Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
-
etilin
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nekem majdnem 6év kellett a 130-as nyomáshoz
De gugolásba megvan a 200 és az azért nem mindegy.
Te se vagy szerintem olyan kaki mint amilyenek beállítod magad ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Myki19
aktív tag
EMBER. Te nem tudsz olvasni most mondom el 3.szor hogy hiszek neked vagy ennyire nehezen olvasható?De 50-es kart szálkába naturálba nem lehet elérni!Látom a feléptéseden és az adottságodon hogy magasan kiemelkedsz az átlagtól,110kg tiszta csontszálka izomtömeget azt már naturálba szinte lehetetlen elérni!
-
Janesz
őstag
amúgy meg elég szomorú lennék ha koxolva így néznék ki 6 év edzés után...
-
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nem konkréten versenyről beszélek, mert ott a barnítő még el is takarja a bőr hibáit.
az lehet hogy nem mindenkinél jön elő de én sokaknál láttam -
Markgx10
őstag
-
Janesz
őstag
igazából nem fogom neked bizonygatni,hogy nem koxolok...sose láttalak nem is ismerlek akkor meg minek?...te koxolj csak nyugodtan...leszel 1 a millió koxos emberke közül aki izmos és erős...
én naturálban sokkal közelebb vagyok a végcélomhoz mintha koxolnék...és engem ez érdekel...
én úgy érzem valamivel több adatott nekem a sportok terén mint másnak hisz eddig bármilyen sportba belekezdtem és kicsit odafigyeltem rá legalább országos bajnok lettem belőle (mountain bike,gyorskorcsolya,duatlon...maratont se sokan futottak még az ironmant meg aztán végképp nem csinálták meg sokan az egész világon...na én ezekre 19éves koromig mindre sort kerítettem... -
-
Markgx10
őstag
Figyelj már! Én 9 hónapja járok le 35kg-mal kezdtem a fekvenyomást, most 120-ba beletoltam egyet és akármikor véreredménnyel bizonyítom, hogy nem kokszolok. Akkor mi a hihetetlen 2 év 4 hónap után a 170-be? Főleg, hogy volt közben egy Winstrol kúra, ami 15-20kg-ot biztos hozott erőben

-
Myki19
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ez 18 évessen volt most lassan 21 vagyok!
-
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
vagy szerinted mitől csupa libabőr az összes versenyző
-
Myki19
aktív tag
http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/060208/S3600090_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/060208/../051103/S3600092.JPG[/img][/url]
Asszem ezekkel már meglehet nézni másképpen nem jött össze!
-
Myki19
aktív tag
-
Myki19
aktív tag
-
etilin
aktív tag
Nem akarlak megbántani, ez most egyértelmű volt, hogy Janesznak írod. De légyszives a félreértések elkerülése végett próbáld meg használni a válasz gombot (jobb oldalt a hozászólásnál).
THX
U.I. Janesz úgyis azt fogja írni nem neki írtad
Jól nézel ki [link]
Grat
[Szerkesztve] -
Myki19
aktív tag
[L][url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/060208/../051103/S3600092.JPG][img][/L]
-
Myki19
aktív tag
Jó alakod van nagyon!De ha te azt mondod hogy nem koxoltál elhiszem de az izomfelépitésed,a minősége és a bőröd minősge mind ezt tükrözi!
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
be is hízott...komolyan mondom már várom a diétát..kezdem magam kellemetlenül érezni..
[link] -
Markgx10
őstag
Már nem vagyunk kiemelt téma
Eddig tartott ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Myki19: A hsz-nál alul megnyomod a link gombot és bemásolod a címet ahová feltöltötted -
Myki19
aktív tag
hogyan lehet képet belinkelni?megmutatom 18évessen magam amikor 170et nyomtam

-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
de te jártál iskolába...ahonnan márk jött ott nincs iskola..ott a szülők tanítottak ezt azt,de úgy látszik neki inkább fát tanítottak vágni nem szövegértést..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az volt írva, hogy ''minden másnak'' ezért nem értettem.
Amúgy meg ha a Márk gyerek valamit tolni fog, azt te tudod meg elsőnek mert akkor te fogod szerezni nem?
De idén erre még nincs esély, majd jövőre talán ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
sejtettem,hogy én leszek a céltábla...pedig csak a mérleg mutat majdnem 20kg fejlődést augusztus óta a tükör meg azt mutatja,hogy nem edzettem csak zabáltam...
mostanában jövök rá,hogy igencsak fókatestem lett...
-
-
Myki19
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Előtte egy Doboz Pump volt meg 1.5Kg Volumass35 annyi tápkieget ettem előtte összessen,azt elkerültem fősulira ahol egy ilyen koxbarlangban edzettem azt gondoltam nyomok én is valami jót!Amugy én mindig bevallom,utálom azokat az embereket akik letagadják(Pedig biztos itt is van aki tagadja)
-
myrra
senior tag
válasz
Markgx10
üzenetére
akko sokat fejlődtél. be sem merem linkelni egy képet rólam, pedig most elég jó formában vagyok. már majdnem teljesen elmúlt a betegségem is, edzés frankón megy.
ma hátazás meg egy kis tinglitangli lábedzés lesz. ha és mától elkezdek hasazni, május júniusra már jó lenne egykét sakkpatit lejátszani a hasamon
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jogos.

-
ovw
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Sok sikert, és jó edzést!!
-
Moddingfan
senior tag
Na, léptem edzeni, meg egy suli mellet végezhető állás ügyében is lesz egy találkám, szurkoljatok, hogy sikerem legyen a melóval
. Na szevasztok!
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Avatarról jut eszembe én is kértem már azt a kis pukkadt ürgét avatarnak, remélem mihamarabb beteszik

-
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Nem görbe tükröt nézek, hanem reálisat.
Képet nem rakok be, nem ide való, csak rontana topic színvonalán.

-
Moddingfan
senior tag
válasz
Boxer001
üzenetére
Nem értem, miért látod ilyen nyeszlettnek magad, a rég belinkelt képeket elnézve közel sem olyan a helyzet, mint amilyennek Te látod. Fel a fejjel
Linkelj egy képet, aztán majd Te is megkapod a lecseszést, mint Márk
, ő is állandóan sír, erre meg mekkora karja van
Szerintem Te is csak görbe tükröt nézel barátom 
-
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Hát nem, de erre már régen rájöttem.
Ez van. -
Moddingfan
senior tag
válasz
Markgx10
üzenetére
Pedig full olyan vagyok, mint az avatarom, na jó, annyira nem vagyok kigyúrt, de igyekszem
Egyébként remélem, Te sem olyan vagy, mint az avatarod
, ha mégis, akkor megvan a szereplő a Rémálom az Elm utcában remake-jéhez 
Boxer: végre beláttad, ez nem a Te műfajod

[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Rohadj meg Márk, soha többet nem hiszek neked ha gyúrásról van szó!

Gratula amúgy, én feladom.

Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sajna gyenge testépítők közé tartozom, de nem is akarok legjobb/legerősebb lenni, csak gyúrogatok, persze azért érdekel hogy is lehetne erősödni picit
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)