Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én már nyitottam a bokszolós topicot, meg amúgy sem tudnék most mert már régen alszom
Ha nem léptek, meglesz a 6000 hsz lassacskán 
-
GodHeart
senior tag
ha jól értelmezem.. a hst egy olyan cucc, amitől a szervezet jobban elviseli a nagyobb súlyokat. Így ha normálisan nem érhető el fejlődés akkor azzal igen. Talán..
ügyi wok? 
Sőt kérjek meg, hogy álljon felém, hogy magam felé tudjam tenni a súlyt, de utána nehogy segítsen, mert úgy is felnyomom!
ha már a nyakamon van, az sem probléma, hisz csak pihentetem a kezeimet! Ha hörgök, az az erőlködés jele, és csak nagyobb erőm lesz tőle, koncentrálok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nah jo8 -
Markgx10
őstag
válasz
GodHeart
üzenetére
Inkább próbáld ki, hogy nem edzel egy hétig, aztán van-e valami pozitív változás.

Vagy a másik megoldás (ez sokkal jobb), ha nagy a nyomás akkor emeljél a súlyokon, de ne 5kg-ot hanem 100-150kg-ot és olyankor ne kérjél segítséget, csak nyomjál bele hatokat, heteket. Egészen biztosan végleg el fog múlni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GodHeart
senior tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
egyértelmű.. és ha érzem a fejemben a nyomást, abba is hagyom, hogy lemenjen ''normális'' szintre a vérnyomás!
Minek is az a HST? hogy megőrizze az eddigi izomtömeget!?
-
-
Manitou
veterán
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Nem győzlek meg, mert ígazad van 100 kiló esetén tényleg ~70 kiló
ha 45 fokos a gép Minél meredekebb annál közelebb esik a 100-hoz. Hülyeséget számoltam. 
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
A ''See Arnold Run'' Nincs meg valakinek vagy nem tudjátok hol lehet megvenni?
Üdv -
Markgx10
őstag
válasz
Manitou
üzenetére
Ja Ronnie meg 1000 kiló körül lábtolózik, mégsem guggol 700kg-mal szóval ez így hülyeség.
Szerintem...
A Bibliában (mármint az új Extremefites újságban
) most olvastam a Jay Cutler interjút, ott megkérdezték, hogy hát elég sokat eszik, mennyibe fáj ez neki egy héten? Azt mondta, hogy CSAK kajára egy héten 1000 dollár megy el
Az kemény 
-
GodHeart
senior tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
most mondja egyik haverom lehet, hogy agyérgörcs.. mondom az akkor jobb? erre elkezdi a másik, hogy nagyapjának az volt, és most tetülassan csoszogva jár.. hááá ez sem bíztató! Jó de érted Moddingfan és nem kreatinozok, semmi ilyet nem szedek.. fehérje port is csak most kezdtem el napi max 1 adaggal.. pénzhiány miatt, ugye nem vagyok milliomos. Most melyik a jobb, meg most mi is az a határ, ami felett ne cisnáljak? meg hogy az orvos fog e hozzá érteni.. mert itt sportorvost találni.. az lehetetlen.. nah majd holnap azért írok mivolt.
-
Manitou
veterán
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Arról van szó hogy ha például azt veszük hogy 45 fokos a lábtológépnek a mozgatott út és a padlóval bezárt szöge, akkor ha 100 kg súly van rátéve az a ferde szögben történő mozgása során 141kg -nak számít. De mivel ilyenkor beleülsz, a saját súlyodat nem tolod, csak a súlyt. Míg gugolásnál a saját súly + amit emelsz az nehezedik rád. Vagyis vegyünk egy 70 kilós embert, egy ilyen lábtológére feltesz 100 kilót akkor az annak felel meg mintha ~70 kilóval gugolna.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
GodHeart
üzenetére
Egy barátom ugyan abban a cipőben járt, mint Te, szerintem neki is elpattant egy ér a fejében, de nagyon ilyesztő volt, annyi szent. A doki jó ötlet, de ne izgulj, szerintem azt fogja tanácsolni, hogy kicsit vegyél vissza, akkor nem lesz gond. Barátomnál akkor kezdtek jelentkezni a tünetek, mikor elkezdett kreatint szedni és drasztikusan megnőtt az ereje és nem érezte a fáradságot. Mikor kicsit visszavett a tempóból, a probléma megszűnt létezni. Azért mindezt jobb, ha egy orvos mondja, jobb félni, mint megilyedni.
-
GodHeart
senior tag
csak gondoltam beírom, holnap megyek dokihoz.. rávettem magam..
szombati fejfájásom..
mikor szombaton eddzettem, megin megfájdult a fejem.. még most sem az igazi, de legalább most már nincs az a nyilaló egy pontban szúró fájdalom.. kiv vagyok mit fog mondani. Sztem mondjuk tuti elpattant egy ér.. de most mondja a főnököm, hogy egyik ismerőse fekvenyomás közben kapott agyvérzést.. és most kiccsit fogyatékos.. hát köszönöm szépen.. nincs kedvem lebánulni, meg hasonló... akkor inkább jól vagyok így ahogy vagyok, más sport után nézek. persze más miatt is lehetett.. magas vérnyomás+energia ital.. akkor anyum a tablettáktól fáj a feje kegyetlenül, meg minden baja van tőle.. érthetetlen de ez van, és lehet örököltem, és a sok anyag felhalmozódott a szervezetemben.. foggalmam sincs.. de most 1 hétig tuti nem eddzek normálisan.. talán utána se jó 1 hónapig.. nem tom még elválik. Viszont ma is voltam teremben.. mell-bic nap volt. fekvenyomást és 30° nyomást kihagytam.. a tárogatást, meg mégvaalmit mecsináltam, és éreztem is utána a mell izmom, szóval azuért haszontalan nem volt. bipceszbe is csak a scott padot hagytam ki, a koncentrált bic-t és az állva rúddal megvolt, mert talán azoknál nem őlrölködök úgy. persze mindegyiket sokkal kisebb súlyokkal csináltam, de még így is volt olyan érzésem, hogy bazz mindjárt elpattan az a rohadt ér még1x. egyszer rohadtul megilyedtem, de szerencsére lejjebb ment gyorsan a nyomás a fejemben, így nem ment a kritikus szint főlé.. meg utána hasaztam egy keményet, az leaglább normálisan tudtam csinálni. áhh sz@hr az egész.. nem jó ez így
-
Geli
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
igen,de ez most hogy jött ide?

én áttételen váltóra,csigára,fogaskerekekre gondolok... -
Bubee82
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
You?! You jus' shut da fuck up!

You ain't got nuthin' on me

[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
Én voltam. Elnézést h csak most írok, de eddig nem voltam fórumközelben. Én adtam meg Myrrának az elérést mert kérte tőlem. Ugye tőled kaptam, csak elfelejtetted írni h ne adjam tovább. Legalábbis nem emlékeztem h figyelmeztettél volna, én meg - naiv módon - nem gondoltam h ezt így kell kezelni. Végülis ''tagról'' van szó. De ezúton is elnézést az incidens miatt.
-
Geli
senior tag
én ma csinaltam másodszor
bemelegites utan 140be toltam 4*6 ot, könnyü volt még igy is hogy 3hete fáj a bal térdem, de még nem mertem többet rárakni...guggolas sokkal nehezebb 
áttétel?hogyan? nálunk csak két csö van,rajta a rud ahova lehet pakolni,azt ennyi
nincs benne váltó
nálatok vmi nagyon spéci dolog lehet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Geli
senior tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
jah,ok, félreértettem
asszittem minden sulyzos napon akarsz uszni!
pihenőnap siman lehet
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Ha szeded, akkor minden bizonnyal hamarab tudsz felmutatni izmot, de ha rendesen kajálsz, akkor nélküle is szép eredményeket érhetsz el. Én sem szedtem évekig semmit, aztán mégis megvagyok. Ha nem nagy érvágás anyagilag, akkor szerintem mehet, egyet edzés után, egyet lefekvéskor. Sok sikert és kitartást az edzéshez!
Mod: köszönöm mindenkinek az úszással kapcsolatos tippeket. Heti egy alaklom lenne, ráadásul pihenőnapon, úgy hogy belevágok, amúgy is max. 1 órát tudnék úszi, de elsőre jó, ha fél óra menni fog, nagyon régen nem úsztam már hosszabb távon. Egyébként nem a fogyás miatt csináltám, csak ''just for fun''
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
szerintem ne ussz minden sulyzos edzes utan...ahhoz hogy ne veszits izmot sokat kéne kajalnod azon a 3napon, és nem vagyok benne biztos h tudnál vele látványosan fogyni
heti egyel semmi gond, de heti 5kardio,3 sulyzos, meg 3 uszas... -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Nem!
Az úszás nagyon jó dolog. Segít abban, hogy lazábbak legyenek az izmaid. Ráadásul egy súlyzós edzéshez képest, az úszás olyan fos intenzitású, hogy nem kell izomvesztéstől és túledzéstől tartani. De azért 1 óránál nem csinálnám tovább. -
attilam
őstag
Na ma megint lábaztam.
Gondolom emelek amin tudok, így a lábnyújtót 80 kilóval csináltam (múlt héten 70-el), a lábhajlítót 40-el (múlt héten 30-al), a lábtolót pedig 150-el (múlt héten 140-el). A guggolást le se írom, az valahogy nem az erősségem, de azért jó volt az is.
-
Moddingfan
senior tag
Sziasztok!
Ha a heti 5 kardió és 3 súlzós edzés mellé beiktatnék egy esti úszást, az nem lenne probléma, nem vezethet túledzettséghez (pl.: mell) vagy izmovesztéshez? Kérek mindenkit, hogy sorakoztasson fel indokokat mellette, illetve ellene. Köszönöm. -
Geli
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
és én kivel versenyezzek?
84kilo vagyok, ha hozzáteszek még 10kilo zsirt, hogy elérjem a te testzsirod (degec
) még akkor is marad 6-8kilo izom-lemaradásom
100 kilo körül vagy,ha jol emlékszem?
hu,pár napig nem voltam, és mindjart betelik a totyik
[Szerkesztve] -
Mizo
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jól ismerem, ezzel csak a gyanú árnyékát is szerettem volna elterelni magaról - főleg, hogy nekem nincs is meg a szóbanforgó információ

Gyúrok keményen, most vettem egy újabb vödör fehérjét. Határ a csillagos ég. Majd benézek a Lángba is és feltankolok valami tuti cuccal. Ha Egerben már nemcsak Janesz mellett lenne hely, akkor még le is mennék, annyira kedvet kaptam... csak hogy senki ne érezhesse magát kicsinek és gyengének
-
Mizo
tag
Kicsit olvass vissza, több ilyen kérdés is felmerült korábban. De áldott jó szívem van, szóval:
1, tedd rendbe a kajálásodat (minőségi kaják (csirkemell, rizs, zöldségek, stb.) naponta ötször és elegendő mennyiségben)
2, gyúrj rendszeres, általában célravezető egy izmot egyszer edzeni egy héten
3, aludj eleget.
Ha mindez rendben, akkor jöhet a fehérje, ha van lé, akkor a Scitec mindenképpen ajánlható. Ha etilin nem unja még, akkor dob hasznos linkeket is. -
Genji
őstag
Sziasztok,
Kb. 1 hónapja edzek, teljesen kezdő vagyok a témában. A kérdesem az volna, szükségem van e bármilyen táplélékkiegészítőre az eredményes munkához avagy sem. Adataim: 26év, 185cm, 90kg. Nagyon nőni tömegben nem szeretnék inkább formásodni. Némi utánnajárás után a tippem Scitec 100% Whey Protein. Kell vagy sem?
Köszi előre is.
-
Mizo
tag
Lassan be fog telni ez a sokadik topic is és az utolsó 100 hsz-ból nem derült ki számomra, hogy hogyan is javítható a testkompozíció

fLeSs: mi az az ftp?
-
Woodslave
félisten
beköszönök már, mert a végén azt hiszitek én adtam ki Myrának az ftp elérést, oszt eltüntem az országból.

God: jöhetne a link nekem is -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
csak poénkodok.
egyenlőre csak erőre megyek jól emlékszel.
majd ha meglesz a 200 fekve akkor elkezdek foglalkozni hogy is nézek ki
a bodyban egy jó dolog van ha 35 éves vagy akkor is nyugodtan csinálhatod, nem számítasz kivénhedt fosnak. sőt még 40 évesen se. ezért még bőven van vagy 15 évem, nem aggódok. most csak a teljesítmény a fontos. de már nagyon közel vagyok a célomhoz.
ezért gondolkodom is lassan a hogyan továbbon. nekem kb 54 es kar kéne szálkásan(nem verseny szintű szálka!!)
azzal ellennék, néha esetleg visszaeshetne 52re
pff
abban igazadvan hogy mivel egy melák küklopsz vagyok nem néz ki túl nagynak a 49es nekem. arányokban legalábbis. persze ha egymásmellé rakom valakivel akkor látszik hogy nagy
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
Teljesen mind1, mert vagy 25cm-el alacsonyabb vagyok, szal már most is keményebb vagyok optikailag
Amúgy meg nem a méret a lényeg, ha meglesz csúcson a 49 (50
) akkor már elmondhatom hogy megérte
De te erőre mész nem? Mintha azt mondtad volna régebben... Akkor mit izgat hogy lehagylak karban? Amúgy se vagyunk egy súlycsoport

-
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
muszály nehogy beérj vaze!
eszek úgyis 8 fajtát, ez már mit számít?
márciusban úgyis pihizek vele. akkor csak 3-4 félét fogok enni
-
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ha nem figyelek beérsz.
úgyhogy bele is húzok, de még mindig naturálban. vettem megint kreatint.
gyorsan bebombázok belőle vagy 5 kiskanállal hogy tudja a szervezet számíthat rám
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Már csak hetek kérdése az egész

-
ovw
tag
No mi az, mindenki ebédel?

Kíváncsi leszek erre a fehérje-tesztre nagyon, remélem nem valami horror áron csinálják meg...
[Szerkesztve] -
etilin
aktív tag
-
Hörmann
tag
-
Boxer001
veterán
Nevezzük át a topicot Fogyatékosok ide! topicnak.

De a Degenerált barmok ide!, vagy az Agyilag zoknik ide! sem rossz.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
Lehet, hogy lokális zsírégetés nincs, de azt ugye tudjátok, hogy, ha szervezet zsírt éget, akkor víz szabadúl fel, így alacsony folyadékbevitellel elvileg segíteni lehet a zsírégetést. Ez alapján én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy helyileg megemelt hőmérséklettel + alacsony folyadékbevitellel esetleg mégis van. Persze ez nyilván hülyeség, de jó lenne...

Azért én továbbra is hordom az övet, ki tudja, hogy ki téved....
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Ezúton ajánlom Neked is a gyúrós törölközöt, mely majd jól megakadályozza, hogy a kiömlő folyadékmennyiség összevizezzen Téged. Használata széles körű:
lehet a bedugós fogyiöv alá illetve fölé is tekerni, részletek a http://dugjabeésfogyjonle.hu/gyúróstörölközö.htm oldalon olvashatóak, képekkel is illusztrálva.
-
fLeSs
nagyúr
ti beszívtatok...

-
I_Am
veterán
A termogenezis által termelődött izzadság helyi kezelésére. Tudósaink kimutatták, hogy a sóveszteség jelentősen csökkenthető, amennyiben ezeket a törölközőket használják a sportolók.
Valamint további kutatások alkalmával felfedezték azt is, hogy a sportolókra, legfőképpen a testépítőkre kifejtett hatása is kiválló. Egyes tesztalanyaink beszámolója szerint használata közben mindig van szabad gép és terület a kívánt gyakorlat elvégzésre és valamiért pont a közelükben.
Ezt a nedvszívó képesség és kíválló szagfelhalmozó tulajdonságának tulajdonítottuk. 
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Markgx10
üzenetére
na erről a fogyiövről annyit kell tudni, hogy Agyzúzó szerint (illetve a testépítő haverja szerint) ha ebben csinálod az aerobot, akkor mivel a testednek ezen a területén gyorsabban bemelegedsz, állítólag onnan fogja eltüzelni a zsírt.

bunny szerint ez csak arra jó, hogy a tested gyorsabban bemelegedjen (termogenezis), így hamarabb megkezdődhet a zsírégetés (ez hihetőbb, mivel lokális zsírégetés nincs).
akármelyiknek van igaza, vmire biztos jó.
1600 ft nem pénz, úgyhogy miért ne alapon veszem fel. -
I_Am
veterán
Nem kell bedugni? Felejtse el !!!
Hamisítványok márpedig léteznek! Ne higgyen az olcsó internetes csalóknak! Higgyen a szemének, nézze meg aktuális kínálatunk a bedugható fogyasztóvekről honlapunkon http://www.dugjabeésfogyjonle.hu
Ne feledje tripladuplawé pont dugjabeésfogyjonle pont hu !!!
Amennyiben a következő 1 órában telefonán hihetetlen kedvezményeket biztosítunk a 3-szorosára emelt árainkból !!!
-
Boxer001
veterán
Aki fogyni akar húzzon a fogyunk le topicba.

-
Hörmann
tag
Miért lenne szar? Nagyon helyre dudor az.

Eccer egy koxos-gyúrós ''ismerősöm'' (ismert iccakai pofa amúgy) rámutatott a karomra -régebben- mondta:
- tudod: az olyan 32.
Rámutatott egy gyúrós haverja karjára:
- az ott olyan 42.
Nyomott - ujjatlan trikóban - egy laza bicepszet (legalább 50-es karja volt):
- Na látod: ez meg a FERIHEGY 2.
ehehe
Aktív témák
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060213/lista098_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)