- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
szeretnék venni egy új számítógépet mutternak olyan 50k körül (facebook, youtube és receptek
).
Kérdeztem a kapcsolódó topikban is, de elég érdekes konfigot ajánlottak...valaki aki képben van esetleg segítene nekem? Akár pü-ben is.
Van egy normál méretű felső tápos álló gépház ezt szeretném megtölteni. W7 futna rajta, ehhez kellene stabil hardver.(ui.: ez nem hirdetés, csak és kizárólag újat szeretnék)
Köszi előre is!
Roli
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
mindenhol azt olvasom, hogy ez önkormányzatonként változik, szóval itt kérdezem meg, hátha valaki képben van.
Győrben hogy működik az hogy „határozatlan idejű bérleti jog vásárlása önkormányzati lakásra”? Ja, és még örökölhető is.
Képbe jött egy ilyen lakás, de nekem teljesen zavaros. Ha valami határozatlan idejű, akkor nyilván mindkét fél részéről felmondható, de akkor hogyan örökölhető? A bérleti jog megvásárlása után még milyen havi bérleti díjra lehet számítani? Mondjuk egy középszerű panellakás esetében, úgy nagyjából 10, 30, 50?
Tovább értékesíthető ez a jog a későbbiekben? Legyen szíves valaki hozzon képbe. Köszi! -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek letört a vadkamerájáról az antenna és szeretné pótolni, hova érdemes bemenni, hol tudnak adni helyette?
Nem fontos, hogy típusazonos legyen, csak működő.Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
van egy Asus EEEPc-nk és olyan a kijelzője, hogy csak egy bizonyos helyzetben ad normális képet, ha változtatunk a kinyitási szögön (jó magyarosssssan), akkor bizonyos színek átváltanak zöld pixelekké, vagy keresztbe zöld csikok jelennek meg. Egyszer le lett ejtve és megrepedt a zsanérnál a burkolat. Szerintem valami érintkezési hiba lehet, mert ugye a képernyő tud jó képet is produkálni, ha eleget állítgatjuk.
Van még egy olyan feature is, hogy indításkor néha csak a teljes kép jobb felső ¼-ed részét látjuk, mintha nagyobb monitorra rakná ki a képet, de ez egy 10-15 újraindítás után rendbejön
Nem ismertek valakit (vagy valaki innen) aki meg tudná csinálni? Mivel a gép kb 5ezer forintot ér, így nem szeretnénk rákölteni többet 1 max 2 ezernél...Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
válasz
vlcsko82 #28101 üzenetére
Szintén zenész. A múltkor én is megjegyeztem a Playstation topikban, hogy ha valakit érdekel eladó konzol keressen meg, hát 5 perc múlva jött is a pm, de nem a vevőtől
Ééééés itt ragadnám meg az alkalmat: Eladó Playstation 3
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Playstation 3 eladó, eredeti kontroller, fagyi, kamera és 6 játék.
500gb-os superslim.
Megegyezés szerint.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
hova érdemes menni gumiztatni?
Az abroncsokat kellene kicserélni a felnin. Eddig a marsohoz jártam, de kicsit sokallom. Tavaly még 7000-et fizettem, de ahogy nézem az ártáblazatukat idén már majdnem 9ezer lenne.Valakinek esetleg bevált helye?
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27895 üzenetére
repü!
kiszi07: köszi a tippet, elsőre megpróbálom, hátha elviszik helyben
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
rendeltem egy 3kg-os myprotein tejsavó fehérjét, a benne lévő utifűmag darabosan oldódik és egyszerűen nekem nem megy le. Egyébként ízre jó.
Megegyezés szerint vihető, cserélhető ha valakit érdekel.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
atos19881101 #27791 üzenetére
Pusztán hallomásból
-
kovacsroli
senior tag
válasz
atos19881101 #27784 üzenetére
Én jókat hallottam róluk, meg a ~100millios készlet sem elhanyagolható szempont.
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
Hova érdemes masszázsra menni valakinek van tapasztalata?
Legjobb lenne ha szep kartyat is elfogadnanak. -
kovacsroli
senior tag
Hali,
van egy eladó Need for Speed Shift 2 Unleashed PS3 játékom patika állapotban eladó.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27644 üzenetére
Szia,
egyelőre vannak jelentkezők a teljes csomagra, remélem el is viszi valaki. Ha nem akkor jelezni fogok
-
kovacsroli
senior tag
Van egy nagyon jó állapotú PS3-am, két eredeti joystickkal, 25 játékkal eladó.
Topiklakókkal szívesen egyezkedek -
kovacsroli
senior tag
Hali,
Van valakinek ismerőse aki okosabba tud tenni egy ps3at?
Normalis áron. -
kovacsroli
senior tag
Hali,
bátram ajánlom már én is a fehérvári és a József Attila út sarkán lévő karcher gépkölcsönzőt. Jó kis gépet adtak, 2 óra alatt meg is fordultam vele, így nem egész egy darab ezrest kértek a mutatványért
Más:
Keresztszülő lettem, illetve leszek majd február 14-gyel. Szeretnék a gyereknek nyakláncot venni, aranyat. Annyi ékszerbolt van, melyikbe érdemes próbálkozni? Inkább olcsóbb legyen mint jóminőségű, nem fillérb@szásból, de úgyis csak jelképes ajándék, nem tudja még sem értékelni, sem használni. -
kovacsroli
senior tag
válasz
Dryman #27558 üzenetére
Szia,
köszi beszéltem is velük.
Pontosítanék, mert látom többeket érdekel: a kaució 20 ezer, nyitástól zárásig (08-17) hozom el a gépet, ez 1900 forintba kerül, erre még rájön a tisztítószer, amiből 10dkg 380 forint, ez 1 max 2 kanapéra elég (elmondásuk szerint).
Egy 24 órára ha jól emlékszem 3200 huf, de elhozható óradíjra is, ami 300 forint óránként.Holnap írok, hogy mire jutottam vele.
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
takarítógépet szeretnék bérelni, konkrétan egy szövet kanapét szeretnék kitakarítani (por+kutyaszőr).
Nem tudja valaki honnan érdemes bérelni?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Két személyes kihúzható kanapénk egy tálca sörért vihető.
Barna, bársony szerű huzat (nem giccses), fémvázas kihúzó szerkezet, kb 1 éves matrac van benne. Alapvetően tiszta, annyi a baja, hogy a kihúzó szerkezet eltört egy helyen, meg lett hegesztve aztán meg megint eltört. Becsukva így is tökéletes, de egy hozzáértőnek szerintem 20 perc megcsinálni és még évekig ágy lesz.
Helyileg a Lajta úton van a második emeleten, a szállításról a "vevő" gondoskodik.
Ha valakit érdekel szívesen lefényképezem, de holnap el is lehet jönni megnézni.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #27432 üzenetére
Sorry, közben rájöttem, a megrendelésnél nem dobja fel azt az utcát ahol nincs kábel húzva.
Tudtok ajánlani révfaluban szolgáltatót? 50 körüli csatorna kellene, meg olyan net amivel 10mbps körül tudok ténylegesen letölteni.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
azt hol tudom megnézni hogy hol van digi kábel?
Költözünk és az érdekelne, hogy tudok e digis kábeltévét és netet behuzatni. -
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #27425 üzenetére
Közben PS4-et találtam is.
Ettől függetlenül még:Playstation 3 Slim 320 GB sok játékkal, 2 joystick-kal,újszerű állapotban eladó.
Kipróbálható, megegyezés szerinti próbagarival, topiklakóknak kedvezménnyel. Győrön belül házhoz is viszem.Részletekért PÜ
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
keresek megvételre garanciális, jó állapotú PS4-et, ugyanitt eladó saját PS3 konzolom, újszerű állapotban, egy halom eredeti játékkal.
Részletekért keressetek bizalommal.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
keresek egy könyvet: Kattári Vanessa, Angyal Ildikó: Találtam egy bankrablót!
Nem rendelhető sehonnan, ha valakinél ott lenne a polcon szívesen megvenném
-
kovacsroli
senior tag
Boldog karácsonyt mindenkinek
-
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
keresek albit január-februári költözéssel, 90k körül, nem panelt, valami normálisabb környéken.
Fontos hogy bútorozott legyen és kb 50m2 (nappali+1 háló).Ha valaki tud ajánlani ne tartsa magában
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
tudtok olyan helyet ajánlani ahol kispárnára nyomtatnak fényképet normális áron? Olyan érdekelne, ahol tudnak hozzá mindent adni, nem nekem kell futkároznom a párnáért/huzatért.
Plázában kérdeztem, de horror áron van..Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
ismer valaki megbízható szakit, aki vállal laminált parkettázást emberi áron?
Egy panellakás hallos szobájáról van szó, hasamra ütök 30nm lehet kb. -
kovacsroli
senior tag
válasz
Dryman #27099 üzenetére
Mi voltunk ott céges vacsorán az is maradandó élmény volt.
Éjjel fél1kor hirtelen véget ért a buli, elkezdett menni kifele a nép a különbuszra ami behozott mindenkit Győrbe, csak hogy én harmad magammal pont az ellenkező irányból érkeztem és megbeszéltük, hogy jön értünk egyik haverom. Meg is csörgettem a srácot amikor véget ért a mulatság, mondta hogy 20 perc. Mikor kiment a banda nagy része mi ültünk még az egyik asztalnál, de már kabátban tehát láthatóan összekészülve, csak nem akartunk kimenni a -10 fokba. Odajön az öreg, azt mondja kellene menni a többiek után. Már ez is érdekesen hangzott, de illedelmesen közöltem vele, hogy a fuvart várjuk, kb. negyed óra mert már elindultak értünk. Erre az öreg visszakérdez, hogy biztos ez? Mondom igen, biztos. Azt mondja, nem szeretném ha még egy óra múlva is itt ücsörögnének, mert szeretnék zárni. Na ekkor már én is elvesztettem a türelmemet, mondom uram, most fizettünk ki egy közel 2 millió forintos számlát, engedje már meg hogy itt üljünk még negyed órát ennél a kurva asztalnál.
Na erre elkapta a fejét megindult hátrafele ahol a pult van, kiment a mellette lévő ajtón aztán úgy bebaszta maga után, hogy zörögtek az ablakok. Úgy hogy ott ez a vendéglátás, erőltetetten vigyorognak meg nem győzi kínálni a szar házipálinkáját, aztán amint leraktad a lóvét mehetsz is a pics@’ba.Sarokház: csillagos ötös! Mexikói grilltál!
-
kovacsroli
senior tag
Hali.
Van egy PS4 játékom ha valakit érdekel 😊
-
kovacsroli
senior tag
válasz
stairmaster #26844 üzenetére
ha jól tudom náluk csak thai- és kick-box van
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki Győrben vagy környékén megfizethető boksz edzési lehetőséget?
Csak ökölvívás érdekel!Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Egy barátom hazajön pár napra németországból, lenne neki egy eladó Playstation 3 konzolja, superslim 500GB-os verzió, joystickokkal, move-val, játékokkal.
Valakit érdekelne? Mert ha nem akkor nem hozatom haza vele.
PS4-re vált csak ezért eladó, patika kis gép31-én érkezik
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
keresek DDR2-es ramot, 1db 2gb-os modult, lehetőleg 800MHZ-eset mert a másik is annyi.
Mindegy milyen gyártmány, csak működjön és ne legyen drága
Ha jó az ár házhoz megyek érte (akár ma)!Köszi aki tud segíteni!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
szeretném a telefonomat lefóliáztatni, meg valami egyszerű szilikontokot a hátuljára. Kihez érdemes bevinni Győrben?
Első körben a plázás srácra gondoltam a lipótinál, viszont egyáltalán nem ismerem az árakat, nem szeretném hogy lehúzzanak. -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
keresek fm transmittert megvételre, nem baj ha használt, csak múúúkodjon!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
Garmin típusú navigációt hova lehet bevinni térképfrissítésre? A pontos típus nüvi53 ha jól emlékszem. Az express névre hallgató szoftverjük nem támogatja a készüléket.
Legkésőbb holnap estig kellene megoldani.Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
játék királyi koronát keresek felnőtt méretben (kettőt). Lehetőleg műanyagból, de a minősége gyakorlatilag mindegy. Nem tudjátok hol van olyan bolt ahol érdemes lehet megnézni?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
vetítővásznat keresek kölcsönbe, egy napra.
Szombat délutántól vasárnap délutánig.Csapatépítő meccsnézésre kellene, projektort tudok vinni a cégtől,
de a vászon beépített. Fedett szélvédett helyen használnánk.Megköszönném ha valaki tudna kölcsönözni egyet!
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
jó minőségű, lehetőleg bőr kártyatartót szeretnék venni, bankkártyának, jogsi személyi stb.
Amit a Skálában vettem az 2 hét alatt szétmálott…
Tudtok ajánlani valamit, hol érdemes megnéznem? -
kovacsroli
senior tag
Hali,
tudtok Győrben olyan szakit, aki a kocsikulcsomból bicskakulcsot csinál?
Gyári Ford kulcs, de már kicsit viseltes… -
kovacsroli
senior tag
válasz
sladka_pani #25509 üzenetére
Ha még egy kicsit spórolsz a lumia 730ds jó partnered lehet 😊
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
páromnak keresünk kis benzines autót, 10 év körülit, „csajosat” Elsősorban Győrben és környékén.
Ha valakinek van eladási szándéka kérem ne tartsa magában.Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
-
kovacsroli
senior tag
válasz
tserrof77 #25161 üzenetére
Szia,
köszi, sikerült is beszerezni jó áron ott ahol tanácsoltad, a telefont pedig az előbb elejtettem és használhatatlanra tört.
Adódik a kérdés: holnapi nyitvatartással tudtok esetleg olyan üzletet Győrben vagy környékén ahol jó áron kaphatok új telefont? Nevezetesen a Nokia 735 érdekelne. Köszi!
Ugyanitt 5 órás Samsung akksi eladó 3k
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
keresek Samsung GT-S7560 típusú telefonhoz való akksit. Olcsót, jót
Győrben házhoz megyek. Legkésőbb holnapig kellene, sajnos az enyém bemondta az unalmast és vasárnap hajnalban elutazom.
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
válasz
stairmaster #24784 üzenetére
Ők kellenek nekem
köszi!!!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Tudtok a környéken olyan szakembert, aki tudna pótkulcsot készíteni (másolni) a kocsimhoz?
Immobiliser-es Fordról lenne szó! -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
januárban rám marad egy samsung galaxy trend ha minden igaz.
Tudtok valaki aki segíthet függetlenítésben?Ja és egy Ájfon 5S is lenne.
-
kovacsroli
senior tag
Én sajnos nem értek hozzá, de az azonnali kérdések órája topikban biztos kapsz választ
Ott sok az ilyen tudor!
-
kovacsroli
senior tag
Más,
keresek 800 Mhz-es DDR2-es 2GB-os ramot tök jó áron
Ha valakinek van kérem jelezze -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
édesanyámnak szeretnénk biciklit vásárolni, ez ~10 évente szokott előfordulni, ezért jól megnézzük mit veszünk
Mindeddig a Peppe-hez jártunk ilyen ügyben, de az elmúlt időszakban olyan szinten leesett
a szolgáltatásuk színvonala és minősége, hogy Őket kizártuk.Ismer valaki esetleg Győrben vagy a környékén jó árakkal dolgozó, korrekt bicikli "neppert"?
Vagy olyan áruházat ahol érdemes megnézni? (Decathlon, Hervis...)
Nem tudom ezek milyen minőségű brinyók lehetnek.Köszi Nektek!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
volt már valaki a fehér hajó panzióban?
Konkrétabban a konditerem része érdekelne, elég olcsónak mondható 4900-ért a felnőtt havi bérlet.
Egyetlen képet láttam róla az viszont az árhoz képest nem rossz.Annyi, hogy a Kiss Ernő utcában van, úgy hogy nem tudom mennyi körmercis srác járhat oda.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Mike Farrel #24076 üzenetére
Szia,
az én észrevételeim szerint a korai 20-asok főleg a Vertigo-ba, Mundo-ba járnak. A Mamma Mia-ban 30, a Pirate-ban 40 körüliekkel találkoztok.
Persze nem kizárólag - ezek csak az én megfigyeléseim.Aztán nagyjából ennyi, van még a Bridge és a Lapos szerdán az egyetemistáknak, pénteken a tiniknek.
Ezen helyek színvonala azonban meg sem közelíti a fentiekét. Szerintem. -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
keresek kölcsönbe 1-2 napra LGA775-ös foglalatú, PCIE csatlakozós alaplapot.
Ajtóig mennék érte és természetesen úgy is adnám vissza, vagy venném meg, ha eladó.Valami miatt nem ad képet a PC-m és ennek az okát keresem
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Olyan edzőtermet (kondi vagy küzdősport) keresek, ahol van lehetőség csoportosan sportolni hölgyeknek is, gondolok itt pl. aerobic-ra, stb,
Az elképzelés alapvetően az lenne, hogy amíg edzek, a párom is tudjon mozogni!Elsősorban az Audi-Marcalváros-Duna Center vonalon szoktunk közlekedni.
Ha valaki ismer ilyen helyet, megköszönöm ha megosztja velem
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Nem ismertek a környéken olyan szakit, aki elfogadható áron ki tudná szedni a beletört gyertyákat egy hengerfejből?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Keresek ~400W teljesítményű tápot kipróbálásra. Ha valakinek van elfekvőben kapuig mennék érte és természetesen 1-2 napon belül ugyan így visszaszolgáltatnám, vagy megvásárolnám ha eladó!
Azért próbálkozok így, mert nem vagyok teljesen biztos benne, hogy az romlott el.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
kovacsroli
senior tag
válasz
stairmaster #23336 üzenetére
Egészséges kockázat, hogy ha egy több, mint 1 milliós városban (Bp-n van) pont olyan szervizt választok, ahol pont van ismerőse és pont át akarnak verni
Coyot köszi a tippet, eddig ezzel még nem is találkoztam, pedig elég sokat lógok a tc-n. Szerintem ezt az ellenőrző listát amire hivatkozik a cikk én el is viszem magammal. Gondolom elég humorosan fogok kinézni ahogy pipálgatom, viszont hasznosnak tűnik, úgyhogy bevállalom hogy csökken a szimpátia indexem
-
kovacsroli
senior tag
Köszi a tanácsokat!
Hát igen! Nem lesz könnyű dolgom annyi biztos! Ennek ellenére fel kell találnom magam úgy, hogy én nemigazán értek hozzá, és nem is nagyon tudok magammal vinni olyat, aki igen.
Éppen ezért a következő a taktikám:
1. felkészülök a google segítségével, hogy általában mit kell megnézni egy autón
2. szintén itt kilesem az adott típus hibáit
3. ha a szemrevételezésen átment az autó, akkor kipróbálom
4. ha a próbaúton is megfelel elviszem egy márkaszervizbeAz utolsó pont ami kiváltja a szakértelmet, ~10 ezerért teljesen átvizsgálják az autót és
tanúsítványt állítanak ki az állapotáról. Nem mellesleg elég jó alku pozícióba helyezhet.Ha nincs takargatnivalója a neppernek akkor nem fog problémát csinálni abból, hogy ilyen körülményes vagyok, ha meg igen, akkor nincs is miről beszélni. Végtérre is a pénz az én zsebemben van
ui.:
Dryman hazafele útba esik a körforgalom melletti, úgyhogy be is ugrok, köszi a tippet! -
kovacsroli
senior tag
Köszi a válaszokat!
MR_Joe külön köszi az utánajárást!Holnap telefonálok egy pesti Golf IV-ért, de nagyon bizalmatlan vagyok a nepperekkel szembe.
Az sem sokat segít, hogy tipikus "hülyegyerek" autóról van szó, tehát nehéz nem széthajtottat találnidehát erre fusssssa
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Autót keresek megközelítőleg Golf IV és Focus I méretben - paraméterekkel, benzinest elsősorban. Ha valaki ismer olyan neppert, vagy kereskedést Győrben, ahol nem elsődleges céljuk, hogy átverjenek, kérlek jelezzétek.
Hol érdemes keresgélni?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
van egy eladó bukósisakom és egy motorlezáró láncom.
Ha valakit érdekel esetleg
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
megunt routert-t keresek
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Slim Playstation 3-at keresek!
valakinek avagy valaki valakijének esetleg eladó..?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest