- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
S7edge nagyon jó állapotban érdekel valakit? Fekete független 68e. Rengeteg tartozékkal.
-
golya32
senior tag
Kell valakinek focus 99-es 1,6 benzin 322e km?
235e ért vihető rozsdás az ajtók alja. -
golya32
senior tag
S7 edge folyamatosan újraindulgat, esetleg valaki tudna új sw-t rakni rá?
-
golya32
senior tag
szélvédőcsere kellene ford fiesta 2006-os autón tudtok valakit ajánlani?
55cm hosszú a repedés, ezt lehet javítani? -
golya32
senior tag
van egy autóm szívesen cserélem laptopra 250e ft értékben.
-
golya32
senior tag
Asus laptop x555l i3 4010 cpu 1,7Ghz 4gb ram akku még 2 óra
winyó nélkül 49e
Érdekelhet valakit? -
golya32
senior tag
Nem kapcsol be az erősítöm, esetleg tudtok szerelőt ajánlani?
-
golya32
senior tag
Asus laptop x555l i3 4010 cpu 1,7Ghz 4gb ram 120gb ssd akku még 2 óra
60e ért eladó ssd nélkül 54e -
golya32
senior tag
Van valakinek ismeretsége az SMR-nél?
-
golya32
senior tag
válasz
golya32 #33124 üzenetére
Most képzeld el mit kaptam volna ha valamelyik moderátornak emlegetem a felmenőjét, vagy az anyukáját..akasztást??
De hát Mo-n élünk, én is olyan h@lye vagyok, kiakadok a kicsi szívatásokon, amikor a cégnél a nagyobb igazságtalanságok simán lemennek rólam..Vidanet kellemes csalódás volt, végül is kihívtam Őket kértem Modem cserét, kijött a szerelő elmondtam mi a gond és megoldotta ingyen, elégedett voltam velük.
-
golya32
senior tag
válasz
Balinov #33123 üzenetére
Szabályzatban benne van, ott nem lehet hirdetni, az hogy ezért ekkora volt a büntetés, ahogy a seregben mondták annak idején, így jártál!
Na mind1 már itt vagyok, töröltem azt a fórumot a kedvencekből, nem megyek arra még1x nehogy megint figyelmetlen legyek aztán végleg kibasszanak.
-
golya32
senior tag
válasz
Dryman #33121 üzenetére
Hello, már visszatértem, a retro telok off topikjába beleírtam, érdekel-e valakit a palm telefon gyűjteményem, és ezt az egyik moderátor hirdetésnek vette ezért 2 napra kitiltott ami 3 volt mert péntek estétől mostanáig szerintem 3 nap, namind1. Figyelmetlen voltam ezért megkaptam a beosztásomat.
-
golya32
senior tag
Inkább veszek másikat, örültem hogy kimentek, és a lakás nem ment rá.
Ha kell megadom bárkinek a neveket, nehogy más is szívjon, 200e ft-os kárt csináltak.
Egyébként a csaj a Leier BMW nél dolgozik ügyfeles, a srác meg egy pszichopata.
Élvezem amikor beviszem a Bmw-t és neki meg mosolyognia kell, pedig utál minz a sz@rt. -
golya32
senior tag
Volt albérlőm "elvitte" magával a vidanetes modemet, van valakinek eladó vidás modemje?
Arris típusú Touchstone cable modem -
golya32
senior tag
Ezt kaptam a Telekomtól, nincs is ilyen kártyám, nagyon durva olyan lapra irányít amit leloptak a telekomtol semmi nem működik rajta csak a fizetési lehetőség.
Szóval figyeljetek oda!!TISZTELT ÜGYFELÜNK
A számlázási információkkal kapcsolatos problémák merülnek fel. Megpróbáljuk újra, de előfordulhat, hogy frissítenie kell fizetési részleteit.
A számlát nem fizették ki.
Folyoszamla : 522060179
számla sorozatszám: 63950146312955002
Fizetesi hatarido : 21/08/2018
Statusz : nem fizetett var
fizetnie kell: 2516.46 HUF
Remeljuk, hogy a szamla kifizeteset a megadott hataridon belul. Vagy az elofizetes velunk automatikusan kikapcsol
Most mar fizetni a szamlakat egyszeru es sima utat a bankkartya vagy a bankszamla es biztonsagosan
Kerjuk, kovesse az alabbi linket a folyamat befejezesehez
fizesse meg a számlát
udvozlettel,
Telekom -
golya32
senior tag
500 lej van eladó, kell valakinek? középárfolyamon..
-
golya32
senior tag
Gratulálok!!!
-
golya32
senior tag
2014-es Astra J kombi 1,6 benzin turbo 180 le 174e km-el első tulajdonostól eladó, érdekelhet valakit?
-
golya32
senior tag
válasz
kovacsroli #33057 üzenetére
Már üzentem sms be és telefonon is, semmi válasz nem jelentkezik, még 5.ig van idő, de nem látok esélyt.
-
golya32
senior tag
Kérdésem van.
Egyik ismerősömnek adtam kölcsön 150e-t amiről készült papír, havonta kellett volna törlesztenie, nem sikerült neki. 5.-én jár le a kölcsön, mit csináljak?
Jelentsem fel?
Természetesen nem elérhető, valszeg le vagyok tiltva nála..
Voltam már náluk, sajnos csak egy hete, anya garzonjába laknak az élettársával és 2 gyerekkel most jön a 3...
Amikor mentem akkor éppen csak a muter volt otthon, esély sincs rá hogy megadja..Már többször kért tőlem 30-50e-t idáig mindig megadta, most eltűnt.
-
golya32
senior tag
CNC marost keresek Écsre másodállásba, állandó délutános műszakba (16-22)ig
Optimum F150 marógépre egyedi gyártásra. -
-
golya32
senior tag
válasz
BigBlackDog #33002 üzenetére
Nekem van egy eladó felújított lakásom ha érdekel..
-
golya32
senior tag
Ismeri valaki a győri Paul Ramirezt? Kíváncsi lennék az előéletére, némi gondom van vele..
-
golya32
senior tag
Diákokat keresek Écsre alkatész szerelésre?
Esetleg tudtok valakit? -
golya32
senior tag
Fein mágnestalpas fúrógép 1éves kb 1x használtuk, most találtam meg a garázstakarítás közben..
Új ára 270e, fele árban vihető -
golya32
senior tag
Keresnék egy főt, pozsonyi munkára, lakástól hoznánk vinnénk a jelöltet, bőrözött alkatrészeket kell ellenőrizni.
Pénz netto 1100ft plusz fizetem az utazási időt is fele órabérrel . Ha tudtok valakit akkor szóljatok. -
golya32
senior tag
Vernee Thor 5e ért valakinek?
Kb 1 éves repedt kijelző, minden funkció működik -
golya32
senior tag
válasz
kovacsroli #32924 üzenetére
Házibarkács?
-
golya32
senior tag
Kellene nekem egy ember akinek van jogsija, Győr környéki, és hajlandó lenne válogatás munkát végezni Móron, autót adok meg az utazási időt is fizetem.
-
golya32
senior tag
Közben azért kiderült inkább másodállásra kell ember napi 3 órás szállítás van csak egyenlőre
-
golya32
senior tag
Keresek B kategóriás jogosítvánnyal, gyakorlattal rendelkező munkatársat, ponyvás autóra.
Feladatok:
-Fuvarozás Écs és Pápa között
- Segítség a fel és lepakolásnál
Autó plató mérete 6mx2,4m és 2,5 m magas.Esetleg tudtok valakit ajánlani? Most egy idősebb "úriember" van nálam, segíteni akartam neki, de már csak a napokat számolom mikor küldhetem el a p-be'
Másodállásba is jöhetne valaki, mert napi 3 óra fuvarról van szó.
-
golya32
senior tag
Erbslöh kft nél dolgozik valaki?
-
-
golya32
senior tag
Valakinek van eladó swift-je régi kasznis érdekelne olcsón..
-
golya32
senior tag
Knaus Passat lakókocsi eladó, beázás nincs, papírok nincsenek, Győr mellett a telken van a lakókocsi, legyen 78e. Így is használható, de egy takarítás, tetőszigetelés nem ártana neki.
-
golya32
senior tag
xperia zx1 érdekel valakit 1 hónapos független Ausztriából származik.
-
golya32
senior tag
válasz
sotetlovag97 #32647 üzenetére
én bérlek folyamatosan 5000ft/nap a toyota corolla 17 éves autó, Écsen A4 dizel 10 év körüli 6e/nap minimum 2 hét bérlésnél.
Mustangot is béreltem az olyan 300/hónap -
golya32
senior tag
Kell valakinek levegős szegecshúzó? 12e ért oda adnám kb 1 hetes, téves vásárlás..
-
golya32
senior tag
Garázsba hétvégi házba kell valakinek szoba bútor ingyen?
-
golya32
senior tag
válasz
half333 #32575 üzenetére
Kiadóként írtam véleményt, sajnos rengeteg negatív tapasztalattal..
Nekem idáig szerencsém volt, mert nagy tartozást nem hagytak a lakók, de olyan még nem volt, ha valaki elment ne kellett volna lakást felújítani.. ahhoz meg kell a 2 havi kaució..Nem akarlak ezzel megbántani, nekem ez a tapasztalatom.
-
golya32
senior tag
válasz
half333 #32545 üzenetére
Én az Ungerhez járok, nagyon jó, 1 hétre kaptam időpontot, nem olcsó, viszont az écsi fogdoki is ugyanilyen áron van, de vele nem voltam elégedett.
Orost ismerem még, gyors, minőséggel gondom volt, viszont olcsó. Betömte a fogam, egy hét múlva mehettem vissza gyökér kezelésre amit már az Unger fejezett be, szerencsémre mert így nem kellett húzni. -
golya32
senior tag
Esetleg van valakinek eladó androidos telója nem nagyon leharcolt 10e körül? Céges telónak kellene..
Voda vagy független érdekelne. -
golya32
senior tag
Aluvázas vékony kerekű ff bicikli érdekel valakit? 188-198cm magasságig.
-
golya32
senior tag
Trotec páramentesítőt keresek, van valakinek eladó?
-
golya32
senior tag
S6 edge független fekete érdekel valakit, meg jött az új telóm azért adnám el 60e-ért
-
golya32
senior tag
válasz
atos19881101 #32341 üzenetére
Köszi az infót 101e km-nél már cserélték, akkor 200e km-nél is kell?
-
golya32
senior tag
válasz
Füleske #32339 üzenetére
Én elfogadom hogy körülbelül azonos áron vannak, de normálisat 90e+rezsi alatt nem nagyon kapsz. Belváros és 5km-es körzetére értem ezt, bár ahogy én néztem már a panelok is drágák.
Nekem van kiadott lakásom, és amikor elment az előző bérlő, rá 2 hónapra jött az új, Ők azt mondták nehezen találtak, igaz nálam kisállat nem probléma. -
golya32
senior tag
Ért itt valaki a Seatokhoz?
200e km van a Seat ibizába, mikor kell vezérlést cserélni 1,4 benzinnél? -
golya32
senior tag
válasz
Vérboci #32335 üzenetére
Jó hát ne az utca elejét nézd, gondolom hogy nem a a kacsalábon forgót adják ki 60e-ért, most voltam arra felé autót nézni, én is örültem amikor megláttam a szép házakat aztán az utcavégén lévő putriba volt az eladó autó.
Lehet simán szerencse is, ismerősömék most mentek ki az Usa-ba 1 évre "karrier szünetre" és a belvárosi luxus 4 szobás kérót kiadták 100e ért rezsivel bútorral együtt, csak a kisebb szobát zárták le ahová berakták a cuccaikat.
-
golya32
senior tag
válasz
half333 #32329 üzenetére
Először is nem 7km-re van az auditól hanem kb 15km, másodszor az a putri sor, olyan mint a Kossuth utca vége.
Ha neked az jó, akkor menj a Bán Aladárra ott biztos van olcsó is, miután 4-5 missi egy 1,5 szobás panel lakás, plusz közelebb is van.
Újvárosban a felújított lakást most adtam ki haverom 100+rezsiért. -
golya32
senior tag
Usadollár kisebb címletek van valakinek eladó? 1 ,5 10 dollár?
-
golya32
senior tag
Van valakiknek eladó paraméteresítője?
Kellene 2db fürdőbe. és konyhába. Esetleg ötletek milyet vegyek? -
golya32
senior tag
válasz
kovacsroli #32288 üzenetére
Eurót vigyél ne forintot
-
golya32
senior tag
S5 mini dual arany színű kopott hátlap, kijelző karcmentes, most vettem le róla a fóliát. Érdekel valakit?
25e-t kérek érte -
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #32257 üzenetére
Ezért mondják hogy élelmes a magyar ember.
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #32253 üzenetére
köszi megnézem a lidl ben.
-
golya32
senior tag
Van valakinek felesleges satuja?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest