- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
ncc1701 #123098 üzenetére
Lehet szégyen, de nekem is kicsit hasonló a guggolás és a fekvenyomás. Nagyjából egy szinten vannak erőben (valamivel saját súly felett).
Mondjuk lábazni egyedül szoktam, fekvenyomásnál meg ott van haver, így bátrabb vagyok.
Ehhez hasonló felépítésű lábtolóra viszont már pakoltam fel több mint 4x-esét a saját súlyomnak. Rendesen mellig beengedve a térdet.
De ez könnyebb is, mint a hagyományos.Arányaiban meg hátat erősebbnek érzem, plusz súllyal szoktam húzózkodni és evezés, lehúzás is sajt súlynál nagyobb súlyokkal megy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest