- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sracok, Costa Del Sol-on jart mar valaki? 1-2 kerdesem lenne
-
Balinov
titán
válasz
#35685120 #21433 üzenetére
BIOS-ban enabled, most neztem, de win7 (enterprise) alol nyoma sincs. Mind1, vegulis ugyse nagyon hasznalnam.
Mas, Ivy Bridge I5 - 3440M van a vasba, 4GB DDR3, viszont mind CPUZ, mind BIOS szerint csak 1db 4GB-os modul, single chanelbe. Mennyit szamit I5-oknel a ketcsatornas mod? Elvileg van meg egy szabad sodimm slot, lehet megkerdezem az info csokat, tud-e bele tenni meg egy 4gb-osat (esetleg 2gb-t, nem tudom, 4+2 felallasban mukodne-e).
Ha nem, lehet veszek egy 4gb-os modult hasznaltan, azt megprobalom belepattintani, bar ahogy nezem a felhasznaloi kezikonyvet, le kell bontani hozza a hatuljat..
szomoru, de egy outlook 2010 Lync-cel, 2-3 Oracle, 1 Telnet alol futo MFG/Pro kliens, meg 2-3 massziv excel 2010 tabla egyket chrome fullel erzesre lenyeli a 4gb-ot
-
Balinov
titán
Sracok, Ivy Bridge I5-os Latitude E6430-ban letezik,hogy nincs BT? Eszkozkezeloben nem latom a BT vezerlot, lehet BIOS-ban van letiltva valamiert?
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #21347 üzenetére
Szoval kukazzak valahol egy hasznalt 2GB-os modult? 2x2GB a 32bit miatt nem jatszos, vagy megis? Ugye a 32bit miatt az osszes gepben levo megcimezheto memoria nem haladhatja meg a 4gb-ot (intvga, shared mem-mel, 2mb cache a dvd firkaloba, meg asszem 8 a 120as notivinyoba)
Miket erdemes beloni a Vistan?
-
Balinov
titán
tiszteletem Uraim,
Toshiba L350D-12M (TK57,2GB), azt hiszem 32bites, de tutira Vista Home Premium. Erdemes Kicserelni az egyik Qimoda 1GB-s modult egy 2GB-osra? Smoothabb lenne tole a rendszer, vagy a TK57+X1250 chipsetet a 2x1GB DDR2-667 is boven kiszolgalja?
Koszi
Balinov -
Balinov
titán
válasz
zsigee #21330 üzenetére
semmi gond, eszerveket barmikor szivesen meghallgatok. Amugy ps3 lett, ebedszunetben ki is ugrottam erte.
szenzortisztitasra ok lettek volna az egyetlen tippem. D5000-en is ok csinaltak tavalyelott nekem. Hogyhogy nem talalkozott meg olyan jellegu cuccal? annyira retkes a szenzor, vagy hogyan? Az a bajom, hogy mikor en kerestem anno, az FP volt az egyetlen, akit ajanlottak.
Milyen vazad is van? Nikon, ugye? Talan Nikon topikban tudnak valamit ajanlani.
Estelet az LR, bar az meg ugye hosszutavon nem megoldas..
-
Balinov
titán
Potkivanok az Uraknak!
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #21318 üzenetére
az a baj, majsztro, hogy nem akarok ezert egy ujabb gamer gepet epiteni, alairasomban levo was meg minding megvan, rakotve az LM640S-T-re, de kurva hangos, sokat eszik, meg meg nem mondom, mikor lett utoljara bekapcsolva, foleg miota ceges lapossal nyomom. szal konzol mokahoz csak a konzol hianyzik.
leteznek ezekhez 3rd party gyarto kontrollerek (pl. Saitek,Logi,stb)/
-
Balinov
titán
Box 360 vagy PS3? Mario/Sonic kaliberu akciojatekok melyikre vannak jobban?
-
Balinov
titán
basszus, lassan mar a retyo is KKUK-t kivan, szoval en inkabb csak enyhe masnapot az ivosabb fajtajanak.
-
Balinov
titán
válasz
Jazzos #21252 üzenetére
Amish mafia, mi? Ki tudja hany ember van elasva a T&S alatt a kazamatakban
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Sracok, remelem mindenki tulelte a bejglikurat.
nos, avast helyett ajanljatok valami ingyenes virusirtot win7 es x2 kombo ala. ugy tunik, elegge fogja a vasat
-
Balinov
titán
Minden jot, kellemes unnepeket, gyomorrontas mentes bejglizabalast a Zuraknak!
-
Balinov
titán
válasz
memphis221 #21106 üzenetére
ize, ez a neve vagy a foglalkozasa?
-
Balinov
titán
Multkor volt tema a YT-rol mivel toltsunk le kerdes. Most lattam egy promot, Aimersoft Youtube Downloader for Windows, ingyer (amugy 29$)
hatha valaki epp ilyet keres. szvsz freemake video downloader egyebkent is ingyer is lehet ilyen
-
Balinov
titán
hadd kerdezzek en is, DLNA-ban jartasoktol, hatha valakinek van valami 5lete
Adott:
Zyxel NSA325 NAS, friss FW, Twonky
HTC One, 4.3
Nexus 7 wifi (2012) 4.3
Mindket droidon Twonky MobileNason 2 kulonbozo tv-rippel neztem. Elso egy 1-2 hetes X264-es LOL release, masodik egy kb 1-2 eve feltett Xvid sorozat. Mindketto SD felbontas. HTC-n a Twonky Mobile-val tudom nezni mindketto pelda videoallomanyt NAS-rol streamelve. Nexus7-en ugyanazon allomanyokkal a lejatszas el sem indul. One-n a Twonky Mobile-nel HTC One Player van beallitva, Nexus7-en meg Nexus 7 player.
Mi a fene lehet ez? NAS, halozat, filmek, droid es Twonky Mobile verzio detto ugyanaz. Az egyetlen dolog, amire tudok gondolni, az az eltero SoC a ket cuccban.
Valakinek tippje, hogy merre induljak el okonyomozni?
koszi
Balinov -
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #21014 üzenetére
probalkozik a srac, ami aggaszt, hogy az akku indikator meg sem mozdul
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #21010 üzenetére
hat, en is mondtam neki, minek kiserletezel WP-vel, plane, hogy eredetileg valami droidos HTC-t akart venni, ill. meg a HTC 8x is kepben volt.
megprobalta a pwr+down gomb kombot, most megmozdult a telefon, lattam 2 szememmel a piros toltesjelzot a kijelzon. igaz, nem mozog az akkukijelzo - meg, de talan van remeny
-
Balinov
titán
Szevasztok!
Lumia 520 vagy 620-a van magyar kollegamnak, azt mondja 1 eves. Hibajelenseg, vasarnap reggel csontra merult, toltore radugva 1-et zizzent a vibramotor, de egesznapos toltes utan sem kapcsol be. Akksija nem cserelheto. Mit lehet kezdeni vele, sw vagy hw hiba? kuka?
-
Balinov
titán
tudom, nem szivtam mellre, ne aggodj. rohadt regen szorakoztam mar audiotomoritessel, de meg annyi epito javaslatot tennek hozza a konverziohoz, hogy valszeg nem csak a konvertalo program milyensege, hanem az alkalmazott mp3 codec is szamit a vegeredmeny szempontjabol.
Elottem is mondtak mar, csak egyet tudok erteni, 320CBR vagy 320ABR, rendes, nem joint stereo. Szemely szerint ABR-t hasznalnek, plane ha penge a forrasanyag.
remlik a tavoli multbol, hogy vagy a fraunhoffer-es vagy a LAME mp3 kodekjet hasznaltam Easy CD-DA Extractor-ral, mikor kollega szakvanyba hozta az eredeti Global underground cd-ket, amikbol mp3 vagy cd kopit kert
csak erdeklodeskepp, tenyleg csak azert, hany almbumban materializalodik az a 75GB flac anyag? total random felmentem a magra, flac releseket, amiket lattam azok 2-300mbyte meretuek, albumonkent.
-
Balinov
titán
válasz
ilovedigweed #20907 üzenetére
semmi gond, ugyis van vagy 2000km tavolsag. sztem hamar el fog menni ha meghirdeted.
-
Balinov
titán
válasz
ilovedigweed #20904 üzenetére
LM640S-T-hez nem jo?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
TGIF, vegre!
-
Balinov
titán
szivszorongato idezettel kivanok joccakat
-
Balinov
titán
válasz
delikvens025 #20665 üzenetére
jol valasztottal, szerintem. Rabarol eleg jokat hallani mostansag, all. van eleg munkajuk dogivel.
-
Balinov
titán
válasz
delikvens025 #20658 üzenetére
melozol Abdan, vagy mi? Jelentem abdai lakos voltam 25evig szuletestol kezdve
-
Balinov
titán
válasz
delikvens025 #20655 üzenetére
mi a bubanatod csinalsz Te a szulovarosomban?
-
Balinov
titán
válasz
delikvens025 #20652 üzenetére
jo,de hat a diszgrafia nincs az adatlapodon. Amugy meg tiszteletem, ahoz kepest eleg jol boldogulsz, van 1 ismerosunk, akinek akkora gond volt,hogy a diplomajat is kesve kapta meg (mig a miniszterium fel nem mentette megfelelo orvosi igazolasok,vizsgalatok utan).
peace!
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
csacska kerdes, tudom, de SGSIII-ra nem varhato 4.2.2, neadjisten 4.3 frissites? Veraera meg mindig a 4.1.2 a legfrisebb elerheto
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #20542 üzenetére
T-s adalek a torpenethez. 6eve visszamentem Dominosra, augusztusban bementem feltolteni az egyenleget a Baross u. vegi T-be, mellekesen megkerdeztem, hogy lehetseges-e a sim->microSIM csere (meg Westel logo volt a simen). Azt mondtak, persze, 5k JMF..mondom anyatok. ra egy hetre regisparos T pont, ugyanaz a kerdes, persze, Dominos vagy? Mert akkor ingyenes.
-
Balinov
titán
Sracok, Abbot gyartmanyu Optimum Xceed vercukormerohoz hol lehet Gyorben (vagy online) vercukormero csikot venni? Ugy latom, 4k/50db korul megy otthon, ami az itteni ar kb fele (se)
-
Balinov
titán
válasz
Jazzos #20431 üzenetére
Aki drága paleosnak hirdetett cuccokat vesz, az meg is érdemli. Kb. annyit ér, mint a Norbi update szutyok. Itt fejben kell eldőlni jó irányban, ahhoz meg csak elhatározás kell
csak 1-et tudok erteni. Itt halistennek nem nyomjak a paleo-t, csak ilyen weight watcher's-es cuccok vannak, ugy nagyatlagba 20-30%-al dragabban.
Hozzaallas kerdese. Nekem ugye nyar elejen diagnosztizaltak a 2-es tipusu diabeteszt, 3 hete voltam 3 honapos kontroll vervetelen, csak a normalis dieta, meg heti 2-3x 40-60 perc setaval lement a cukrom, koleszterin szint is tobb, mint 1 egyseggel kevesebb es nem kellett emelni a glukofazs gyogyi dozist. Ja, es eszek rendesen, de esszel, naponta tobbszor, keveset, joval kevesebbet, figyelek, hogy kb 160g szenhidratnal ne keruljon be tobb a szervezetbe. Neha egy kis kajabunozes is belefer, mar jobban erzem magam, tobb, mint 10kg mar le is ment es vegig tudok egy 10km-es hegyi turat csinalni anelkul, hogy kikopnem a tudomet es 1 hetig lenne izomlazam.
A paleolit,stb dietak koncepcioja sztem alapvetoen nem hulyeseg, csak a megvalositaskor eljutottak egy jollehuzos buzi szintre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest