ahhoz hogy jól érezzem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bitcoin topic
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kihívót kap a Red Magic?
- One mobilszolgáltatások
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Tissot Heritage Porto Small
- Csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Renpho Reach masszírozó készülék
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest