- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #13882 üzenetére
Köszönöm, én is így ismerem!
Melyik az a keresztzsír?
-
Bobrooney
senior tag
Srácok, aki ismeri a zsír kártyajátékot, ti hogy ismeritek, lehet hetessel kezdeni abban az esetben is, ha van más kártyád is? Én úgy tudom, hogy hetessel csak akkor hívhatok ha az összes használható lapom hetes.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #13481 üzenetére
Gondolom dolgozott is érte!
-
Bobrooney
senior tag
Skacok, Győrben hol kapok édes hamburgerzsemlét?
-
Bobrooney
senior tag
Skacok itt lehet visszacsúszni a ranglétrán??? Asszem tagon már túlvoltam, de ismét csak 1 TAG lettem
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #13117 üzenetére
-
Bobrooney
senior tag
Üdv skacok!
1800+os AMD persze 2000Mhz-n megy
MSI Nforce2-es lap, Radeon 9600Pro, 1 gb ram dd1
120 Samsung Winyó, Codegen ház. Táp nincs benne.
ezt eladni 10k-ért megéri, vagy kérjek érte többet? -
Bobrooney
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van eladó PCIE vga-ja olyan 5-8 ezer magyar fabatka árszinten?
-
Bobrooney
senior tag
Igen, megcsináltam egy áramgenerátoros, párhuzamosan kapcsolt, 1ik párhuzamos ágon egy R a másikon R' és L található. Hát az op számomra, Csomóponti + Hurok + Random OHM törvény ide oda helyettesítés, nem hosszú csak omg már :S
De megnézném a villanyos mérnök hallgatókat ha progból csúsznának 2-3 évet mennyire lenne nagy arcuk...... -
Bobrooney
senior tag
válasz
stairmaster #11890 üzenetére
ment PÜ!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
memphis221 #11682 üzenetére
Hát nem!
Kingston oldala
És ott a jobb oldalon keresd meg! Van 4GB Module - DDR2 800MHz, meg van 1066 MHz-ban is! aki keres az talál -
Bobrooney
senior tag
válasz
memphis221 #11678 üzenetére
Góóóóóóóóóógli a barátod!
Am meg: [link] -
Bobrooney
senior tag
Na ez mi?
-
Bobrooney
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
Ez szerintetek mi?
Adatlap aláírás:
Aláírás jelenleg nod32 antivírus windows tüzfalal // problémáim akadtak és vannak a géppel... lehet a tul erös védelem miatt?? -
Bobrooney
senior tag
Remélem nem moderálják le
-
Bobrooney
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
De mit vagy miért beszélünk egyáltalán fegyverről, amikor betör az illető, fogom leütöm, elájul, esetleg lesz vmi baja, még ő jelent fel, hogy hogy volt merszem megvédeni magam / családom / tulajdonom, persze ki lesz a bűnös? Hápppersze, hogy én.. Amíg ilyen lesz a jog rendszerünk, még a fegyver szót nem is érdemes előhozni.
Önvédelem is csak addig önvédelem, az általam okozott kár / sérülés nem haladja meg a rám hatott sérülést / kárt -.- -
Bobrooney
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Balinov #10238 üzenetére
De nem is az, hanem hogy a kórházaknak nincs pénze ellátni a sérült/beteg embereket, a börtönszoba meg jobban felszerelt mint az ország lakóságának 60%-nak a lakása
Ez a szomorú helyzet. Meg kicsit szigorítani kéne a szabályokon, nem az hogy ha megölsz 1 kutyát akkor 5 év ember ölés 3 év, de ha nagyon "jó fiú vagy" akkor 2-2,5 is lehet. Kérném szépen... Sajnálom a kutyulikat is, mert aki akkora szar ember. hogy nem bírja felfogni hogy ha vesz 1 állatot az min 10 év de persze több is lehet simán, nekünk lazán 15-6 évet élt a kutyusunk.
De lehet ha a büntető törvénykönyv kicsit szigorúbb lenne... És az a gáz, hogy a kis 12 évesek azt csinálnak amit akarnak, mert nem büntethetőek (persze persze majd a szülők, hát itt az intézetisek csinálják a fesztivált).
Család megvédése kedves Mobal, szerintem megoldható stukker nélkül is, ez nem is baj, hogy nincs minden embernek, így is öldökölnek azért rendesen. Sok kis kokeró így is többet elintéz mint amennyit kéne. És mivel minden emberre lehet hatni, lehetne az ilyen alja népekre is.
Na most kiadtam magamból -
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #9902 üzenetére
Ja! Igen
DD
Ájmszószorri -
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #9895 üzenetére
Szia!
Írtad győri fórumba a laptoptot:
Nekem van egy ilyenem, mivel az akksi nem a legjobb ezért az árból engedek.
A gép nagyon megbízható! Korához képest az állapota szerintem nagyon is jó. Bill nem kopott, nem hiányoznak a betűk, port pucoltam már belőle, tehát a burkolat le volt már szedve.Üdv: Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest