Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Az lenne a vég
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Bazzeg ha te még őt se nagyon nézed semmibe, akkor rólunk (a magam fajtába meg már tényleg bele se merek gondolni) milyen véleménnyel lehetsz...ne, ne írd le.

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A naturál témát én se hiszem el, de lehet csak azért akarom bemagyarázni mert sose láttam még ilyen figurát naturálban
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hazug g*ci
kurvára nem szimpatikus a csávó, inkább hanyagoljuk a témát. mégiscsak világbajnok. inkább nem szarozom

-
drogery
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
állítólagos hgh-s képeket láttam róla, az meggyőző

mondjuk a beszédszerkezete nem meggyőző
macikos képén, a váll-mell szerkezet a tricepsz mellett érdekesnek hat
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Miért hazudnék? Komolyan nagy
Lehet nem így diétában, de hidd el, amikor én láttam, fasza volt nagyon
Azért talán már meg tudom ítélni szemre hogy "jó-e" egy kar, vagy hogy "mekkora".. 
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
hát én komolyan nem tudom elhinni, hogy ennyire hazudna. Az oké, hogy valaki nem mondja ki hogy kokszol, de azok után, hogy naplót vezet "felkészülésem a naturál vb-re" meg mittomén, közben nem az lenne....
Gyere elő valami konkréttal...

-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Miért? Az ember tricepsze hajlított karral mekkora legyen?

Szóval izmos, optikailag jól néz ki. Az más kérdés, hogy nem nagy. Tehát ha melléállnék, elveszne mellettem.
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
szóval már ő sem izmos.... Bazz
Nálad tényleg magasan a léc 
Meg szerinted nem is naturál?
JA meg fotosoppolt képeket rak a fórumra.... 
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
na jóvan, nem kell ám hazudozni
ez nehogy 50es legyen[link] -
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én találkoztam vele kméten, a trendben edzett, olyan 48-50 körüli karjai tuti vannak neki olyankor, meg volt kb 90kg
Ja és rohadt nagy súllyal dolgozott! 
-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Szokásos off, arról jutott eszembe, hogy azt írtad, valami vízéren állhattál, ami itt is elhangzik, sírok a röhögéstől, annyira szeretem
szotokán harcművészeti bemutató 
-
Woodslave
félisten
jóvan ennyi erővel az egész súlyzós edzést abbahagyhajtuk a picsába, aztán lehet tolódzkodni a játszótéren...De egyébként én is folyamatosan agyalok, hogy kell-e nem kell, egyelőre bent hagyom, aztán ha az idei célok megvannak, akkor talán felváltva guggolással, vagy kéthetente fogom csinálni, alacsony ismétlésszámmal, nem max súlyokkal.

-
szőröscica
addikt
Két hete csinálom az Ijk-féle étrendet, amit a sárga kapszulában a testkompozíció-átalakítós résznél lehet megtalálni, és eddig pozitív a véleményem. Lement kb. 1 kiló rólam, a PÓÓÓÓWER meg jön, szóval remélhetőleg tényleg egy kis víz, meg zsír távozott. Heti 3 súlyzós, 2 kardió edzés, ez simán tartható is.
Délután jön Jack.

-
Boxer001
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Figy, ahogy írtad nem a felhúzástól leszek izmos (csak a cucc segíthet, de azt meg nem szúrok), szóval pont lexarom, és még csak véletlenül se vágom taccsra a derekam, ennyi.

Csináltam anno, ha jól csinálja az ember, akkor nem lesz baj, nekem se volt...de nem látok ebben a gyakorlatban annyi pluszt, hogy megérné...

-
Woodslave
félisten
válasz
Boxer001
üzenetére
nem leszel tőle izmos
(ettől sem) Bizonyos nézetek szerint nem is szabadna 3-5 felett ism. számmal csinálni, akkor meg nincs meg a megfelelő izomfeszülési idő ami a hipertrófiát eröltetné. Csináld a cigányedzést tovább, attól legalább nő a karod meg nagyot nyomsz fekve, más nem számít
-
Woodslave
félisten
válasz
drogery
üzenetére
Igazad van amúgy, hátsó lánc, én mondjuk nem csinálok mellé semmit, nincs nagy tervem a guggolással és felhúzással, csak amit már leírtam. Úgy érzem a derekamnak, alsó hátnak jót tesz, bár 10-es sorozatnál már van némi rossz érzésem nekem is a farokcsont környékén. Ezért bajos egyébként a Jack-es edzés, nem poénból mondtam...

erős vagy, de milyen lenne még ha reggeliznél is

(de én csak poénból mondom
) -
drogery
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
azért hátnak se mondanám, én hátsó mozgásláncnak tekintem és a kiegészítőket is úgy választom hozzá.
A deload nekem is úgy szokott lenni, h kimarad az a hét, csak utána figyelni kell, h az 5* héten ne szaladjon el nagyon a ló, mert így húztam meg a combomat.Versenyre meg szívesen mennék úgy is készülte, h a március végi raw ob-ra megyek csak előtte két héttel húztam meg a combomat a lágyéki résznél (abductor) ami már múlt hétvégére szinte teljesen meggyógyult, erre lezúztam a farkcsontom így guggolás megint fájdalmas, szóval majd ősszel. Addigra lazán befogyok 67,5-be
Addigra 230 a cél.
Erről a jászberényiről van vmi online info?170 cm alacsony vagyok
wood: ha kapnék annyi egység hgh-t, ahányszor ezt hallottam már, kólmen szinten lennék

-
Woodslave
félisten
válasz
drogery
üzenetére
csodálkozom mindig, hogy a felhúzást alsó testnek tartják, lehet azért mert a 20-as tárcsák miatt eleve magasabbról indul a rúd, de nekem inkább alsóhát, sőt inkább hát gyakorlat, úgy is kezelem, nem mint kvázi guggolást, vagy lábbicepsz gyakit. De lehet én csinálom xarul.
Még az első hónapban vagyok ezekkel, de csinálni fogok, de inkább úgy, hogy egyáltalán nem csinálom. Nem látom értelmét 80 kg-val 5-öt csinálni
Deload héten inkább megy a bohóckodás, még inkább testépítő jellegű edzésekkel. -
drogery
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
vannak, akik az elemelést 3/2/1-be teszik. sokan mondják, h az 5/3/1 jobban passzol az alsótesthez úgyh hajrá

a 10et meg tartani kell minden héten.
Terheléselvétel hetet szoktál tartani?Lénárdal meg ~egyforma a magasságunk, a tzs-ben is max 1-2% különbség, ahogy nézem a képeit, neki +4 kiló és ég és föld...
-
drogery
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
lehet azt kéne, úgyis kényelmetlen. Máshoz nem használok övet, itt is csak az utolsó sorozathoz teszem fel. nem éri meg a kihasználatlanságért venni drága pénzért.

ezek a méretek meg...
azokat kacagom mikor írják, h ha felkar, vádli, nyak kerülete ~megegyezik izmosnak látszol, felkarok összesített kerülete nagyobb, mint a derék kerülete izmosnak látszol, váll kerülete 2*derék kerülete izmosnak látszol, aranymetszés, stb. DE mind hazugság
-
drogery
tag
Alattam vasárnap 68 kg mutatott a mérleg

De tegnap sikerült elemelni 210 kg új pr.
Vannak itt rajtam kívül mások is akik 70cm alatt derékkal küszködnek. Övet keresgélek magamnak, mert ez a tépőzáras mad max nem sokat ér már.
Úgyh vastag bőrövet keresek, ami ugyanolyan vastag mindenhol. [link] Ilyet, csak kislány méretben. Néztem külhonban, de kicsit drágák. Még 10k beleférne. Ötlet, tapasztalat? -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
most hogy mondod, a xarás se olyan jól megy most, túl alacsony a kalória bevitel
Lehet leáll az anyagcserém lassan ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
egy faxt vagyok ügyvéd ez az internet
mindenki hazudik
De azért jól hangzott, bár tudtam, hogy egy gyúrós topicban nem tudom sokáig fenntartani az álcát a szellemi színvonalammal egyszer valaki átlát a szitán

De komolyan mi a baj ezzel a postal? Itt nem ügyvéd vagyok, hanem egy gyúrós aki leírja mi történik vele. A teremben sem ügyvéd vagyok, a 14 éves kis köcsögök is nyugodtan tegeznek, nem talárban nyomok fekve, hanem trikóban kopaszon, tetoválással...
Egyszer egy kiscsávó megkérdezte mivel foglalkozom, mondom szted? Erre ő eléggé ki vagy gyúrva (jó egy tízéves szintjéhez képest
) kopasz vagy, mondja biztos valami gengszter....
Bíróságon is inkább belépés után felveszem a talárt, biztos mi biztos 
-
Woodslave
félisten
reggel ráálltam a mérlegre 76.7kg.
Tegnap 77.6kg voltam, mondom azért ez egy kicsit gyors lenne
De aztán kiderült, hogy valami vízéren állhattam, mert ugyanannyi voltam mint tegnap 
JA este meg 80 voltam, úgy hogy ch a déli rizs (nem olyan sok) este meg egy pirított zsemle, meg egy balatonszelet volt. 2.3 kg. víz egy éjszaka
- mondjuk voltam wc-n 
Holnap Jackzés
-
Kassadin
addikt
válasz
mocsanisi
üzenetére
Mindenki jobban járt, hogy nem lettél rendőr. Te főleg. A szutyok fizetés mellett a rendőröket nullába nézik az emberek. Biztos, hogy remek lehet így dolgozni. Azt meg ne is feszegessük, hogy mindig csak báb marad a rendőrség ebben az országban... Mint ahogy az ab, nav, stb.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
nem
-
littlelion21
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
TEK-nél vagy/voltál?
-
Jim-Y
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ebben a videóban ez a durva...
[link] -
mocsanisi
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
nem, inkább macikosra hajaz
úgyis diétázik, az ugrálókötél jó kis cardio tevékenység. 
-
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
És így beszél a gyerekkel is.

-
BÁ Nutrition
addikt
most erre mit mondjak

nem tűnt rossz döntésnek, csak változott a világ, meg a feltételek.
tovább kell lépni. amíg megtehetemegy "elit"ezredből ahová büszkeség volt tartozni csinálnak egy céltáblát amit sárral dobálnak majd reggel, délben, meg este éveken keresztül
mondjuk nem ezért váltok, hanem a nyugdíjügy miatt, és még mindig jobb hogy most történt mint 10 év múlva, mert akkor kb felakaszthattam volna magam
remélem most még nem kell, és új életet tudok kezdeni ismét
Sotho: végülis Torrente is gyúrós, hasonló eredményekkel mint Misi

[link] -
Sotho
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Pár év múlva: "Mocsok M. nyomozó a magyar Torrente."
-
tween
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
érdekes egy szervezet ez...sokan akarnak belépni, meg sokan kilépni..
-
BÁ Nutrition
addikt
nemtom
de az is már csak egy hétig, míg aláírják a papírokat
God: nem egészen így van, mer a svéd aszondja, há csak segíccséget akart kérni hogy merre van a rendőrség, mer talált egy pízzel teli tárcát és leadná
, erre a kútyák meghárápták 
ugye az arányosság elvét is nézik
ő segítséget akar kérni(hol van a rendőrsíg) erre mondjuk remélhetőleg 8napon túl gyógyuló sérülést szenved![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tween
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
te rendőr vagy?
-
mocsanisi
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
én őszinte voltam

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én úgy tudom, hogy ha kint van a kutya harap tábla akkor nem te vagy a hunyó

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
én csak azt nem értem hogyha mondjuk tartasz 3 vérfarkast oszt bejön a svéd hogy há csak telefonálni szeretník! jáj!
erre a vérfarkasok megeszik, akkor miért csuknak le téged?
Misi: mondtam már a teszten csak az nem megy át aki hölye
ha megkérdezik hogy szereted-e kínozni a kisállatokat ne húzd már be hogy igen, minden nap szoktam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
van egy rakat kérdés, hogy vannak-e előítéleteid származással, vallással kapcsolatban, mennyire követed a szabályokat, vagy önálló, konfliktuskerülő stb.. úgyis láttad
szal ha hülyeségeket húzol be mégis mire számítasz?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Most készült el az új kapunk, olyan lett mint egy erődítmény
Lassan már tényleg ez lesz a lényeg, bexarás 
-
Yeffy
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
az igen, gratulálok...

én is tudnék írni párat, de inkább nem...most végeztünk mozival, jóvót
most azt fogom álmodni, h szuperhős vagyok 
-
mocsanisi
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Jah igen pszicho teszten azt is hozzátették az agresszívhoz, hogy rasszista hajlamú vagyok szerintük

-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
-
szőröscica
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nekem ne mondd, köztük nőttem fel, és egyre több van a városban is.

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
az hogy mi nem ártana.. lenne egypár ötletem, csak kibannolnának örökre
lopás/kézlevágás móccert bevezetnék akkor javulna a helyzet.
ill ha a midiát kb megszüntetnék.. ha egy svédnek rálépnek a tyúkszemére hetekig megy a jájj devlá a híradókban(igazából csak gondolom, mert nem nézem őket régóta
) -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
horgásztopicba kaptá
spammer, ja csak az a gáz hogy mi van ha elveszik tőled? ill ilyen helyzetben hogy jutsz hozzá?
épp naked vagy, tolod az asszonyt, és rádnyit két svéd
kiképzésen számtalanszor le lett gyakorolva hogyha 15méterről!!! rádrohannak, akkor se tudsz előkapni egy stukkert a pisztolytáskáből, csőretölteni, kibiztosítani, és leadni egy lövést.
nincs rá időd. pedig ott úgy gyakorlod, hogy sípszóra van, és tudod hogy most mi következik, mit kell csinálnod.
az életben ehhez még hozzájön hogy felmérd jogos védelmi helyzet fennáll-e, nem fognak-e majd téged börtönbe baxni 15 évre ha lelövöd(tegyük fel sikerül).. szal kurva hülyén van ez kitalálva.. meglepnek oszt rábaxol -
spammer
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Kertes házban kutyá(ka)t kell tartani, a házban meg nem árt, ha van baseball ütő, kard, stukker, ki mit preferál

-
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Az szép lehetett

-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Az igen, gyönyörű...

-
BÁ Nutrition
addikt
most beszéltem egy haverommal. unokatesója délután épp csapatta a csaját a szobában, mikor egyszercsak megjelenik két svéd, hogy "ide a pézt, meg az ékszereket, különben leszúrlak.."
butapest, kertesház, svédek bemásztak a kerítésen. nappal...
bexarok
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- PLC programozás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja te igen ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lehet nem így diétában, de hidd el, amikor én láttam, fasza volt nagyon
Azért talán már meg tudom ítélni szemre hogy "jó-e" egy kar, vagy hogy "mekkora"..

)