- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Boldog új évet minden kedves fórumlakónak!Keresztfiam MSI 750 Ti 2GB-os 1 propelleres videókártyája eladósorban....
aztán lehet gépet építek köré ha nem megy el árában.... -
Dryman
őstag
Sziasztok!
Úgy alakult hogy kicsit korábban az idei évre bezár a "műhelyem"
A cégnél szerelgetek és nincs kedvem, meg nem is akarom most hazavinni az összes motyómat.
Ha valakit még érdekelne komplett gép akkor az alábbiak még holnap délutánig eladók:Amd Phenom II X4 955 processzoros masina
MSI 770-C45 alaplap, 4GB ram, 250GB Samsung HDD,
Gigabyte Geforce GTX 750 Low Profile 2GB videóvezérlő
DVD író, 400Watt Chieftec iArena táp, fekete ATX házban
ára: 55000FtAmd Athlon X4 750 Black Edition processzor
HP 7906 verzio 2.0 alaplap, 2x2GB 1600MHz Kingmax ram
250GB WD Blue HDD, Gigabyte Geforce GT630 2GB videóvezérlő
DVD író, 400Watt táp, fekete microatx ház
ára: 42000Ftmindkét gép alaplapi hátlapi lemezkéje hiányzott, ezért jómunkásember lévén
reszeltem hozzájuk hasonló kiosztású lemezkéket...
ennyi szépséghibájuk van a gépeknek, hibátlanul működnek, kipróbálási garancia 1 hét.
Nem bontom a fenti gépeket, csak egyben eladók.ha valaki esetleg AM3 lapra vágyna, úgy van egy eladó dobozos Asus lapom ennek nincs FX támogatása, viszont integrált sideportos vga-val rendelkezik.
Van egy OEM Asrock FX támogatású alaplapom is, szintén AM3
Van még egy garanciális 1150-es inteles microatx lapom, ez szintén dobozos, igény esetén 3260-as Dual core processzorral és hűtéssel.
A bazár lassan bezár
"Véget ért a móka mára, zárul Laci mókatára!
De ha tetszett, nemsokára visszavárhatsz, Jóska, Sára, Tercsi, Fercsi,
Kata, Klára, s valahány név a naptárba!
Eljövök még hozzátok, viszontlátásra pajtások!” -
Dryman
őstag
Sziasztok! belépőszintű nvidiás hdmi-s vga-t keresek gt 210,220 gt 430, gt 610...5000Ft-ig...
-
Dryman
őstag
Hibátlan FM2, FM2+ mikroatx alaplapot keresek! Hátha van valakinek itt a városban....
-
Dryman
őstag
válasz
Tarill #31976 üzenetére
telepítésnél azt kell választanod hogy nincs telepítő kulcsod...szépen feltelepül és utána nálam azt mondja hogy 3 napom maradt az aktiválásra....
az egy jó kérdés mi van akkor ha elfogy ez a 3 nap....
30 napos próbaverzióra én win 10 esetében nem emlékszem hogy lett volna.... -
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #31973 üzenetére
Tisztáznunk kéne egy alapvető dolgot!
Magyarországon is vannak etikai szabályok, ami kifejezetten tiltja a tanár-diák kapcsolatokat, lásd pl egyetem, főiskola, szakközépiskolák....
Ha tanárja, ha nem, etikátlan amit csinál a pasi ráadásul 20 év korkülönbséggel.
Szarnék én bele ha egy 20 éves csajszi összeáll egy 40-es fószerrel és csinál neki gyereket...max a "papa" járókerettel megy a gyereke diploma átadására...
Az a probléma az esettel, hogy általában ezek a 17 éves kislányok húzzák a rövidebbet, mert ígéretek földje okán szépen elmarad a továbbtanulás és bekapja a legyet a csajszi még 20 éves kora előtt...aztán szépen elmegy babázni, és már el is szarta az életét se szakmája, se végzettsége révén egész életében ettől a patkány embertől fog függeni...a tanári fizu meg nem mindenre elég....
Maradva a jogi dolgoknál:
Feljelenteném a tanárt, de jól elkerülve az intézmény vezetését, mert lehet tudnak róla csak leplezik....
Csajszi meg ugye nincs 18, így akár megrontással is megvádolható a tag.
Aztán mosakodjon ki belőle ha tud....persze a csajszi simán vallhat a szülei ellen, de ez esetben pszichológust rendelnek ki mellé, az meg majd kimossa azt a sok szerelmetességet a fejéből....
Túltoltuk ezt a témát nagyon...védjük a csajszit égre földre, és mi van akkor ha éppen Ő csábította el a pasit...
Szereposztó dívány este van...volt...lesz.... csak ott tanár helyett mesternek nevezik az idősebbet.
aztán 30 év távlatából meg jól alá lehet tenni a tagnak zaklatásért...persze mert kellett az a szerep Ilonkának...Kettőn áll a vásár mindegy honnan nézzük, de itt akkor is a tanár a felelőtlen!
A szülei ismerik annyira a leányzót hogy el tudják dönteni felvállalnak-e egy pert, vagy hagyják ....bocsánat a kifejezésért....elkurvulni a lányukat!
-
Dryman
őstag
válasz
Borokafa #31969 üzenetére
Az alföldi barátaim körében volt hasonló eset, ott sem sikerült a kamaszlányt épeszű érvekkel rávenni a kapcsolat átértékelésére, pedig ott a szülő-gyermek kapcsolat megítélésem szerint hibátlan volt....
Egy 17 éves lány, pláne ha ez az első "szerelem"....képes annyira valótlannak látni a körülötte zajló világot amennyire csak lehet...rózsaszín köd ide vagy oda.
Dolgoznak a hormonok, jönnek az érzelmi kitörések és teljesen megbolondul!
Képes beálldozni 17 évnyi normális gyermek-szülő viszonyt egy jöttment pasiért!Mivel a leányzót meggyőzni nem igazán lehet, sőt, általában bármilyen rábeszélési próbálkozás az ellenkező irányba viszi a dolgokat, így marad a másik fél, aki vagy saját maga érdekében vagy egy kis nógatásra megszakítja a kapcsolatot.
Ha nincs felesége, akkor az állásából lehetne kirúgatni, az erkölcsi bizonyítványát azért féli egy ilyen görény tanár is...szóval nem lennék rest elbeszélgetni a patkánnyal....
Aztán meg el kell intézni hogy néhány hétre ne találkozzanak....
megint nem a leányzót kell szembefordítani a szülőkkel, el kell utaztatni a patkányt egy időre
ha akarja ha nem....
Vannak ilyen utazási irodák, és színvonalas egy-két hetes lastminute utakkal csábítanak 150K-ért az alföldi tanyavilág rejtélyes vadonjába...bántódása sem esik, csak kirándul egy kicsit emberünk!
Ez nem fűrész film, ez a valóság.... -
Dryman
őstag
válasz
golya32 #31953 üzenetére
Ez esetben lehet pár hétre eldugnám a faszit egy félreesó elhagyott nyaralóba,kicsit megszorongatva....
megfagyni még nem fog, enni meg hagysz neki kaját...néha ránézel....vagy elvenni mindenét és egy jót kocsikázni vele szabolcsba... ott meg elereszteni, had szokja a jó kis szabolcsi levegőt....
Bakker egy pedagógusnak lehetne annyi tartása hogy érezze, ez 10 év korkülönbséggel sem vállalható tanár-diák kapcsolat.....
Ha nős a pasi, akkor meg van takargatnivalója....elbeszélgetnék a feleségével...bár ez esetben sokszor nem lepődik meg az asszonyság.... -
Dryman
őstag
FM2 alaplapot vadászok...bőven elég lenne a belépőszntű A55 chipsetes megoldás is...valakinek esetleg lenne ilyen cucca???
-
Dryman
őstag
Eladósorban lévő AMD-s gépezetek!
első: Internetezésre, irodai mukára, kisebb játékokhoz is....
MSI 770-C45 AM3 alaplap
Phenom II X4 955 Black Edition processzor (4x3,2GHz)
LC Power 4 hőcsöves processzorhűtő
4GB 1600MHz DDR3 memória
Galaxy GF 9600GT 512MB videóvezérlő
Samsung 250GB hibátlan HDD
DVD író, LC Power 420W tápegység
Normál méretű ATX-es fekete házban.
az alaplap hátlapi lemezkéje hiányzik
A mai játékokra már kevésbé alkalmas, de a tank, az megy rajta jól!második: csak net és semmi több...
, na jó irodai munkára is alkalmas...
Gigabyte FM1 alaplap
AMD A43400 APU processzor (2x2700MHz)
4GB 1333MHz DDR3 memória
Processzorba integrált Radeon HD 6410D videóvezérlő
160GB HDD, DVD író
FSP 350W tápegység, szürke előlapos fekete házbanharmadik: internetre, kisjátékra....
ASUS AM3 alaplap
Athlon II X2 260 processzor (2x3,2GHz)
4GB DDR3 1600MHz memória
250GB Western Digital merevlemez
PowerColor HD 4670 1GB Videóvezérlő
FSP 350W tápegység, Albacomp szürke előlapos
fekete mikroatx házbanérdeklődés esetén privátban keressetek!
-
Dryman
őstag
Melyik hentesnél, boltban érdemes libacombot venni/keresni itt a városban???
-
Dryman
őstag
válasz
bendeguz76 #31853 üzenetére
Éppen ma nyílt ki a bicska a zsebemben a telekommal kapcsolatosan....
Itt volt nálam személyesen az üzletkötő, a szutyok szarra sem való ADSL-t váltanánk vállalati azaz irodai 1000mbit/s-es csomagra!
van írásos ajánlatom hogy a Kandón van üvegszál és menni fog a dolog, van személyes üzletkötős
kijövök és aláírjuk a megrendelést is....
mostmeg, a nagy lófasz....2 hónapig semmi, majd egy 5 soros levélben közlik hogy bocsi, de mégsem, ugyanis a terület mégsem rendelkezik üvegszálas ellátottsággal....
Ez nem Telekom hanem Trékom!!!
mókás egy társaság....a későbbi bővítésről, esetleg üvegszálépítésről szó sem esik a levélben...
orbánutcában, deutschtomi utcában biztos van már üvegszál, nehogy már ne működjön a polgári internet 2gigán... -
Dryman
őstag
-
Dryman
őstag
válasz
bugalaszlo #31879 üzenetére
Druszám!
Akciós a marktban a 940-es, sajna most mást nem tudok!
bár ha csak alap funkció kell akkor a 841N-es is megteszi...
Polipc holnap de is nyitva van. -
Dryman
őstag
Hoppá...
összedobhatod magad is nem nagy cucc....[link]Kollégám lánya Abdán az otthoni kis cukrászatukban csinál tortákat, megfizethető ár és nem csömörgyönyör ízek....ha kell adom a számát!
-
Dryman
őstag
itten van a lehúzós ficsur fészbukja:
[link]a Kolléga meg kitalálta azt amit először irtam...Kuglóf....
-
Dryman
őstag
válasz
Jazzos #31860 üzenetére
A Széchenyi térről a Dunakapu térre kivezető kis utcákban is van egy tortamíves a belvárosban, azt hallottam
kißaszott finom és minőségi tortákat csinálnak...csak ezt a minőséget meg is kell fizetni...
20000-től indulnak a tortaárak ezeknél...
Ha kell a pontos név/cím, holnap lesz a kolléganőm, Ő szokott innen rendelni....
Sőt, most beugrott még egy másik, a Dunapart rezidencia környékén is van egy ilyen tortagyáros egység....
itt meg a volt nejem rendelgeti a 18000-es tortákat....
Tudod már nem is sütik ezeket hanem alkotják, építik....
megy ám a marhulás Győrben is...biztos ezek is sokszor végignézték a tortakirályos amerikai sikersztorit, a jónépet meg ott lehet lehúzni ahol éppen engedi magát! -
Dryman
őstag
Srácok Honeywell cx70-es alap szénmonoxid érzékelőt Győrben hol érdemes venni???. mert a médiam*-os lehúzós ár kicsit soknak tűnik! nem árukeresőre vagyok kíváncsi, inkább személyes tapasztalatokra, boltismeretre!
Köszi! -
Dryman
őstag
agymosás:
elméleti síkon beprogramozzák a magyar jómunkásember agyába az eredetileg német termék = német minőség alapadatot, megspékelve azzal a gondolatalattival hogy nem egy túlárazott minőséginek mondott
tucatterméket állít elő napról-napra.
Aztán hogy el ne felejtse ezen alapokat, gyorsan kiemelik, és akadémiára küldik különbusszal hogy érezze a törődést, és terjessze az igét....vagy akinek megadatik, azt külhonba küldik "kolbásztsütni" a péri reptérről.megtörtént események ihlették eme összefoglalót,egy-egy ominózus "teamgyűlés" keretein belül hallottak alapján.
-
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #31765 üzenetére
Remélem megkeresnek privátban az érintettek...nem szeretnék itt ujjal mutogatni senkire sem....
Az elmúlt hetekben részt vettem egy 40. születésnapi partin...mondanom sem kell 4 karikás szinte az egész bagázs.....a tisztelt urak még tetemes mennyiségű alkohol elfogyasztása után sem tudták levetkőzni, azt az agymosást amit ott a gyárban kapnak. Teamgyűlés volt a születésnapi buli elejétől a végéig...kicsit komikusan, így külső szemlélőként....olyan ez nekik mint anno a katonaság volt apáinknak.....(élmények és szopatások rengete egy összezárt közösségben)
Mikor azt mondtam nekik, hogy: Urak, hagyjuk már ezt a kurv* audit a picsába és beszéljük meg mikor megyünk ki egy jót horgászni....csak néztek rám mint hal a szatyorban....Zombik egytől-egyig.... -
Dryman
őstag
Lenne egy gépezetem eladósorban. FM2 Gigabyte lap, Athlon II X4 750 BE proci, 2x4GB HyperX kék 1600MHz ram, Gainward 730 1GB vga, 250GB WD hdd, DVD, HP mikroatx ház, 330W HP Bestec gyári táppal. Ha érdekel, írj privátot. A proci 3,2GHz magonként turbo-t kikapcsolva, szorzót megpiszkálva simán megy 4GHz-et....
-
Dryman
őstag
Ugyan már, éjfélre meg is lett, de ennyi idő alatt kiolvastam volna az Egri Csillagokat is...
Policy hiba volt a Remote Admin-ban....
sajnos nem automatikus a hálózati eszközök felvétele és támogatása...
gépenként rá kell húzni egy megfelelő policy-t hogy Agent folyamatok is működjenek.... -
Dryman
őstag
ESET Endpoint Antivirus céges szintű beállítása fájt már valakinek nagyon az itteni topiklakók közül???
Megcsüngtem...6-os ERA Server-t felraktam a leírtaknak megfelelően, Webes admin felületben látom benne a Domain-ban lévő gépeket, de az Istenért sem kapcsolódnak hozzá....csak saját magát az ERA Server-t látja, de azt faszán....
Telepítettem 6-os endpoint antivirust manuálisan végponti gépre, de minek, mikor pont azért kellene az adminisztrátori felület hogy távolról lehessen telepítgetni mindent!
A hab a tortán hogy az 5-ös verzió, azaz a régebbi gond nélkül hasít!
Minek ez a sok újításos szivatás??? -
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #31666 üzenetére
Igen erre gondoltam, és töltöttem német nyelvű telepítőt is, de nem ez a hiba, azzal a német nyelvű telepítővel is ugyanúgy telepíthető, majd az aktiválási kísérlet ugyanúgy kudarcba fullad....
ßaszom is televan ezzel a tróger microfossal....
A 18 rendelkezésre álló licenc-ből 7db telepítve van, évekkel ezelőtt simán telepíthető volt.
anno megjelöltem akis füzeteket hogy melyik kulcsot használtam már fel, nehogy az legyen később a bajom hogy már regisztrált terméket akarok újraregelni.....
Tudtok esetleg valami office-os fórumról ami ilyesmivel foglalkozik??? -
Dryman
őstag
Van egy jónéhány darab az alábbi csodaoffice-ból...ez ilyen kártyás vásárlású microsoft office home and business 2010 licenc. Már a telepitö letöltése sem egyszerü, ugyanis a professional verzio telepitökulcsát szeretné a microsoft a letöltést megelözöen....dirthy-n azért van okositás, igy simán tölthetö a telepitö. Aztán indul is a telepités, bekéri a product key-t, elfogadja, telepiti is majd kész is. Az elsö pl word nyitásakor viszont aktiválást kér a dög, és az Istenért sem fogadja el az aktiválás varázsló a kódot. kattintható a telefonos aktiválás, viszont az a hibaüzenet, hogy ezen terméket már nem lehet telefonon aktiválni....Ilyenkor hogyan tovább....microsoft toolkit ez aktivátor marad? és abbol melyik verzsön tudja kezelni a home and business 2010-et???
-
Dryman
őstag
Köszi Srácok a születésnapi jókívánságokat!
-
Dryman
őstag
Hozzám került egy 939-es X2-es 4200-as processzor, ezért 939-es alaplapot keresek retro gépezet építése céljából!
MSI Neo2 Platinum, és Abit-os társai érdekelnének....valahogy az asus agyonhőcsövezett megoldásai sose voltak kedvemre.... -
Dryman
őstag
Mennyit érhet most reális áron egy AMD A10 6790K black edition proci....
nem találok rá mostani árat...vagy ebay alapon lehet a legalacsonyabb árral számolni??? -
Dryman
őstag
Lenne egy WIFI jelerősítőm, jelhosszabbítóm eladósorban....[TL-WA855RE]
Többet vettem 1-el mint amennyi kellett....
Cserealap is lehet 1db 4Gb-os DDR3 1600MHz-es ramra. -
Dryman
őstag
Az árukereső a Te barátod, ittvan egy tucat, csak győzzél válogatni.
[link]
A SAL-os márka Somogyi elektronikos, valszeg van Győrben a boltjukban.
Obi-ban, Médiamarktban, Edigitalban biztos találsz ha nem akarsz netről rendelgetni.
A Steck SDT 700 típusú meg a Spár saját márkája...(zöldröfis cucc) -
Dryman
őstag
Ezt találtam neked, igaz ezegy hagyományos konnektoros, de rádiós órával....
[link]
az viszont megkérdőjelezhető hogy tudja-e tartósan kapcsolgatni a ráírt teljesítményt.... -
Dryman
őstag
-
Dryman
őstag
Ha nem jó a konnektorba dugható, hagyományos időzítő berendezés....gondolom azért sem mert nagy áramot kell kapcsolnia a fűtőlámpának, akkor csak az a megoldás játszik hogy veszel egy kisáramú időzítőt, aminek a kimenetét egy nagyáramú relé vezérlésére kötöd.
Azt azért tudni kellene hogy mekkora teljesítményt akarsz kapcsolgatni.....az ilyen lámpák 700W-tól indulnak, azaz 3Amber köröli áramfelvételüek...ezt még kapcsolgathatja egy gyári időrelé, de ha 5A kell, akkor már építkezni szoktunk...a Fehérvári út és József A. út sarkánál lévő schrack boltban tudnak neked segíteni ha ennél is speckóbb az igényed. A leendő Orange aut bezinkúttal szemben van ez a bolt az új sarki ház aljában....
-
Dryman
őstag
Megint keresek AM3+ procihoz használt hőcsöves hűtőt, a gyári turbinát szeretném lecserélni mert iszonyatosan hangos!
-
Dryman
őstag
Hali!
Múlt évben történő Xbox Controller vásárlásnál jártam úgy hogy direkt felhívta a figyelmem az eladó hogy az ő terméke azért drágább mert USB-s csatlakozással PC-hez is jó.
Mondom neki, hiszen van az eredetin is usb-s csatlakozó, erre az volt a válasza hogy nézzem meg jobban, mert az nem usb....és igaza volt....
Szóval van ilyen meg olyan is ami pc-hez is jó!
Nem voltam soha Xbox-fan, most is a gyerekek miatt újítottam be egy ilyenre...aztán mindig vannak tanulságok... -
Dryman
őstag
válasz
Balinov #31571 üzenetére
Ocsmányiroda a belvárosban, de jobban jársz az ETO parkival, itt azonnali a fényképkészítés és már mész is a rács mögé.....akarom mondani kapod is a kezedbe a kis kártyácskádat!
Pénzt vigyél rendesen...fénykép és új okmány ára....
magyarorszag.hu ügyfélkapus regisztrációval még időpontot is kérhetsz/foglalhatsz -
Dryman
őstag
Kivonult a sok fakabát városszerte és szedik a büntipénzt bőszen!
Möbelx-nél kettesével terelik le az autókat a bútorbolt mögötti útszakaszra!
4 sasszem próbálkozik levadászni az arra járókat, úgy billegnek a felezővonalon mint galamb a hullámpalán....
Figyelik az övet, a gyerekülés használatát és minden passzív biztonsági eszközt!
Kivonult az összes frissen végzet díszhuszár is, és bizonygatják hogy mennyire rátermettek a szakmára....
Ezeket kellene leküldeni egy kicsit a határra hogy szokják a törődést, ne itt a városban gyűjtsék az alamizsnát!
Szánalmasnak érzem ezt a kötelezőnek tűnő vergődésüket!
És lőn, Isteni beavatkozás, megjött az eső, és úgy eltűntek hirtelen, nyomuk sem maradt -
Dryman
őstag
válasz
Weaver #31543 üzenetére
Azt mondta a szaki hogy a gyöngykavics azért jobb, mert lazább szerkezetű és a lerakásnál könnyebb rajta dolgozni, aztán a vibrációs tömörítés is hamarabb van meg....sőt, apró szemű gyöngykavicsot szórnak manapság a térkő illeszkedő réseibe is, azért nem zúzott múrvát, "mert abban jobban nő a gaz"
-
Dryman
őstag
A csatlakoztatott wifi kliensek különálló ki és bekapcsolása azért fontos mert eljutsz majd oda szülőként hogy tiltanod kell a gyerek okostelefon/tablet használatát...ami ugye nem arról szól hogy párod jól eldugja magát az eszközt....Nálam perpillanat a kötelező olvasmány rovására megy az okostelefon használat....
Netezik, youtubozik, musically-zik...meg minden ami közösségi és nemkívánatos....
facebook, insta....kell ez nekem??? NEM!!!
Mehet a viberes chat az osztálytársakkal, de csak akkor ha 5-es korára megtanulna úgy olvasni, hogy meg is értse azt amit olvas....Egri csillagok...bele is tört a bicskája rendesen....van 10 napja a maradék 300 oldalra...
Naponta 50 oldal elolvasása után kap 1 óra lehetőséget az okostelefonon történő "baromkodásra"
Nem tudom máshogy nevezni ez van...tiltanom kell....mert máshogy nem megy.
Erre jó az okosrouter...nem vagyok hajlandó kapcsolgatni az eszközt, meg arra úgy is rájött már a galád kölke hogy hol kell visszakapcsolni...
Appból vezérelten kapcsolgatom a telefonjának az elérhetőségét, az app adminja az én telefonom...így mehet a sóhivatalba panaszra a gyerkőc...a többi felhasználónak meg van net mindig,
Már kezdtem örülni hogy a Youtube a régebbi okostv-k támogatásából kiszáll, azaz nem lesz okostv-re youtube frissítés...gondoltam egy gonddal kevesebb....na ja a múltkor megtiltottam a youtube-os sorozatok nézegetését...letiltottam a TV-t is wifiről....a fiam erre telepítette a youtube-ot Xboxra és azon keresztül ugyanúgy nézték a bugyuta sorozatokat! -
Dryman
őstag
Az Overmax problémádra reagálva...volt nálam egy ugyanilyen készülék...hosszas internetes keresgélés után csak az maradt hogy coldreset-et csináltam.
sajnos jellemző erre a készülékre hogy bootloop-ba kerül, ugyanúgy mint minden más androidnál előfordul...
számtalan youtube video mutatja ezt, és a megoldást is...
[link]általában hidegindítás után a gyári beállítások visszaállításával, vagy a megfelelő tárolók ürítésével megoldható az hogy elinduljon a készülék...majd ezek után egy stabilabb android verzio felrakása megoldja a problémát.
Előfordul hogy a készülékedhez kiadott stabilabb régebbi verzióra kell downgradelned a rendszert.
Sajnos a beavatkozás során a készüléken tárolt adataid elvesznek!A beázott telefon adatmentésére is van lehetőség, igaz BP, de annyiért csinálják mint a Kürt a pc-s adatmentést. Itt jön az hogy mérlegelni kell a készülékbe szorult adat "árát"!
Szülői felügyelet....nem nagyon tudom értelmezni mit szeretnél felügyelni, de ha a nethasználat mikéntjére gondolsz akkor van erre egy nagyon aranyos okosrouter a Xiaomi Mi3 routere, ár-érték arányban a legjobb a piacon!
a felcsatlakoztatott wifiés vezetékes klienseket külön külön tudja kezelni...Egyszerű menürendszer, az okostelefonodról menedzseled az egész belső hálózatot...mac-address szinten különszedheted a csatlakoztatott eszközöket, úgy hogy közben el is nevezed azokat kényed kedved szerint, majd esetlegesen egyesével sávszélességet is állíthatsz, valamint egyik pillanatról a másikra ki is kapcsolhatod a csatlakoztatott eszköz elérését a wifi hálózaton belül, a vezetékes eszközöket csak a port kikapcsolásával tudod ledobni...egyesével eszközönként tud engedélyező/tiltó táblát definiálni a nemkívánt www-s tartalmaknak. A router dual-band képes, és ad egy vendég wifi funkciót is....mi kellhet még ennél több??? -
Dryman
őstag
Lenne egy Samsung elöltöltős mosógépem eladó........inkább elvihető!
Alkatrésznek vagy a csűrben, mosókonyhában történő felhasználásra tökéletes darab!
Működőképes, de a mosódob és a mosószeradagoló közötti gumicső elhasználódott.
A gumicső falán apró repedések láthatóak, ezeken keresztül a vizbetöltések során, mosásonként kb 1dl víz a gép alatt abszorválódik.
Szóval, elvihető....nem ingyen gondoltam, ha már vizes dologról lévén szó....2 zsugor ásványvíz az ára, no meg hogy jössz, és lecipeled az első emeletről! -
Dryman
őstag
Aida programot regisztráld be,free-vel nem megy, aztán rendszer stabilitás tesztet futtasd, az alsó ablakban a koordináta rendszer x tengelyén lévő 0 érték a jó érték, ha a melegedés okán lassítja a rendszer a processzort, akkor az x tengelyről egy zöld színű %-os eltérési érték indul el...ez a trottling...minél melegebb annál jobban visszavesszük a MHz-eket...Ha ezt gyanította a rendszergazda akkor simán ki is próbálhatta volna az aida-val, a CPU usage ablakban az alsó X tengely alapértelmezetten nem mutatja a trottling értéket, de ha jelen van, akkor bizony mutatja hogy mennyire van lassítva a proci! Ellenteszt, befogod a laptopod szellőzőjét és produkálod a meleget...innentől működni fog a védelem.....
-
Dryman
őstag
Ahány Euronics, annyi cetelem-bajnok (1 hetes gyorstalpalóval rendelkező) hitelügyintéző!
Unokatestvérem párja nem talált Győrben melót egy ideig, aztán beállt a juronics csapatába...először az input-output dolgokért volt felelős a hátsóajtónál, majd ki és becsomagolás manager lett belőle, aztán felvitte az Isten a dolgát és belsős hitelügyintézőt akartak faragni belőle...na ezt nem vállalata...lépett is tovább!
Vöröskő Kft-re emlékszem euronics-es számlákról...veszprémi cég...lehet próbálkoznék egy telefonos megkereséssel, ahol elmondám pro és kontra a tapasztalatomat, aztán kiderül melyik hitelügyintézőjük a "kisebb tudású"... -
Dryman
őstag
válasz
golya32 #31433 üzenetére
elöltöltős samsung 15 éves mosogép lenne, müködik, csak ereszti a vizet egy kicsit a mosószer és vizadagoló gumiharangnál. 9000- ért hirdettem alkatrésznek, de csak itt áll a teraszon kihasználatlanul...ha jössz egy markos legénnyel és lecipelitek az elsőröl, akkor a tiéd!
-
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #31424 üzenetére
Gyakran találkozom ezekkel a fogyatékosoknak gyűjtő emberekkel!
Ez valójában egy olyan felkérés a részükről, hogy adakozzál 1500Ft-ot a sérült embereket képviselő "srácnak", és cserébe kapsz egy kis állatfigurás kulcstartót!
Nem kell ezt megélni átverésnek, mert nem az!
Nem kötelező megvásárolni az asztalra kitett holmit, ha nem nyúlsz hozzá, vagy kiteszed az asztal szélére, akkor néhány perc elteltével visszagyűjti a srác és kész, ennyi....nem kötelező fizetned érte!
A Te emberségeden múlik hogy megteszed-e!
Ne várj beszélgetést egy süketnéma embertől.....vagy elvárás lenne hogy jelbeszéddel elmutogassa mit is akar...aztán meg azt értenéd félre....
Ja és még valami, van náluk igazolvány amivel igazolni tudják hogy fogyatékosok, pontosabban valamilyen okból sérült emberek...
Tegyél a kis kísérőpapírra egy 200-ast, és mikor jön vissza a motyóért, nézd meg az arcát a srácnak....hidd el többet ér mint egy kávé! -
Dryman
őstag
Kaptam egy Dell notebookot memóriabővítés miatt és egy meglepő "olvass el" szövegfájl
van az asztalra kitűzve! Mindezt valami szegedi kis informatikus bolt kreálja, ott vették a notit egy hónapja!
Meglepő és tanulságos hogy valaki veszi a bátorságot és így adja ki a használt notit!tessék:
Kedves Tulajdonos!
Ez egy laptop, ami általános célú felhasználásra való!
Mi is az általános célú felhasználás?
Jó kérdés, de könnyen megválaszolható! Napi dolgok használata, internet, skype, facebook, filmek letöltése, esetleg torrent (feltéve ha van elég szabad lemezterület), filmek megnézése, irodai alkalmazások futtatása, olyan online-játékok futtatása ami interneten keresztül elérhető, farmerama, facebook játékok stb...
Teljesen felesleges külön telepítővel rendelkező nagy gépigényű játékok telepítését megpróbálni, ugyanis
a laptopok grafikus kártyája alkalmatlan az ilyen játékokhoz. Ergo ne telepíts játékot a notebookodra,
hacsak nem egy speciálisan játék célra kialakított 400.000-Ft-os laptopod van.Kedves Y, X, Z generációs gyerekek!
Nyomatékosan kérünk benneteket arra, hogy a laptopot rendeltetésszerűen használjátok!
A laptop nem arra való hogy ágyba vigyük, a laptop sosem álmos.
Nem éhes, ezért nem is kell megetetni szendvicsed, kekszed, chipszed, ropid morzsáival!
Nem asztal hogy rajta tömjed a fejed, és főleg nem kocsma hogy a környezetében igyad a kólát, szörpöt, ásványvizet, energiaitalokat, a tejeskávét meg kifejezetten utálja!
Manikűrasztalnak sem ideális, mert levágott karmincáid belepotyoghatnak a billentyűzetbe, kitámasztva azokat. A lakkozást sem szereti, nem kell neki billentyűkre, kijelzőre, burkolatra felkent körömlakk,
ugye-ugye megesik hogy "fészbuk" közben kell színesíteni egyéniségedet, de ezt ne a laptopodon tedd!Ha vigyázol a gépre akkor az meghálálja, csak éppen beszélni nem tud hozzád, nem tudja mondani hogyan bánj vele, mennyire legyél
GONDOS GAZDÁJA! -
Dryman
őstag
Sziasztok!
Kollégám gépfelújításba kezdett, és egy AM3-as cucchoz keresne alkatrészeket!
ami kellene:
Tápegység:450W körüli csendes, nem cicergős.....cicergős már van neki
lehetne egy jobb 350-400W-os FSP is akár
CPU hűtőventi: hőcsöves AMD-re való bármelyik típus, kivéve a gyári kacatot
Memória: 1600MHz-es 4GB vagy 8GB DDR3 Ram.... Csakis egy modulról lehet szó, ugyanis az alaplapon lévő második slot nem megy
Azonnali készpénzes átvétel Győr területén!
Privátban keressetek az ajánlataitokkal!
Köszönettel!
Dryman -
Dryman
őstag
ezek a virgonc kereskedők intéznek hitelt is ott helyben, de nagyon észnél kell lenni mert könnyen táncba visznek, aminek szopás is lehet a vége....
mostanság egy 3 éves skoda octavia kombival szemezgetek...még nem eladó, csak majd akkor ha megjön az utóda...sóginak nem kell, alatta volt futkozós céges autó...sok méterrel, de csak ő vezette...skodálatos szakszervizzel végig....szóval van ilyen érv is. A jelenlegi kia ceed kombiban meg kinyujtott lábbal lehet aludni normál ágyszerü modon, ha összehajtod a hátsó üléseket! -
Dryman
őstag
válasz
Kis Joe #31287 üzenetére
Köszönöm a javaslatot! Nézelödtem egy pöttyet..aztán utbaesett az öttevényi bontó...rákérdeztem...van is...csak azt nem tudom hogyan gondolja a kedves bontós hogy 1300-ba elhozom darabját?gondltam rákérdezek a garanciára lepödjön már meg ö is alapon.
Hazaérve rendeltem ebayröl 680Ft egységárban ingyenes kiszállitással gyári hundai/kia alkatrészt.
Nem akarok filléreskedni, de nem vagyok a magam ellensége. -
Dryman
őstag
megvan az eredeti...végre
szóval ilyen kellene! -
Dryman
őstag
Sziasztok!
Autóbontós kapcsolat kellene, normál autósboltban szinte reménytelen beszerezni ezeket a gumibak ütközőket.......bontóban filléres tétel lehet, ha járna valaki mostanság bontóban és rákérdezne vagy akár hozhatna is.....megveszem, átveszem....
Csomagtérajtóhoz vagy motorháztetőhöz keresek gumibak ütközőket!
anyagában menetes gumibak kellene 2-3db
KIA-hoz keresek, de sehol sincs róla megfelelő kép, így egy hasonlót dobok ide fel: -
Dryman
őstag
ilyen hátlapi lemezke kellene Gigabyte GA-F2A55M-HD2 alaplapomhoz!
DSUB, DVI, HDMI csatlakozók egysorban lent. -
Dryman
őstag
Azzal az elvetemült kéréssel fordulok Hozzátok hogy az alábbi képen szereplő alaplaphoz tudna-e valaki hátlapi lemezt adni???
igen....sajnos ez azon gigabyte lapok egyike, melynél mindhárom vga kivezetés szépen egymás mellett van -
Dryman
őstag
oszt az milyen????
lemérnéd a felfogató csavarok távolságát!
meg ugye az sem mindegy milyen a venti tápmadzagja....
melyik gyártó terméke az a gtx 460????
a képeket nézegetve asus-on directCU II van, Gigabyte meg legalább 3 féle megoldást is alkalmazott....
nem is beszélve az msi 3 kártyahely széles megoldásáról.... -
Dryman
őstag
Ennyiért úgyse kapod meg máshol az M2 to sata convertert
tegyük hozzá azt is hogy ez az átalakitó csakis sata-s interfésszel megáldott M2-re jó.
ha már sata+pcie-s az M2, akkor bizony másik átalakítot kell hozzá faragni.
ebay-es a cucc, olcsó, meg jó kis lutri egy ilyet berendelni, de ez esetben mégis hasznos.... -
Dryman
őstag
Még mindig árulgatom, és csak a poor
jön rá....
vigye már el valaki.....
Phenom II X4 B50 (4x3,1GHz) processzoros ketyere!Gigabyte GA-770TA-UD3 alaplap UCC funkcióval
Memória: 4GB DDR 1333MHz
Processzor: Phenom II X2 550 @ Phenom II X4 B50
Procihűtő: Cooler Master hőcsöves csodálatosság
HDD.250GB, ODD: kártyaolvasóval rendelkező DVD-s cucc.
VGA: Gigabyte Radeon HD6670 1GB (Dsub/HDMI/DVI)
FSP 300W tápegység, Asus Vento ATX ház
Ára: 30000Ft -
Dryman
őstag
És hogy igazán bonyolult legyen a kép a prohardveren található cikk is rátesz egy lapáttal:
[link]
na csak győzd kimazsolázni milyen cucc is van abban a laposban..... -
Dryman
őstag
Jamba Mester! ez nem msata! hanem M2
az msata rövidebb és két csavar a lefogatója, ez meg ugye a hosszabb és a közepén lévő csavarral rögzíted!
Van ilyen átalakítóm, de az sem mindegy hány bemetszés van az érintkezőinél....
teljes cikk: [link]
van ilyen átalakítóm, anno én nem ilyet rendeltem de ezt küldték ebay-ről...
m2 to sata converter...bontatlan csomag...sosem használtam. átvehető a beszerzési árban! -
Dryman
őstag
válasz
Dorien #31156 üzenetére
Halló!
én is csak valami kamuhirnek gondoltam ezt a csirkemosásos dolgot....
gondoljatok csak bele, abba a libába amit a macskajajban arra használtak hogy letöröljék vele a szart...
dereng ugye, mikor a faszi beleesik a pottyantósba...kimászva a szarból valahogy meg kell tisztulnia...hát kéznél van egypár liba...törli is a szart bőszen a libával magáról
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #31153 üzenetére
Balázs! Gigabit-es routert nem kapsz 10000-ért!
főleg nem dual band-ost.....
TP-LINK Archer C2 AC750 Router , árukereső szerint 13000Ft-tól indul.
Ezt szoktam rakni digi-hez, ez az asus megoldásánál 3000-el olcsóbb.
viszont ha csak a 60Mbit-es csomagra fizetnek elő akkor nem kell ezt a gigabit-es örületet eröltetni, akkor van a TP_LINK 940N 9000Ft környékén... -
Dryman
őstag
Opel diagnosztika eladó!
Eladtam az opelt, így erre sincs már szükségem!
(Op-com) China version
1db interfész + 1db usb kábel + driver és szoftver CD
az eredeti szoftver 2012-ig tudja kezelni az autókat,
van hozzá szintén kínai okosítás....sok-sok utánaolvasás után Vauxhall-ként telepítve, és megfelelő firmware-t frissítve a canbus-os gépkocsi esetén tudja a 2014-es modelleket is kezelni.
az interfész Pic microcontrolleres, így egy esetleges eredeti gyári firmwarefrissítés sem vágja haza, ha teszemazt benézi a user!
10000Ft-ért vihető
Van hozzá jó kis HP laptop is,új utángyári akksival (közel 2 órát bír) direkt ilyen célra tartva,
egyben 30000-ért vihető! -
Dryman
őstag
Segítsetek!
Hol tudok a mai nap délutánján 15db fényképet előhívatni pendrive-ról???
A DIT-et ismerem a magyar utcán....de kicsivel jobb minőségben szeretném....
Hol van ilyen azonnali fényképkidolgozás????? fekete macska????? -
Dryman
őstag
Azt is lehetett volna írnod hogy FX poci és 8GB ram keresi gazdáját ajándék alaplappal....
erre talán beneveztem volna én is, de a mai világban kiírni azt hogy ingyenes a lap, az vagy reklámszagú vagy sejtet valamit..aztán máris gyűlnek a hiénák az ingyen prédára!
most valahogy mégsem bánom hogy lemaradtam...... -
Dryman
őstag
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Valakinek lenne kölcsönbe vagy eladásra egy HDMI/DSUB átalakítója???
hivatalos neve VGA-HDMI átalakító.
ku*va gyorsan kellene csütörtök délutánra!Köszönettel!
Dryman -
Dryman
őstag
Kattints a kosárra és kéri is a promóciós kódot a 19 dodós vásárláshoz...nélküle 35,7 Dollár, annyiért meg kapsz itthon is...edigiben vette kolléganőm 10990-ért...Írtam róla feljebb néhány dolgot, és a gyári app-ja is rendben van....Balinov javasolt hozzá másik app-ot, de azzal meg nem jön át a napi adat az összesítéshez....
teljesen jó kis cucc az árához képest, prohardveren van róla kipróbálos bővebb írás is!
Na ha ilyen kérdéseid vannak, akkor ez nem a Te céleszközöd....
Akkor vásárolj ilyet ha szeretnéd tudni mennyit sétálsz naponta, és ezzel hány kalóriát éget el a szervezeted, valamint monitorozza a pulzust, és ez által azt is megmondja milyen tipusú sétát teszel az adott időszakban....ha beállítod hogy a következő időszakban mondjuk futni fogsz, akkor átszámolja ennek megfelelően a mozgásodból eredő impulzusokat, és pontosabb becslésű eredményt ad.
Aztán az alvásfunkció beállítása során nézi a pulzust gyakrabban és abból következtet hogy milyen az alvásod...
Ergo ez a kis karperec egy olyan eszköz amivel a napi rutinszerű folyamatokat lekövetheted hogy tudatosabban éld a mindennapjaidat....azért nem kell megvenni valamit mert okos és olcsó....bár nem is olcsó......
-
Dryman
őstag
Rendőrbácsik fél 12-kor szedték a sátorfájukat, összepakoltak és elmentek....ebédelni....
most viszont a nagy fogás reményében, (ipari park műszakváltás), egy ebéd utáni sziesztára ismét itt vannak a Kandón!
Mindkét 3-lábú ismét figyel! -
Dryman
őstag
az APC smart-jai nagyon rendben vannak!
Igaz hogy 15 havonta a céges 1500-asokba meg kell vennem azt a 2db akkumulátort, de ezen kívül nincs teendő velük. az akksipack ára 30000Ft, ez annyit tesz hogy havi 2000Ft-ért van mindenféle védelmed a hálózati anomáliák ellen!
Van azért hátránya is, sajnos a dupla csapágyas venti az oldalán elég hangos tud lenni, és nem csak akkor megy mikor szükséges, bizonyos időközönként bekapcsolja a ventit megjáratni..... -
Dryman
őstag
Erről az RM szériáról csak pozitív véleményt irkálnak, sehol egy hogyan javítsuk cikk vagy videó....
Nekem egy puritánabb CX 650-em van a gyerek gépében már 3 éve....igaz túlfeszlevezetős elosztóból táplálva, lekopogom, így nem volt vele baj eddig....
Valószínűsítem hogy az áramszolgáltató okozta pillanatnyi túlfeszültségek vágják haza ezeket. Annyira túl van bonyolítva a védelem, hogy esélytelen a javításuk rentábilis költségek mellett.
Annak viszont örülni kell hogy egy hálózatból érkező túlfeszültség nem teszi tönkre a gép alkatrészeit is mint anno a Vargáné és tátsa tápoknál....
A csalódás igazi oka talán nem is a márka, hanem a javíthatatlanságuk, nincs egy olyan típusvonal ami hasonló áramköri megvalósítást nyújtana...minden típusuk más-és más, olyan mintha különböző gyártóktól vásárolnák fel a konstrukciót, aztán szépen mindegyikre rákerül a zászlóshajós matrica. Ha saját maguk terveznek tápokat, akkor meg le a kalappal, hiszen követhetetlen az újítások sora, ezzel azt is sugallva hogy gyártás van, javítás viszont nincs! Elromlik, akkor e-kuka!
Nincs értelme beletenni 1 javítási munkaórát sem, mert ha meg is találod a hibát, lehetetlen az alkatrészbeszerzés, arról nem is beszélve hogy a javítás mennyire lesz sikeres....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest