- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
válasz
Thocy a ZAGY #32468 üzenetére
Nem ide akartam...Bocs.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Mivel tavaly decemberben tőletek kértem segítséget egy Huawei készülék javításához, így most néhány sort írnék, mert február végére az ügy úgy néz ki lezáródik.
Mint írtam, a postán "elkeveredett", a mai napig a logisztikai központot hozza rendszer, hogy ott van. A postai dolgozók viszont nem találják.
A posta kártalanította a szervízt, a szerviz pedig engem. Volt néhány e-mail váltásunk, de sikerült megegyezni, szóval Huawei-ék nem kispályások.
A rendőrségi ügy is lezárult, hiszen jelenleg mindenki kártalanítva van...Meg amúgy is, sikeresen kihozták, hogy a 70k-s készülék értéke csak 45k, így szabálysértés... Értem.Szóval köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt, tippet adott anno, vagy csak elolvasta, esetleg jót röhögött.
Az új készülék pedig megvéve, biztosítás kötve rá, de szervizes gond esetén sajnos továbbra is MPL....Sziasztok.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Nem megy véletlenül valaki Szegedre a közeljövőben?
Egy kis dolgot kellene elvinni. Részleteket PÜ-ben.Köszönöm, sziasztok.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Laptopot keresek 30k-ig, nem saját célra. Igény: net, netes film nézés. Minél többet tud, annál jobb.
Köszi, üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Mennyit ér mostanában egy ilyen:
Nagyon szép, szinte karc mentes állapotban van. Win10-re frissítve.
(Doboz, töltő, matrica, papírjai, stb meg vannak.) Eredeti ára anno 92k volt.Köszi, üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Elsősorban boltosokat kérdeznék.
VGA-t vásárolna egy ismerős, RX580 8gb, 256bit.
Milyen gyártótól, illetve milyen árban tudjátok beszerezni?
Köszi az infókat, üdv. -
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #32272 üzenetére
Ha esetleg az, akkor 2017-es cafeteriából származik. Viszont így az "eladó" nem tulajdonosa a gépnek. Én nem közvetítenék, főleg nem nyilvánosan. Ha nem audis cafeteriából bérelt! gép, akkor természetesen tárgytalan amit írtam.
-
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #32269 üzenetére
Hi.
Nem cafeteriás gép véletlenül? -
zsigee
aktív tag
válasz
kovacsroli #32206 üzenetére
Sziasztok.
Válaszok: a depó sajnos elköltözött, a régi Bricostore helyére. Ott pedig nincs csomag kiadás! Az infó friss, mert sajnos eltűnt a szervizből visszaérkező telefon. (Amiről már írtam itt...) Jelenleg a panasz beadva, de sok jóra nem kell számítani...
Győrben tűnt el a készülék, a követésben látható...Erről ennyit...
-
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
[link] Erre már csak az a kérdésem, Győrben kapható ilyen elem valahol? A csere megoldott.
Köszi, üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Dell Latitude D600-ban tudna segíteni valaki a bios elem cserében? Hol kaphatok hozzá bios elemet?
A cseréhez is szükség lenne a segítségre. Fontos lenne, hogy utána is működjön.Ilyen az elem.
Köszi, üdv.
-
zsigee
aktív tag
Hi.
AngelDentiArt, Győr, Lukács Sándor utca.
[link]Hoffer Lászlóhoz kell időpontot kérni. Én hétfőn megyek hozzájuk. Azonnal is vállalnak, múlt hét hétfőn negyed 10kor hívtam, fél 2re mehettem. (Sürgős volt.)
Nem drágább, mint a Kardirex! Profik! Ha bejelentkezel, mondhatod, hogy ki ajánlott, úgyis megkérdezik.Üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Fejleményeket írnék Huawei ügyben, azoknak a topik lakóknak, akiket érdekel, illetve "közreműködtek" a javítási procedúrában. A többiek nyugodtan hagyják ki a tovább olvasást.
Tehát, elküldtem a telefont a Huawei központba, és a mai napon kaptam egy árajánlatot. Ez bruttó 22863HUF-ról szól. Nem teljesen értem a leírást, mert "kódolva" van, de szerintem még akkut is cserélnek. Az ár tartalmaz 4572HUF munkadíjat.
Az ajánlatot elfogadtam, köszönöm Balinovnak és Jazzosnak a tippet, és a linkeket. Illetve, aki még hozzászólt, köszi.És innen off...
Mi is került volna a Diamond GSM-nél 39k-ba? Posta nélkül, 3-4 hetes átfutási idővel? Ha lámább lennék, akkor jól lehúztak volna...Értem, hogy kisker, meg kell élni valamiből, drága a belváros...bla-bla. Ez részükről enyhén szólva unkorrekt viselkedés. Természetesen nem kell elejteni a telefont, illetve biztosítást kell kötni rá. Megnéztem a számlát, 42990-volt a teló, nem indokolt a biztosítás...Most pedig örülök magamnak, az elfogadható szervízköltségnek, és annak, hogy "ismerek" néhány segítőkész embert a fórumon, akik megosztják tapasztalataikat.
Köszi még egyszer, üdv.
-
-
zsigee
aktív tag
válasz
Jazzos #32036 üzenetére
Értem, igazad van, stb...
De, alin rákerestem a kijelzőre, ami természetesen "még nem kapható, de talán be tudjuk szerezni". 21Euro volt a legdrágább. Az mondjuk 7k, 100% haszonnal 14k, kell mert foglalkozik vele. A munkadíj legyen 10k. Akármilyen ragasztó, segédanyag, stb, legyen még 2k. Bőven 30on belül vagyunk...
Értem a dolgokat, fogyasztói társadalom és a többiek, de ne b@sszuk át kuncsaftokat, mert nem mindenki hülye...És úgy gondolom, pontosan tudod, hogy miről beszélek. Ne a lehúzás legyen az első gondolata a szervíznek, boltnak. Amúgy a csávó meg igen gépelt, gondolom ebay és a többiek, hiszen kb 2-3 hetet kellett volna várni náluk az alkatrészre.Viszont! És ez lényeges, ezért is kértem itt is segítséget, nem értek hozzá. Hiába rendelem meg, nem tudom kicserélni. Ezek a telók már nem 5110-ek.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Balinov #32027 üzenetére
Köszi.
Bízom benne, hogy be van. Meg kell néznem, de épp használatban van. Az enyém be van. (Huawei HiCare) Azt már lecsekkoltam.
Igazából az ügyfélszolgálattal már beszéltem, de árat nem "tudott" mondani. El kell küldeni, ha kell a javítás ingyenes a bevizsgálás, ha nem, akkor 4k.
De azt azért jól érzem, hogy a 39k-s kijelző csere némileg túlárazott.? -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Telefonos segítséget kérnék.
Adott egy Huawei P9 Lite 2017 készülék, ami leesett. Valamivel több mint 1 hónapos... A teló működik, érzékel, minden ok, de végig van repedve, éppen csak nem pókhálós.
Biztosítás nincs, a voda pedig egy használt mobilos boltba irányított. Becsült javítási ár 39k. Kérdésem: ez reális ár? Kit ajánlanátok javításra, mert a srácok nem igazán voltak megnyerők.
Ennyiért simán inkább a Huawei szervízbe küldöm.
Fontos és sürgős lenne, családtagé a készülék.
Köszi a segítséget bárkinek, üdv. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Van-e olyan okosóra ami képes 2 telefonhoz is kapcsolódni BT-vel? Időt tudjon mutatni, valamint ha keresnek telefonon jelezzen. Semmi másra nincs szükség. Sajnos gyakran nem hallom, amikor csörög a telefon. Duál sim nem jöhet szóba.
Nem vagyok otthon a témában egyáltalán. Ezért inkább kérdezek.
Köszi, üdv. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Kb. 2 nap szívás után, úgy döntöttem segítséget kérek tőletek.
Adott egy asus eee pc 900. Normál esetben nem szoktam ilyennel foglalkozni, de egy kedves ismerősömé, akinek segítségre volt szüksége.
16+4gb-os tárhely. Telepítettem már ilyet, meg a 2g-s verziót is, szóval nem idegen. Ez viszont kapufa.
XP lett volna ez első gondolat, de sem sp2-t, sem sp3-t nem akar elfogadni, hall.dll hibával. Valami sp3 felment, de csak 30 napos verzióval... Próbáltam rufussal, winToFlash-el létrehozni a telepítőt, egyik sem ok. Starter fel megy, de nem frissít, ismerjük az okot, wsus pedig ledöglik sp1 telepítésekor. Jelenleg valami mini 7 Ultimate van fenn, de szintén kihal a wsus. (experience verzió, ráadásul angol.)
Mit telepítsek erre az izére? És hogyan, hogy működjön is?
Köszi, üdv.Google már meg volt, a száz lépéses WinPE és társai felejtősek, mert win 10 alatt nem működik.
Jamba: gratulálok, jó egészséget!
-
zsigee
aktív tag
válasz
okiDoki #31735 üzenetére
Köszi, meglesem.
Bár nem hinném, hogy szeretnék vele foglalkozni. Nem sajátom, és véletlenül sem szeretnék nagyobb gondot, illetve rosszat rendelni. Nincs is nálam a készülék. Igazából szerviz kellett volna az ismerősnek.
Gondolom, mivel rendelni kell, meg időigényes, meg nem nagy értékű a cucc, nem is akar vele foglalkozni érdemben senki.
Sok jót nem is ígértem az embernek.De természetesen megnézem a dolgot, Aliexpressre gondoltál?
Üdv.
-
zsigee
aktív tag
Ha már asztal...
Sziasztok.Keresnék maximum 65cm széles asztalt, magasságban pedig a normál méret, 70-80cm.
Szóval valami kis asztalt vennék. Sajnos egyik helyi bútorboltban sem találtam ilyet.Üdv.
Tabletes témára valaki?
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Ebben tabban tudna valaki kijelzőt cserélni? (Kiano SlimTab 10 3GR)
Nem saját, nem szívesség.Ha igen, mennyiért?
Köszi, üdv. -
zsigee
aktív tag
válasz
Joker88 #31716 üzenetére
Valahol igaza is van. A mai telók kész pc-k már. Többet tudnak mint az első gépem...Sikerült végül telefont találni?
Ha érdekel van egy 6303 Classic, fém házas telóm.Csak a szekrényben figyel, Telenor függő. Szinte karc mentes állapotban. Ára megegyezés szerint, nem tudom jelenleg mennyit érhet. -
zsigee
aktív tag
válasz
Jazzos #31604 üzenetére
Jelenleg egy vinyó sincs benne. Kettő volt, az egyik halott. Ramokat nem tudom tesztelni, de saját, jó ramokkal sem indul. A biost sem érem el.
HP logó középen, lent pedig az előbb írt sor.
Az elemes dolgot a sajátjával és új elemmel is próbáltam. Illetve hirens lemezt is próbáltam bootoltatni, de negatív.
Ezért dobtam fel itt a témát.
Akkuja halott. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Laptopos kérdésem lenne, hátha valakinek van ötlete.
HP Pavilion DV7-es masináról van szó. Bekapcsoláskor ezt írja: "Press the ESC key for Startup Menu"
Értem, de semmire sem reagál. (CapsLock nem villog...) Sem a saját billentyűzetre, sem usb-sre, egyik csatlakozón sem. Alaposan lelakott gép, de ha lehet el kellene indítani. Mi lehet a gond? Valakinek van tippje?
Köszi, üdv. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Leginkább boltosok válaszát várom, de bármi-bárki szóba jöhet.
Adott egy fél konfig: Asrock H77M, I5 2500 (Sandy), 2*4gb ddr3 1333-as ram. (Jelenleg is működő, saját gép.)
Cserére szánnám magam, szeretnék beújítani. DDR4-re váltanék, mit ajánlanátok?
Lapon fontos lenne: HDMI, optikai és/vagy koaxiális digitális kimenet, sata3, usb3. Intelt előnyben részesítem, de sosem lehet tudni.
Fontos lenne továbbá a beszámítás.
Nem minden áron szeretnék váltani, csak felmerült a lehetőség.
Ajánlat jöhet privátban is.
Köszönöm, sziasztok. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Lenne nálam egy 775-ös lap eladósorban. Gigabyte P35C-DS3R. Van benne egy E6550, és hozzá 2*1Gb, 800-as Kingmax hűtőbordás ram. Árat nem igazán tudok írni, mert bár körbejártam a dolgot, ilyen lapot nem nagyon találtam sehol sem. (Lehet már azóta került fel...) Hirdetve ugyan van, 13k-s árban, de egy beárazás jól jönne.
A tulaj többet szeretett volna kapni.... Ha valakit érdekel, egyezkedhetünk.
Köszi, sziasztok.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy eladó Asrock G31M-GS lapom. OEM, zacskós kivitel. Ára 3,5k. Csere érdekelhet DDR3 ramra.
Hátlapi takaró jelenleg nincs.Továbbá tud-e segíteni valaki, egy lap tesztelésben? Gigabyte GA-H81M-S2V lapról van szó. Sajna se 1150-es CPU-m, se hűtőm, se ramom nincs hozzá. Ha esetleg nem működik, nem is vennék hozzá.
Füleske: köszi, erre már gondoltam, majd körbe nézek. Egy időben én is árultam ilyen panelokat.
Sziasztok.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Némi fejlemény van a WD vinyóval, hátha valakit érdekel.
A Ranish, nem látja, szóval az sem jött be.
Találtam egy programot, ráadásul magyar nyelven, AOMEI PAS Edition 6.3, ez win alatt szépen látja, rengeteg funkcióval. Biztos vagytok többen is, akik ismerik ezt a programot. Standard verzió, ingyenesen használható.
Ezzel próbáltam inicializálni, és valami hibakóddal nem fejezi be, ahogy a partícionálást sem. Van lehetőség MBR/GPT "újra írásra", de nem tudja végig vinni.
A Win lemezkezelője szintén nem tud inicializálni, de látható a hdd. Most már win alatt is látszik HDS-sel, 100/100-nak írja. (5.* verzió)
Ha ezekből esetleg valakinek eszébe jutna így valami lehetőség, megköszönöm.(Két gépen, külső házban, illetve bekötve direktbe is próbáltam, eredmény ugyanaz.)
Köszi, sziasztok.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Először is köszönöm mindenkinek az építő hozzászólásokat.
Helkis: 10 alatt nem látszik a hdd, diskparttal sem.
Bali: nem, nem ez a gond. A telepítő látja, lemezről, és pendriveról egyaránt. Nem enged partícionálni. Itt írja, engedélyezzem a biosban...
Jamba: A javasolt program nem látja vinyót. Acronis látja, láthatóan szerkeszthetőek a partíciók, engedi felosztani, stb, a végén pedig olyan, mintha nem történt volna semmi.Indítottam rá most egy regenerátort, de 250gb-ot nem járatok át. Az első kb 15gb-ot bad sectornak írja.
Nem igazán értem.
Üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Keresek Samsung TV-hez törött, hibás távirányítót. A táv típusa: TM950-RMXXX.
Lomisoknál néztem, de eddig nem találtam. Ha lenne valakinek, ne dobja ki, átvenném. A TV típusát sajna nem tudom, megnézni sincs lehetőségem.Másik kérdésem:
Adott WD2500AVJS HDD. Win telepítő látja, telepíteni nem lehet rá. UBCD HDS-e szerint 100/100-as. BIOS látja. Nem melegszik, sérülés, bontás nyoma nem látható. Telepítő szerint, vélhetőleg nem engedélyezett a lemezről a bootolás, ezért nem is enged telepíteni. (Szó szerint nem tudom idézni.) A biosban pedig engedélyezzem a funkciót...Másik hdd-re lehet telepíteni. Ilyesmivel találkozott már valaki?Köszi bárkinek, üdv.
-
zsigee
aktív tag
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Nincs esetleg valakinél 14"-os gyerek bicaj eladó?
(Inkább fiús színeket támogatnék.)
Ha valakinél lenne, keressen meg, egyezkedjünk.Sziasztok.
-
zsigee
aktív tag
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne:
Adott egy masina, AMD A8 7600, alatta Gigabyte F2A78M-D3H, 8Gb DDR3, GTX750 2Gb, Huntkey 400as táp WD hdd. Állítólag játék közben random megáll. Van mikor kifagy, és újra kell indítani, van mikor magától újraindul.
Próbáltam terhelni, víruskeresés, youtube full hd video, és aida stabilitás teszt egy időben. A video akadt, de nem indult újra a gép.
Ami feltűnt, a hamachi, a steam, és a wot, auto induláson és kapcsolódáson volt. Ez okozhat ilyen hibát?
A gép nem melegszik, CPU hűtőcsere már volt.
A masina, ha jól emlékszem másfél éves lehet, újként lett vásárolva.
Rendszer w10, márciusban lett újratelepítve.Egyéb rendellenes működés nem tapasztalható. Mondjuk én a leírtakat sem tudom produkálni.
Egy játék képes ilyen jelenséget produkálni?
Telepített játékok: CSGO, WOT, Action!, Pokerstars, ezeket találom. Gondolom egyéb online játékok is futhatnak, helyileg Szentiván.Ötlet?
Köszi, sziasztok. -
zsigee
aktív tag
válasz
Balinov #31091 üzenetére
Gép ügyben:
Nem mai, tényleg nem, de azért ide írom.
Gigabyte GA-P35C-DS3R, E6550, 1-4gb DDR2. Eladósorba került. VGA pedig több is van. (HD2600Pro 512Mb, x550 128Mb, HD4870 1Gb DDR5.)
A lap CPU ram trió a hétvégén került ki egy hibátlan gépből, újabbra váltás miatt.
Ha érdekel, beszélhetünk róla, ha nem, nincs para. Nyilván nem a 30+kategóriaHa bárkit esetleg érdekel a fent említett cucc, kereshet szintén.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Balinov #31088 üzenetére
Köszi.
A csv-t sikerült használni végül, a gmail-ben kellett visszaváltani régi nézetre, és lehetett importálni a OneDrive-os csv-t...vagy vCard-ot (MS fiókban nem találtam lehetőséget, bár az egész egyben van már...)
A gmailt pedig automatikusan húzza a telefon, névjegyek pedig benne!
Ha van szebb, vagy jobb, vagy gyorsabb megoldás, elfogadom, elhiszem. Eddig nem volt ezzel gondom.
De szimpatikus, hogy egy csomó dolgot kezel úgy, vagy hasonlóan, mint a WP. Meglepő!
3 nap után úgy érzem nagy barátok leszünk ezzel a telóval. Majd meglátjuk.Még egyszer köszi a tippet, és lehet pont ennyi kellett, az irány legyen meg!
-
zsigee
aktív tag
válasz
Joker88 #31086 üzenetére
Sorrendben:
520, 435DS, párhuzamosan ezzel egy céges 635, majd az utolsó egy 640. Huawei P9 Lite lett belőle.Bali: *.csv meg van, de nem tudom importálni. Kérte is a Huawei az MS fiókot, és okosan be is húzta az ott lévő névjegyeket, de van néhány ami csak OD-n található meg. Nem tudom miért, nem is régi ügy, mert elég friss névjegyek, és fontosak is. A duplikáció sem gond, mert a teló pc-s szoftvere megoldja ezt is.
Egyenlőre tetszik is, csak ez a néhány névjegy zavar.
Ha nincs más megoldás, kiírom és bepötyögöm, de nem túl elegáns.Ja és most tetézi ezt egy BB Z3...
Cégesként az egy katasztrófa.
Igyekszem megújulni...de túl sok a változás -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Némi telefonos segítségre lenne szükségem.
Miután a Microsoft Lumia hanyatlását nem bírtam már követni és a telefonomon elviselni, droidra váltottam. Eljött ennek az ideje...
A kérdés, illetve a segítség igénye most jött elő. OneDrive-on megtaláltam az összes telefonszámot, de ez nem egyezik a Microsoft-fiókkal...!!???
Hogyan tudom ezt is használni droidon, illetve csak a névjegyeket átmenteni. Vagy, van-e mód a telefonról (Lumiaról) a névjegyeket áttolni a droidra.
Természetesen kerestem, hogy névjegyet küldjek BT-n, vagy bárhogy de nincs rá mód.
Rendszerfájlokból esetleg, PC-n keresztül?
Szóval valami nagyon szájbarágós, okosító választ kérnék, ha lehetséges.Köszi, sziasztok.
-
zsigee
aktív tag
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Lenne 14Gb, DDR2-es laptop ramom eladásra.
10*1Gb Nanya, és 4*1Gb Hynix. (PC2-5300)
Darabja 1000HUF, ha mindet viszed picit alkudozhatunk. Csere is érdekes lehet.
További részletek, egyezkedés privátban.
Próba lehet nálam, lapost hozni kell!Üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Toshiba Satellite L30-134 laptophoz keresek SOS-ben balos zsanért. (Képernyőt nézve balos!)
Leginkább szombati átvétellel. Sürgős.
Ha valakinek van, írjon. Köszi.Sziasztok.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Május 5-e utáni átvétellel keresek egy barátom kislányának laptopot. Feltételek: 15,*" dvd író, lehetőleg ne Celeron, kamera, stb. Leginkább Youtube és hasonló netes alkalmazások lennének használva, illetve film és zene hallgatás. Játékról nem tudok.
Mindezt 30k környékén keresik. Akku elegendő lehet 45-60perc. "Asztali" gépként lenne igazából használva. (Meg ne valami leharcolt, atom retkes ganédomb legyen.)
Ha valakinek van ilyesmi masinája, keressen meg. Egy-két fénykép jó lenne, tovább küldeném. Minden ajánlat érdekes lehet!Köszönöm, sziasztok.
-
zsigee
aktív tag
válasz
frankstork #30739 üzenetére
Ha megtalálod, egyet eladnál? Ha igen, keress meg légyszi. Üdv
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
RC helikopterhez szeretnék akkut venni, 3,7V, 100-200mAh. (Mini lipo-nak találtam meg) Győrben hozzá lehet jutni ilyenhez? Ali-n megtaláltam 2,5Euro környékén, de picit többért vennék egyet helyben. Esetleg valakinek elfekvőben ilyesmi? Semmi komoly dologról nincs szó, hozzám került egy x-80 mini, és nem jó az akkuja.Továbbá, érdekelne ddr3-as lap, procival. Akár 775-ös lehet, csak egy modulban kezeljen 4gb ramot.
Inkább valami 1155 lenne jó, valami G-s cpu-val. Működjön, legyen hátlapi takaró, és "jóárasított" legyen.
Részletekről egyeztessünk PÜ-ben. AMD is lehet.Köszi, sziasztok.
-
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #30674 üzenetére
Március vége az tegnap volt. Akkor ezek után majd megszűnik nekem is. Gondolom...
-
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #30672 üzenetére
Lumia 640-em van. Frissítettem 10-re, hivatalosan. Engedte a készülék, állítólag megfelel a követelményeknek. Kb fél év szenvedés után kinyírt 2db memóriakártyát, és szinte nem volt alkalmazás, ami stabilan működött volna...
Szerencsére garanciális javításban visszakaptam a 8.1-et. Azóta semmi gondom vele, ez január első hetében volt. 2 napokat tud az akku is. Messenger pedig köszöni szépen rendben teszi a dolgát. Egyedül azt nem látom, ha idegen ír üzenetet, pl egy hirdetésre. Azt csak gépen látom, de ezzel tudok együtt élni...
Szóval nem értem a dolgot. -
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #30668 üzenetére
Sziasztok. Ha CANBUSos az autó, akkor lehet vele probléma. Eddig két fajtát próbáltam, helyzetjelzőnek illetve rendszámtáblához. Sajnos mindkét alkalommal hibát jelez az autó. Valamint gyújtás nélkül villog a led...Előtét ellenállás kell stb. A második garnitúra pedig CANBUSos led izzó volt...
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Nem érdekel valakit egy Lenovo S10-2 netbook?
Fehér színű, szép állapotban, a káván kis repedés. Tokkal, gyári töltővel.
Bővebb infók püben.
Sziasztok. -
zsigee
aktív tag
válasz
Jazzos #30429 üzenetére
Igen. W10 lett klónozva. A shift+leállítást (start menüből) kipróbáltam. Valóban visszatért a bios és boot felirat induláskor.
A következő shift nélküli leállítás után ismét eltűnik.
A továbbiakban nem foglalkozok vele. Gyorsan indul a rendszer, működik minden.
Köszönöm a tippet, segítséget. -
zsigee
aktív tag
válasz
Jazzos #30427 üzenetére
Az a helyzet, hogy a power gomb megnyomásával leáll a gép. Energiagazdálkodásnál így van beállítva, illetve ha lecsukom, akkor is. Klónoztam tegnap, fut a rendszer, minden ok. De bios és boot menü ismét nincs. Az ssd kavar valamit. Majd kiveszem, boot pen drive-ról, és ismét lesz menüm...
-
zsigee
aktív tag
válasz
BalooTM #30420 üzenetére
Szia, sziasztok.
Természetesen le volt állítva normálisan, is. Próbáltam az akku kivevős témát, semmi.
Hdd-t kivettem, w7 telepítő pendrive-al rá, indítom. Elért odáig, hogy nincs vinyó, egyértelmű, kivettem.
Gép kikapcs, bekapcs, és van bios, illetve boot menü. Írja is a bal sarokban, F2, illetve F12.
Jöhet a klónozás.
Halvány lila gőzöm sincs, hogy ez mi volt. Ha valaki esetleg tudja, írja már le.
Üdv. -
zsigee
aktív tag
válasz
Jazzos #30418 üzenetére
Simán a Power gombbal tudom bekapcsolni. Novora sehogy sem reagál. A klónozást értem, az nem téma most. Találtam egy két dolgot valami "freeze" biosról, meg le kell meríteni teljesen, de ezt majd holnap átnézem. Amúgy ezen a novo a " one key recovery", vagy másról beszélünk?
-
zsigee
aktív tag
válasz
Balinov #30415 üzenetére
F2 és f12, jól is emlékeztem.
Amikor indítom a lapost, alul nem is írja ezeket. H2O bios, a w10 simán indul. De se boot menü, se bios...
Épp videókat meg leírásokat keresek közben, de mindenhol ezt látom. Meg amit Jazzos is írt, de arra sincs reakció.Jazzos: Igazad lehet, de 500Gb nem fér el 120-on. De nem is ez a lényeg, akár újra is telepítem, de nincs boot menü...
-
zsigee
aktív tag
válasz
Jazzos #30413 üzenetére
No para.
Nem vagyok guru, ez tény, de azért a biost elő szoktam hozni... Fogalmam sincs mi van vele. A saját 500-as hdd-ről indul a rendszer minden ok. A rendszer partíciót klónoztam ssd-re, azt írja hogy valami kábelt csatlakoztassak...Gondoltam megnézem a biost, de sehol sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Háztartási gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest