Aktív témák
-
macikos
addikt
Mi anyámékkal sokat túráztunk, vagyis inkább kirándultunk. Igaz nálunk ez úgy nézett ki, hogy kinéztünk a Bükk-ben valami jó kis helyet, kimentünk autóval, ettünk, hazamentünk
Mindenki megy külföldre meg Dubajjjj meg a többi sz*r szánalom hely, közben meg itt van a természet. Tudok 1-2 olyan helyet, hogy nem igaz. Persze oda már gyalogolni is kell. Tehát kiszállva az autóból kell menni vagy 50 métert
Boxer001: Nem tudom, változó. Ez az adott helyen lévő málna-/szeder-/ribizlibokrok sortávolságától függ
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz macikos #19249 üzenetére
Azert egyszer probald ki, hogy gyalogolsz az erdobe mondjunk 6 oran keresztul, beszelgetsz a haverokkal, es jon egy komolyabb hegymenet 40 percig, te onnantol nem beszelgetsz senkivel az garantalom
Mert orulsz hogy levegot kapsz es elve felersz a tetore, viszont ilyenkor jol jon/segit a zene, csak ugy mint edzes kozben.Meg tenyleg unalmas, itt 10+ orarol van szo, nem biztos, hogy te is vegig akarnad dumalni az egeszet, rengeteg resze ennek a turanak monoton, foleg a vege amikor mar a hocipod tele van mindennel, a cipo szarra torte a labad, es meg 2 orat kell esetleg gyalogolnod, de mar tok hulla vagy.
umek7: Ha kerdes van keress batran.
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
De nem is az utazással van baj. Én is utaznék. Elmennék mondjuk Nizzába, Rómába, Párizsba, stb. De amikor a sok agyhalott barom azért fizet, hogy elmenjen Dubajba, ami egy kib*szott sivatag az egész, sehol egy növény (ami van azt is 0-24-be locsolni kell, hogy legalább a szezont kibírja és ne a turisták előtt forduljon ki a földből), persze vannak felhőkarcolók meg előttük parkoló Bugatti Veyron. Nagyon szuper... egy élmény lehet...
mod: Azok is, de ők üzleti útra
Na az ilyen helyekről beszéltem: [link] [link] [link] és ez csak a töredéke a legszebb helyeknek.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
összegzek mára:
ettem ma:
-fél tasak barnarizsát
-fél killa húst
-68 gramm zabot+1 adag fehérjét
-200 gramm brokkolitnyomtam 2x1 óra tekerést a lázas, izomlázas lábaimmal
-1 brazer twistert és 1 kicsi krushert bűnöztem...
és nyomtam egy citadella fel majd lefele gyaloglást
most meg 250 gramm túrója, meg kib@szott celeb lettem, belépek erre három PM vár...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
szőröscica
addikt
Elmondom az elmúlt két napom kajáját, szörnyű volt:
péntek reggel: 1 pár virsli, 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér
dél körül melóban: sós perechez hasonló tésztából ilyen rudacska; 1 fél liter fanta; kb. 30dkg fagyi
délután: gyros tál (ez legalább pulykamell, rizs, zöldség volt)
este: májpástétomos kifliMa reggel: májpástétomos kifli
Ebéd: alkoholmentes sör, paprikás krumpli, darázsfészek nevű süteményből 3
Délután: grillezett csirkemelles szendvics sajttal
Este: 4 doboz sör, 3 deci borEz egy szar volt, de sajnos a munka, illetve a társadalmi programok miatt nem sikerült jobbat összehozni. És a szesz is kellett, igazából ha lett volna partner, akivel többet ihattam volna, akkor kiütöm magam, mert elég nehéz időszak ez mostanában.
-
Jojo5
őstag
-
szőröscica
addikt
Lassan egy éve, hogy nem adtam rendesen az ívnek, és több mint fél éve, hogy nincs asszony. Emellett mind munka, mind edzés téren mérsékelt a motivációm, így lenne hova javulni. Szerencsére még ennek semmilyen negatív hatása nincs, erősödöm az edzéseken, és a munkahelyen is minden rendben, de érzem, hogy ezt nem sokáig folytathatom így tovább, valamiből erőt kell merítenem, hogy visszaálljak arra a pályára, amin ősszel voltam. Akkor tényleg úgy éreztem, hogy semmilyen akadály nincs előttem.
-
Jojo5
őstag
magamból indultam ki, szóval te is egy elb@szott ember lehetsz, most megnyugodtam....
joamilestoné: 1 éve ?! én utoljára szilveszterkor adtam nagyon az ívnek, bár hányásig rég mentem el, de jobb is, hogy nem vittem addig...
6 hónapja nincs asszonyt fogd fel úgy, hogy 6 hónapja nincs gondod, ha üríteni akarsz arra elmész 1 buliba, de ha olyan vagy aki emlékszik az estéire akkor csak okosan mert megbánod ha olyat szedsz össze...
Ne aggódj, jön a jobb idő, jobb kedv stb stb > Be Optimistic
Nekem nagyobb gondom van aggódni a meló élet stb, miatt, de majd valahogy lesz, megpróbálom okosan egyengetni a dolgaim és nem az árral sodródni, mást nagyon úgysem tehetek, valahogy meg úgyis lesz, mert valahogy mindig van...[ Szerkesztve ]
-
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz macikos #19260 üzenetére
Nosztalgiából meg is néztem pár nyári képet, meg is jött a kedvem kirándulni de vendégek jönnek úh. mereszthetem itthon a seggem, meg ihatom a pálinkát.
pár tájkép tőlem is: [link] [link] [link] [link] [link] [link]
Tegnap de jót csöcsöztem, majd szétszakadok.
[ Szerkesztve ]
-
tepizoli
tag
Szia!
Nagyon szép hely! Hol van?
Egyébként kérdésem van valaki probálta már ezt a fehérjét? Vélemény?[link]A fiúk fociznak, a férfiak edzőterembe járnak.
-
Boxer001
veterán
Már megint mi van itt...túrapatkányok.
-
Jim-Y
veterán
válasz BÁ Nutrition #19276 üzenetére
Meg akkor már inkább a Power Pro nem? nem mintha ettem volna, de pár napja én is keresőben voltam, aztán végül a myprotein mellett döntöttem, de előtte a Power Pro volt a befutó + mellé egy kilós tejsavó..
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Puritan pride-ról nem akar valaki rendelni? Kurvadrága a szállítás, viszont a buy2get3free akcióban elég jó áron lehet vitaminokhoz jutni (5 doboz multivitamin ~25 dolcsi így+szállítás). 30k-ból gyakorlatilag egy évre előre meglenne a teljes vitaminpakkom, porcerősítővel együtt.
less qq more pewpew!
-
Herczi
senior tag
Ha már fehérje, promixről mi a vélemény? [link] Valszeg 17 ezerért be tudnám szerezni.
-
Bibby
addikt
Erről jut eszembe, nem akarok én lenni az aktuális károgó, de hogy a f@szb@ lehet bírni az élelmiszerárakat?
Tojás lassan oda jutunk hogy 60 forint lesz, a húsok még most fognak egy embereset drágulni, tejtermékek is.
Tudjátok mi lett olcsóbb tavalyhoz képest? Finomliszt, sertészsír, meg krumpli.És akkor egye az ember a fos kajákat éjjel nappal, attól aztán leépül testileg-szellemileg.
Lassan oda jutunk hogy ha normálisan akarok enni akkor az lesz a hobbim amire költhetem a pénzem. És akkor én még nem is minimálbérből élek, mert abból aztán zsíroskenyér lenne csak.Ελευθερια η θανατος
-
tepizoli
tag
Hát sajnos fokozatosan tönkre tesznek minket. De mindent megért az ember ha megnézi a Benfentesek cimü amerikai és a Háború a Nemzet ellen cimű Magyar dokumentum filmeket. A Zeitgeist Addendum-ról nem is beszélve.
Más téma: Lassan összeáll hogy mit szeretnék rendelni csak egy oriási problémám van hogy én jövö héten minden nap csak 12óra 20 percig vagyok itthon viszont a futárszolgálattal azt írják nem lehet egyeztetni hogy mikor hozzák csak a napot.A fiúk fociznak, a férfiak edzőterembe járnak.
-
Jojo5
őstag
itthoni versenyképes fizetés(ek) mellett sehogy se...
vagy azt kell, hogy minimális kaja, de az minőségi csak akkor a fejlődésnek is lőttek és maximum szinten tartás a testben, vagy úgy kell megpróbálni melót találni, hogy az ember eléldegéljen, persze így nem lesz 5ös BMW-re zseton, de egy normális színvonalat lehet talán tartani...az egy dolog, hogy a liszt stb ára megy lefele, de fogy is mint állat, és elég csak az emberekre ránézni, hogy milyen állapotban vannak és akkor úgy dolgozz még többet éhbérért stb...
[ Szerkesztve ]
-
DeckardCain
senior tag
Általában ha valami akciós akkor abból bevásárolok. Igyekszek annyit venni, hogy a köv. akcióig elég legyen. Néznek is a kaszánál.
Az esetek többségében sikerül is. Mondjuk ez a "hónapról-hónapra élek fizu" mellett nem menne.
Mondjuk ettől függetlenül a helyzet határozottan sz*rabb mint 3-4 éve.. A kiegről nem is beszélve. Mondjuk amíg nincs család addig még megy. Egyre több kompromisszumot kell kötnöm.
Múlt héten rendeltem shopbuilderről:
5kg whey pro prof 25,2k (20-21k).
L-Glutamin 7k (6k)
omega 3 3k. (2,2k).Régebben sokkal olcsóbb volt.
-
tepizoli
tag
HELP!
Valaki mulkor írta nekem hogy melyik táplálékkiegészitös bolt küld az MPL futárszolgálattal. Légyszi ha olvassa mégegyszer írja meg! Köszi!A fiúk fociznak, a férfiak edzőterembe járnak.
-
Jim-Y
veterán
A belső+felső mellizmomat milyen gyakorlattal tudom hatékonyan edzeni?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest