Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
chop
őstag
idezet fless blogjabol:
''Mivel nem vagyok gép, és a több hónapos diétát csak a legelszántabb versenyzők bírják ki csalóétkezések nélkül, ezért ezeket az időpontokat én ki is fogom használni, és néha ébredés után eszek vmi sütit, illetve edzés után az első étkezésem néha rántott csirkemellett fog tartalmazni (imádom).''
most akkor a rantott csirkemell szemet kaja? miert?.. mert rantva van? akkor hogy egyem? naturba nem tudom megenni, nem csuszik, annyira szaraz! -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
''ha kedvesem véletlen olvassa a fórumot, akkor győzök magyarázkodni ''
Ugyan minek annyit magyarázkodni? Bizalom kérdése az egész. Nem hinném, hogy olyan könnyen elcsábulós alak lennél. Nem?
Márk: hová küldjem a vetkőzős csajokat?
-
Moddingfan
senior tag
Én is szedtem, nekem kb 3 hét után kezdett hatni és mire a doboz végére értem már csak a vállam recsegett, de alig észrevehetően, a fájdalom viszont elmúlt. Azt szokták javasolni, hogy ha nem hat egy doboznyi, akkor szedjél be még egy doboznyi mennyiséget, akkor biztos hatni fog.
-
Woodslave
félisten
Aztán eldöntöttétek, hogy férfiak maradtok, nem váltok nővé. Janesz teste még vacillál.

-
Hörmann
tag
Nekem a hónaljamban kezdett nőni sok évvel ezelőtt (talán még konditermet se láttam akkor) valami hasonló...Rohadtul feszített, egyre nagyobb lett, a legkisebb mozdulatra fájt...
Doki megnézte, kérdezte mióta van. Mondtam kb. 3-4 hete.
Erre mondta, hogy menstruáló nőknél
gyakran előfordul, kisebb rendellenesség, mirigyprobléma...ha két hét múlva is megvan, menjek vissza, kiszedeti (szövettan, minden), de szerinte ne b..tassam elmúlik magától....s lőn. Azóta se jött vissza, azóta se tudom mitől volt. 
-
GodHeart
senior tag
válasz
Markgx10
üzenetére
gondolom rám is gondoltál.. de sajnos nem tudok menni

Most fogok érettségizni és akkor én sztem a könyveket fogom bújni..
Meg persze gatyát mosni 
Ill.. még meglátom, mert talán belefér.. nem tudom, itthon is megkell beszélni sajna nemmegy csak úgy. De majd még eldől, pedig szívesen mennék!
-
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Az a csajszi, akit múltkor beszerveztem neked, szal most ráér a hétvégén...mit írjak neki, nagyon rád van már gerjedve, azt mondja te lenni neki cuncimókus.

-
myrra
senior tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
hol is van a link a képedhez amit felraktál?
-
Janesz
őstag
én ma mentem volna hasi ultrahangra és mammográfiára de kiderült,hogy időpontot kell kérni...a legközelebbi időpont február 16

addigra fel is dobhatom a pacskert ...ekkora faszokat....azthittem a recepsiós csajt szájbavágom azonnal...és hiába mondtam neki,hogy csak amíg sorbaálltam addig kijöttek a mammográfiáról vagy 3x kérdezni,hogy vár-e oda valaki...ha nem aznapra vagy bejelentve nem állnak szóba veled...pedig valószínűleg ha egy férfi megy oda akkor nem az éves szűrés miatt megy mint a nők...holnap visszamegyek az onkológiára és a faszinak addig szorítom a heréit amíg fel nem szól a mammóra,hogy megyek...

-
Janesz
őstag
majdnem 3 órát főtt a marhapöri de végre már jó lett....az íze nagyon fasza a sok csirke után csak ez a a 3 óra....na ez nem kéne...tiszta kajaszagú lesz az egész lakás és nem beszélve arról,hogy itthon kell lenni mellette 3 órán keresztül..

pedig most lenne kedvem egy héten 4x ezt nyomatni a többi nap meg csirkét... -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Szerencsére Egerben nincs Pizza Hut, viszont van 750ft-ért olyan görög pizza csirkemellel, feta sajttal stb, hogy megszólal

-
fasyrt
őstag
Be tudnátok linkelni még1× Fless blogját plz?
Már megint nem találom.

-
Janesz
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
én az sb-n is ott voltam köcsögcsávó...Te vagy az aki nem mert jönni..vagy nem is ytudom már milyen kifogást hoztál fel..ha jól emlékszem a már nagyon gyengének számító barátnő szöveggel jöttél meg,hogy pécsett laksz...bezzeg attilám amikor a pizza hutban ültünk neki még ment a busza mucsajröcsögére de nem bánta megette még a ház specialitását az Óriáspizzát!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Markgx10
őstag
Na akkor 2006. mácius 3-4-5-én (egy hétvége) aki akar és úgy érzi, az meg van hívva Egerbe. Nagyon remélem God Vazzeg miniszterelnök úrnak is jó lenne az időpont (vele beszéltük először me g Boxerrel), Moddingfan kolléga már bólintott a dologra. A többieket kérem ezúton.
Amit tudok biztosítani nektek:
- szállást
- whey protein
- bor![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kaját azt majd valahogy megoldjuk közösen, Tesco van
, konyhám van, gond nincs.
Tehát mindenki aki az elmaradt tavaszi Sb helyett akar egy találkozót annak itt a helye. Meg akkor elmehetnénk egyet közösen edzeni, aztán kiderül ki az aki csak vetít a fórumon![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóljatok hozzá!
-
Janesz
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
nem semmi lakoma lehetett amikor a nekiláttál annak a joghurtnak amibe egy normális evőkanál nem fér bele...amennyi abban van én annyival számoltam régebben,hogy a 500g-os jogobella tégelyének a falán marad...
-
Manitou
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Boxer csak álmodik olyan tömegről, mondjuk én is

-
Moddingfan
senior tag
Bocsánat, csak eddig mindenki szivatott a keksz miatt
Én napi átlag kettőt ettem belőle egy 125 grammos joghurttal, ez kitett egy étkezést, ezáltal a nélkül nőttem (lassan), hogy híztam volna (tudom, ilyen nincs, de mégis van
). Én el voltam vele, remélem Neked is be fog jönni, de persze azért egyél mellé mást is, ez mondjuk tegye ki a 5 étkezésből a fő étkezések közti kisebbeket. Sok sikert! 
-
Janesz
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
ha a diétád is olyan jól sikerül mint a tömegelés akkor télleg lőtt medvék leszünk...
-
Mizo
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Rosszul értelmezed, ezek az elismerés szavai voltak
Megláttam a kekszet és gondoltam kipróbálom. Ha ez nem jön be, akkor már tényleg csak az Attack segíthet
-
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Minek diétázol ha tömeged sincs?
(tudom, én kussoljak
) -
etilin
aktív tag
[link]Olyan Lantos Dzsoni válla ezen a képen mintha viszeres lenne.
Hogy Off is legyek meglett a szerve III-am. Kurvára örülök. Tanultam rá mint állat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Markgx10
őstag
Ja, nem vagyunk már valami görög isten alkatúak, hála annak a sok szar szemétnek, tartósítószernek, E-betűs dolgoknak, műanyagoknak stb. amit megettünk életünkben, én azon is csodálkozom, hogy egyáltalán tartunk valahol.

Ja persze vannak kivételek, akiket itt a fórumon csak UFO-nak neveznek, de róluk meg hallani sem akarok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mizo
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Teljesen új dimenziók nyíltak meg számomra a testépítés terén: tegnap vettem joghurtot és kekszet (kókuszós győri édes). Kérdezem a mágust: hogyan kell ezt a szupererős csodaszert adagolni? Szeretnék minél előbb előírásszerűen ezzel kokszolni

Wood! Bár már kicsit lemaradtam, de utólag is boldog szülinapot kívánok!
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz
attilam
üzenetére
de úgy levágja a fejemet a rúd...egy picit előrébb dőlsz oszt máris olyan mintha 180kg-mal kéne csinálnod a jó reggelt gyakorlatot..a csuklya alá kell rakni mindenképp...úgy nem kúrja annyira a derekad sem...
bár 80-100kg-nál hót mindegy hol van.....annyival csinálom a mellről guggolást is.. -
Janesz
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
ha érzésre úgy érzed akkor csinálj annyit amennyi jólesik...
de én mellere 3 gyakorlat gyakorlatonként 4 sorozat (kivéve a fekvenyomást mert ott a bemelegítéssel együtt vagy 6-ot nyomok)elég....
nyáron fogom úgy,hogy 4 gyakorlat 4 sorozattal...de akkor inkább formáló gakszikat (egykezesekkel) -
Janesz
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
szűk nyomás sok embernek kúrja a csuklóját..nekem a guggoláson kívűl semmi sem basztatja a csuklómat...de a guggolás az nagyon...a csuklyám alá rakom a rudat és nagyon ki van tekeredve úgy a csuklóm...és még tartani is kell vele a súlyt..szal nekem az az egy gyilkolja...

-
-
Markgx10
őstag
Na ma reggel mell-tricepsz volt, de bár ne lett volna
Nagyon szarul ébredtem, valahogy ma nem éreztem az edzést. Ennek ellenére múlt héten 105-be hat ment, ma ment 7 ismétlés, de mégsem voltam elégedett. Jövő héten már mennie kell a 8 ismétlésnek (mára terveztem) ferdepadon viszont viszonylag könnyedén mentek 80kg-mal a 8-ak (ezt nem piramisban csinálom, hanem 4 vagy 5*8) szóval jövő héten ebben is továbblépek, úgy gondolom erőben a jövő heti lesz a csúcs (a kreatinkúrán belül) mivel már csak kis Attackot veszek levezetésnek, ezt este már véglegesre eldöntöttem.
Szóval ennyi ma reggelre

-
attilam
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Kenegesd E-vitaminos krémmel.
Szorítsd minimálisra a zsírosodást: Egyél kevesebb szemetet.
Diétázz.
Szal ezeket a variációkat ismerem bőrrepedés esetén.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Képzeli a halál...
Szeretnék nyugodtan aludni az éjszaka, nem szörnyekkel álmodni.
Na léptem csicsikálni. Csávez. 
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem rossz...bár a karján és a vállán lenne mit növelni.

Én a felével is beérném.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Boxer001
üzenetére
''Sztem nézd végig.''
Oks

''Amúgy rohadj meg a karod miatt.''
Előtted az élet, csinálj ilyet te is

Szerk: bazze, ezt mondták haverok is, hogy nem férek a bőrömbe, és mint a kígyó levedlem és növesztek másikat..
Mondjuk nem zavar, csak kérdem, ha van mód rá (tudom nincs
) akkor teszek ellene

[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Sztem nézd végig...

Mit tudsz vajon csinálni, sztem nem sokat tehetsz...
Amúgy rohadj meg a karod miatt.
Szerk.:
Lehet elkezdtél vedleni, már nem bírja tovább a bőröd, elege lett.
Csináljak én is olyat azt mondod? OKS...

Mondom én, nem hiába néztem anno sok természetfilmet.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Amúgy se hisznek már...
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
köszi...!
mondjuk miután felnyúlt a seggembe megnézni,hogy nincs -e végbéldaganatom ezzel nem nagyon nyugtatott meg,hogy: ha be van gyulladva akkor elmúlik ha meg nem akkor nyissz-nyissz... -
Janesz
őstag
válasz
attilam
üzenetére
jaja
most kiderül végre a doki számára is,hogy szteroidokon élek...
ezek a here orvosok azt hiszik a tápkiegek mind szteroidok...mondtam ennek a fasznak,hogy nem szedek semmit...de ő csak nyomta a hülyeséget,hogy jött már hozzá mellrákos gyúrós..hogy ő személyesen diagnosztizálta...
lehet berámolok ma este egy fél doboz novedexet hadd örüljön a doki...
-
Manitou
veterán
most verek be egy túrót
a biztonság kedvéért, igaz már fél 9-kor lecsúszott egy negyedkila, de jóból sosem elég 
-
MarKoo
addikt
Nekem múltkor ultrahangozták a mellem egy ugyanilyen csomóval ami olyan volt, mintha nőne, de megnyugtattak, hogy csak a hormonok. A doki szerint ez még idősebb korban is természetes, de azért nem árt óvatosnak lenni. Nah meg én nem bízok az orvosokban... (Amúgy rögtön el is szaladtam a boltba melltartókat nézni.
)
Jah, és éhgyomorra kell menni.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Miért kérded?

Nagyon sokat fejlődtél, gratulálok, elismerésem

csak fless? mennyi idö mulva lehet érezni a hatását? mert én 2hete szedem,masfél hét van még,és idáig ugyanugy recsegek mint eddig

Megtalállak
![[kép] [kép]](http://www.fitnesspont.hu/mass-shop/picture_gallery/dennis_james/Dennis_James_217.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/wee_fly.gif)