- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
macikos
addikt
-
GiP23
csendes tag
válasz tepizoli #18892 üzenetére
Ha szeretnél nagy változások nélkül javítani a kajádon akkor
-zsemle helyett puffasztott rizsszeletből csinálj szendvicset
-szalámi helyett amennyire lehet zsírszegény sonkát
-főtt ebéd mellé csak rizst, barnarizst egyél
-az utolsó két étkezésed legyen szénhidrát és zsírmentes (pl saláta, fehérhús, vizes turmix)
-folyadéknak csak vizet vagy ízesítetlen zöld teát igyál
Ez pénzügyileg nem jelenthet semmilyen többletet szerintem.[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Főleg, hogy azt mondja, van két gyereke. Ők biztos örülnének neki, ha fater 50 évesen infarktust kapna, csak azért, mert nem akart kisebb lenni. Én egy vérnyomást is mérnék a helyében, mert van egy olyan érzésem, hogy ekkora túlsúlynál az sincs rendben. Nekem is az adta a végső lökést a diétához annak idején, mikor kiderült, hogy magas a vérnyomásom, és zsíros a májam.
-
dnelb
veterán
Orosz .. [link] Egy normális teremből tuti ki lenne baszva ezért nagyon hamar .
[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
"+1 mellette, én heti 4x edzek, H-P nagy súlyokkal, kis ismétlésszámokkal, K-CS pedig leginkább saját testsúlyos gyakorlatok, már-már kardio tartományban, és szálkásodom, persze jól kell étkezni is hozzá.."
Mennyi a kis ismétlésszám?
pl.: Kar : 4x12 helyett jó a 4x9?
Áthúzás egykezes súlyzóval [link] 4x15 helyett 4x12?
[ Szerkesztve ]
-
-
Yeffy
veterán
úúr-iss-ten gyerek, miket szedsz elő...
tepizoli: pedig a többiek jól mondják, minimális odafigyeléssel, és vélhetőleg többletkiadás nélkül meg tudnéád oldani a - ha nem is szálkásítást - de legalább egy kis "fedőréteg"-pucolást. a szervezeted hidd el,h örülne neki. pláne, hogy írod, h már családod is van... én nem biztos, h ebben az esetben is "kockáztatnék" valami "finom kis" szív/érrendszeri/egyéb megbetegedési lehetőséget...
de nyilván, ahogy gondolod. itt a többiek csak jótanácsokat adnak, - számomra meglepő módon még Boxi is visszavett a nagy arcából - nem b_szogatnak...bic/tric, jóvót
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Jim-Y
veterán
válasz headhunter #18913 üzenetére
Rossz embert kérdezel, mert én súlyemelésre járok, és általában ilyen 6RM-el kezdek, és fokozatosan megyek az 1-2RM felé (snatch,jerk,guggolás) a végén szoktam fekvenyomni ott 3RM-el szériázok, esetleg a végén belenyomok a 2RM-be.
-
GiP23
csendes tag
válasz bobalazs #18911 üzenetére
Szia, ez anyagcsere függő, de általában az az elfogadott, hogy az utolsó étkezés legyen teljesen szénhidrát és zsírmentes, neki utolsó 2-t írtam mert azt mondta napi 7x étkezik. Napi 4-5-nél elég, hogy a legutolsó legyen az. 1nap csak saláta, 1nap zöldség+csirkemell. Én ha szálkásítok ezt nyomom felváltva néha turmixxal helyettesítve.
szerk: válaszolva a kérdésre: ha nem vagy nagyon fiatal és nincs nagyon gyors anyagcseréd akkor enélkül nagyon megnehezíted a dolgod.
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
válasz Zolkabácsi #18917 üzenetére
Mutatok neked mégjobbat [link]
-
Jojo5
őstag
válasz Tomics #18922 üzenetére
ne is mond, nekem is úgy volt, hogy már idén megveszem a cangát, de most át kell a zsét csoportosítanom, de ha veszel mindent úgy értem, hogy gatyát mezt stb dolgokat duplázd meg nyugodtan azt a 100k-t és akkor nem a legszarabbat vetted...
kéne még fényképelő gépet is vennem ,de az is egy vagyon... éljen a tükörreflex!
ja, és akkor nem is mondtam, hogy ha olyan lesz az új szifon akkor arra is kéne 40-50k legalább, hogy a mostanit még jó áron passzoljam el, de a kövire ne kelljen annyit még ráfizetni...Boxer001: a motort meg a jogsit\jogsikat még meg se említettem mint elérendő célok...
meg Finnországba is mikor kimegyek jó lenne nem 1 szál pöcsben kimenni és a kinti dolgokról is gondolkodni kell, szóval maradtak a prioritások mi is a fontos és milyen sorrendben[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Boxer001
veterán
A bicikli gyerekeknek való.
Jojó
Nekem is sok minden kéne, elképesztő mi?[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz macikos #18823 üzenetére
nem kell azért egyből lesz*pni, mert dolgozik.. nem ingyen csinálja ebből él..
meg kell nézni hogy nyilatkozik egy Tóth Dani.. egy igazi bajnok
hogy egy buni.. mint egy utolsó féreg c..youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Kassadin
addikt
Hát/váll meg hasika adta.
-
God Vazzeg
veterán
Szombaton kméten a trend fitnessben közös edzés barátokkal, lesznek képek is, pam-pam
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #18932 üzenetére
várjuk
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Jojo5
őstag
válasz Boxer001 #18928 üzenetére
a-a, azt tartja meg a 1,5 millásat adja el... mert azt nem tudja szállítani az új 3as BMWn...
Manitou: mit adsz el ha szabad kérdeznem ?
spammer: az ájfonon nics nagylátó, se 300mm-es gyújtáv... én fitness vagy trekking cangát néztem ki, de ami nem széthullós felszereléssel van az se 80k újjonnan sajnos hanem legalább 120k körül van, még ha a modell nem is idei és le van árazva és sehol sincs még egy deore vagy 105 ös szetthez képest...
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Ugyan már, a fürdőszobás, tükörpózos képekhez nem kell DSLR gép
Amúgy nekem is kellene egy bringa, bár nekem elég lenne egy alap is, monti vagy trekking vagy ilyesmi, nem kell cseszett drága országúti
Mindegy, marad a szobatekerés
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Jojo5
őstag
ma megyek lábazni ,először kipróbálom, hogy itthon mit lehet kezdeni, guggolni tudok lábtoló kilőve, szóval a rúddal mit nyomjak ?
guggolás stimt majd kitörés ? meg tudok még 1kezesekkel vádlizni 1 nagyobb küszöbnél
egyéb 5let ?
spammer: azért nem is merek még venni semmilyen tükröset sem venni mert egy minőségi obipark nem olcsó.. nagyon nem...
[ Szerkesztve ]
-
penene
őstag
Bolgár guggolás, elöl guggolás, fellépés (székre ), split-squat, vádlizás (2, 1 lábas), hajlítóra ha van nagy labdád, akkor tudok, különben merevlábas felhúzás is adja.
Ja, de ha nem akarsz méretnövekedést, te se, akkor egyiket se javaslom.
Meg még van ezer féle, de elsőnek ez is változatos.
(Én ma labdás 1lábas guggolásokat csináltam, most találtam ki, ezt bírja a szar térdem is. Meg "motoroztam")
De én gyógytornának csinálom ezeket kb. a normális terheléses edzéshez képest, szar a térdem.[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
-
spammer
veterán
Én most lábaztam itthon kicsit, bár ez lájtos, mert nem sok a súly, de a semminél több.
Én kétkezessel guggolok, merevlábas felhúzok, vádlizok. A küszöbbel sem foglalkozom, fallal szemben állok és úgy emelem fel a sarkam, miközben a vállamon a rúd. Néhány sorozat után majd beszarok a vádlimtól
Kitörés az jó seggre is, de azt nem szoktam itthon, helyette döntött törzzsel támaszkodok valamire és hátrafele emelgetem a lábam, olyan mint a "seggező gép", csak nyilván nincs súly pluszban. Ez valamelyik BBTV adásban volt, valami román/romániai magyar bodys srác csinálta, most nem jut eszembe a neve. De ha elég sokat csinálsz belőle jól érzed vele a lábat is, nem csak a segget
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Jojo5
őstag
-
penene
őstag
Ja, hát az természetes, ha eddig csak bringáztál. Az független attól, hogy óriási lábad van.
A natúr guggolások jó bevezetők, az 1 lábas dolgokat talán annyira ne is erőltesd elsőre, bár ha megy, ill. nem fáj a térded, akkor sima ügy. Normális esetben nem okozhat gondot a kitörés se. (én magamból indulok ki, nekem vannak könnyebb, és nehezebb gyakorlatok, súlytól függetlenül, a térdem különböző gyakorlatokban különbözőképpen reagál (fáj ). -
Jojo5
őstag
válasz Tomics #18946 üzenetére
tervek öcsém, tervek...
a szifon kérdéses, de nem ragaszkodom a leváltásához, a mostani is tökéletesen megfelel nekem, a kérdés, csak annyi, hogy megéri-e megtartani mivel ez tartja nagyjából az árát, de 2 év után zuhan...a gatya nem fanság te titán... nekem pl. idő után fáj a seggem\herém és még a combom is dörzsölődik ha a gatya nem párnázott, a mez meg az izzadás miatt jó...
nyáron ha kimész az első 5 méter után izzadsz mint a ló... na most azért az nem jó ha tocsogsz mint a takony a pólóban... innen is látszik, hogy a 3 kerekü triciklidet nem nehéz meghajtani...
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
én tekerés/edzés után általában lezuhanyzok, nem kellenek ezek a izzadság elvezető szagmentesítő hiperszuper 20k-s csodapólók
általában füredig - sástóig szoktam felmenni nagy emelkedőn végig, mire felérek tocsogok ne aggódj. De lefelé csak gurulás van, ott megszáradok
nekem egy jó mélynyomó kéne 100k-ért hogy teljes legyen a házimozi szett, egy új bringa 100k-ért, egy blu-ray lejátszó 40-50k sok sok eredeti BD filmmel, új teló mert a bada egy szar (Galaxy S2, vagy szifon) 70-80k, új notebook mert ez már 4 éves (200k), BMW (2 milla + 1 milla benzinre, szervízre), saját lakás.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest