- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazzos
őstag
válasz
atos19881101 #26759 üzenetére
3. na én ezt sokszor nézegettem pont erre gondolva, de sosem tapasztaltam különbséget.
vagy vak vagyok. ez is benne van
-
Jazzos
őstag
Kompresszor javítós emberkét tudtok nekem ajánlani? Még nem ment tönkre, de kissé érdekes szaga van.
-
Jazzos
őstag
Marosinál nézz szét, elég korrekt árak vannak.
-
Jazzos
őstag
2 db Audgy SB0090 és 1 db Live 5.1 SB0100 egyben 3.000-ért érdekel valakit?
-
Jazzos
őstag
Jár ma valaki Pesten? El kellene hozni egy notebookot. Pénzért.
-
Jazzos
őstag
Május 8-i Halász Judit koncertre két jegy eladó. 2. sor, legjobb hely. 2400/db-ért vettük, valami alku is belefér. Rájöttünk a múltkor Alma koncerten, hogy kissé fiatal még hozzá a kisasszony. Kb. 0,00000001 mp alatt kezdett el ordítani, amikor megszólalt a hangos zene.
-
Jazzos
őstag
válasz
Balinov #25613 üzenetére
Az sok? Én 2009-ben 5 és fél évesen vettem, 135e körül volt benne.
Mondjuk én régen mentem évi 20k-t, mostanában visszafogom magam, alig van meg évi 6-7e km. Így még 190k körül tartok a 11,5 éves tragaccsal.
Mindenképp szerezz magadnak egy szerelő barátot, aki átnézni, nehogy valami bontószökevényt vegyél. -
Jazzos
őstag
válasz
Balinov #25595 üzenetére
A 2005-6 utáni ráncfelvarrott bojzervarrott Ave már tudja az MP3-at. Azért ritka az eladó 1.8, mert jó.
Kissé csípi az olajat, általában fél év után töltenem kell bele 1x, aztán mégegyszer, tehát kb 1 l elfogy 2 olajcsere között, szerinem az nem vészes. Más hibáról nem nagyon tudok. Megy, csendes, kényelmes. 1.6 is elég ha nem vagy vaddisznó, de 110le ekkora kasznihoz épphogyelég kategória.
-
Jazzos
őstag
Nekem Lumia 435 dual sim lenne eladó, 0 km új, bontatlan, névre írt számlával 19.900.-
-
Jazzos
őstag
válasz
memphis221 #25390 üzenetére
Ha nem eladó házimozi van eladó az nem jó?
-
Jazzos
őstag
Jóféle eladó VGA valakinek?
Gigabyte GT610 N610-1GI 7.490.-
Gigabyte GT630 N630-1GI 8.990.-
Gigabyte GT630 N630D3-2GI 8.990-.
Gigabyte GTX650 N650WF2-1GI 17.990.-
Gigabyte GTX650 N650OC-1GI 19.990.-
Sapphire HD7770 1GB DDR5 16.990.-Ha többet viszel, minimális alku belefér!
-
Jazzos
őstag
Q8xxx vagy 9xxx procija lenne valakinek eladó? Privit ide plíz izibe.
-
Jazzos
őstag
Huawei Y550 okosteló eladó.
Király négymagos, gyors telefon. Sosem volt még ilyenem előtte, ami 3 napot kibír egy töltéssel. Szinte tökéletes, egy baja van, bringázáskor néha eldobja a jelet a Sports-Tracker. Ez akkor bűn, hogy mennie kell.
Kb. 1-2 hónapos lehet, telenor függő. Irányár 27k.
-
Jazzos
őstag
Hopp, pont beleboltottam egy ilyenbe: [link]. Mivel több cukorbeteg fórumtársunk is van, hátha valaki még nem ismeri ezt a lehetőséget.
-
Jazzos
őstag
válasz
Dryman #24980 üzenetére
Ez van a cikk végén:
"Van megoldás
A szakértő szerint azonban erre az esetre is van megoldás. Ő azt ajánlja, hogy mindenki kérjen visszamenőlegesen adószámot, hiszen erre a törvény lehetőséget ad, és a NAV is ajánlja. Azt viszont kevesen tudják, hogy ezzel egyidejűleg alanyi adómentességet is lehet választani. Ha egy vaterázó így tesz, akkor már az alanyi adómentes adószám birtokában nyújthatja be az önellenőrzést, így viszont 600 ezer forint alatt adómentes a kereskedés."Aki egy évben 600e feletti nyereséget csinál, az tényleg fizessen valamit. Ne csak nekem kelljen, szegény boltosnak.
Laci, inkább bulit szervezzünk, az nagyon kéne már!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest