- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
nekem a futas most tortura lenne..talan 1km-t ha le birnek kisebb megszakitasokkal futni...bezzeg 6-7eve siman lefutottam a gyaev mogott a toltesen 6-7km-t, egyszeri rovid pihenovel.
seta az van/lesz, igyekszem a tempot is magasan tartani, fovenyen a homokba meg szvsz megjobb, mert tobb erofeszitest igenyDry: tarsashazas dologgal abszolute egyetertek. Pl. bele se merek gondolni, alattunk lako mit gondolhatott,mig a regi, azota ledoglott mosogeppel ment a mosas...epp csak ki nem ugrott a konyhabol
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #18220 üzenetére
Jazzos: mire akarsz teriteni?
Dry: gorogdinnye nyista? nemá...bar, 2eve mar nem nagyon kivantam, mikor tombolo nyar kozepen otthonvoltunk..talan ezt ki tudom pipalni.
az a szenhidrat dieta az az, amikor egy nap 160-180g szenhidratot ehetsz, lehetoleg minel tobb etkezesre lebontva?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Sracok, Gyorben, vagy magyar webshopbol rendelve ez a konkret fajta Accu-Check tesztcsik az AccuCheck Active tipushoz mennyiert szerezheto be.
Sajnos hivatalosan is 2-es tipusu diabeteszem van, a mero ittvan, tubol van majd' 100db, de a tesztcsik kifogyott 7vegen...
-
Balinov
titán
hihetetlen sracok, 2 honapja igenyeltettek velem egy lapost, erre ma meg keszen odahozzak....
Latitude E6430, i5 vpro, 4gb, HD4000,egesz fasza cucc, kar,hogy dokkolot meg nem kaptam..
-
Balinov
titán
Thaler mester, na milyen volt szarrazni az Avivaban a Robbie Williams koncerten?
-
Balinov
titán
valakinek valami tippje bevallt, ingyenes dydns alternativara? semmi masra nem kell, csak hogy amit a nas-ra felheggesztettem transmission klienst, azt el tudjam kulso halozatrol (pl. melohelyi gep, vagy 3g-n logo telefon) erni, akar transmission gui-val.
a masik gondom,meg a sziszko epc3295-ben van ilyen DDNS feature, de az csak a dyndns.org-ot ismeri. Van 14 napos free trial, de ahoz is hitelkartyaadat kell, igaz, 14napon belul barmikor tudom torolni, de ha elfelejtem, auto leemelik az eves elofizut, amit nem akarok.
koszi minden tippet
noip.biz-es cuccom van, csak azt meg nem tamogatja a cisco gw, csak ezt a dyndns-t...
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #18162 üzenetére
na, tegnap megrendeltem, 3 oran belul megjott, most probaltam delutan, t-s sim bele, nclk, succesfull. roaming megy, egyenleget tudok kerdezni, roaming statust le tudok kerdezni, ir telefonrol a magyar szamra tudok smst kuldeni es meg is erkezik. Ugy nez ki, sikerult.
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
jonagyot kivanok.
-
-
Balinov
titán
válasz
MR_Joe #18098 üzenetére
burgerek, meg a gulyasleves/porkoltre hajazo stew...nem igazan a kedvencem.
Fish & chips-et is el lehet baszni, nem egy helyen ettem, de volt,hogy annyira szaraz volt a hus vagy a bunda,hogy ihaj...a legszarabb az a StenaLines Dublin-Wales kompon volt...gyk. ehetetlen volt ...
-
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #18019 üzenetére
kavicsos? google maps-szal neztem, onnet ugy tunt, mintha homokos part lenne..akkor meg plane felejtos...Itt is van egy Brightonhoz hasonlo hely, Bray, del dublin...pomerad, standok, turista hegyek, de menne a tokom oda strandolni, meg ha 30C lenne akkor se...ki a francnak van kedve kavicson szambazni. Egyetlen kavicsos tengerpart volt, ami kiba***t jo volt, az Monterosso Liguriaban
Brightonba all. a londoniak csak levonatoznak, de szerintem ezek csak alcanak hasznaljak, hogy jol bebaszhassanak
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #18011 üzenetére
Muszaly, ha a melo es a lakas kozott kene csak ingaznom, mar lehet meghulyultem volna...eleg volt 4,5evig csinalni.
nezem a hireket, fb-s megosztasokat...allami/hivatalos hozzaallas egyes, leulhet..ellenben a civil szervezodeseknek megint ismet le a kalappal. Nelkuluk, hozzad hasonlo onketesek nelkul meg nagyobb szar lenne...
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #18008 üzenetére
Brighton all. jo hely, ismerosok is mondtak, hogy faszan el lehet lenni, mikor jo ido van. Neztem kepeket, nem rossz, de engem tuti nem vonzana, ruhellem a tomeget..azert szeretunk a mostani helyen, mert kb 4-5km hosszu homokos strand van, a fo resze az ut mellett van 1bol..ott minding tomegnyomor van (7vegen rendorok iranyitottak a forgalmat), viszont van egy hatso ut, ami egy golfpalyahoz megy, onnet csak at kell a duneken setalni es mindjart a kevesbe tomegnyomoros helyre jutsz. Ehune. Tegnap is kimentunk, de 30-40 meterenkent voltak csak az emberek, az elejen a fovenynek meg latszotttak a hangyak..
-
Balinov
titán
bazz, itt a nyar..20fok van, hetvegere 24-25-ot mondanak. tegnap 5 ev alatt eloszor, de usztam a tengerben..hofok kb mint a balaton egy atlagos majus kozepen..
-
Balinov
titán
Joe, koszi a podot, ma volt idom vele szorakozni ujbol. Copy Trans Suite-val mindkettot felismeri a win (itunes se kell), mindkettore tudtam masolni cuccost, valamiert a JVC fejegyseg a 4gb-ost(sarga) most nem latta, viszont a 8gb-os Gen4-et siman, muxik rendesen.
Kellett kis ido, mig rajottem miert Joe a neve mindket cuccon a kotetnek
Nem lehet valahogy a 4gb-os kijelzojet atheggeszteni a 8gb-osba? amit lattam, az szalagkabel, nameg ez alapjan a munka elejet mar ugyis megcsinaltad...
-
Balinov
titán
Panda Internet Security 2013 mennyire megbizhato, fogja a gepet,stb? AVG-s licenszem tegnap jart le, ma dobtak be a promo-s topikba az 5eves licenszt 5 gepre 12.99$-ert...meggondolando
-
-
Balinov
titán
mennye' focwagen-transportérrel, akkor odaadja az egesz cuccost..csak aztan nehogy kossetek egy eltartasi szerzodest a ksenon (Xenon) komoj szerver szamitogepre.
Azert a Mobil-telefon soni-erixon mini okos telo ixperia hirdetes cim is odabasz az agysejteknek!
Mas:
Crasok: nemi apro vitam tamadt egy ujonccal az One topikban. Ha A szolgaltatotol vasarolt keszulekbe B szolgaltato simkartyajat behelyezve tudsz hivast inditani/fogadni, sms-t kuldeni, akkor az a keszulek kartyafuggetlen, nem? Plane, ha a Roaming is aktiv es B szolgaltato prepaid kartyajan egyenleget is tudsz nezni (*#102#-el)
-
Balinov
titán
Ja, amugy meg lessetek meg ezt a 2 hirdetest.
csere kisbuszra focwagen-transportér odabasz
bocs, 3..
eltartasi szerzodes komoly, az ingatlan rovatban!!!!
es az ilyen veszi el a zoxigent masoktol.
-
Balinov
titán
Coyot, te hogy oldottad meg, hogy a Qnap NAS-otokat el tudd a webrol elerni? telnet-et/ssh-t tegnap sikerult belonom, de ugye azt perpill csak belso halorol tudom (otthon) elerni.
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #17832 üzenetére
Azt nem is mondom, mert csak szetbas* az ideg.
..jo, alairom, aki 2004 kornyeken jott ki (UK/ROI, mind1) annak tenyleg kolbaszabb volt a kerites,tobb regen ittelo kulfoldi kollegatol hallottam, hogy akkor gyakorlatilag ha makogtal valamit angolul, akkor is talaltal napokon!!!! belul valami alap allast..szakkezpettekert meg kapkodtak egyenesen (pl. returrepjegy az interjura az interjuztato koltsegen..).
Ez mar elmult, kb azidotajt, mikor mi kijottunk 2008-ban. A a mindenkinek van ismerose,aki mar hallott ilyenrol tenyezo miatt meg most is sokan azt hiszik, hogy nulla infoval, elegtelen nyelvtudassal, meg minimalis kezdotokevel meg most is be lehet vallalni...nem mondom, hogy nem, de ahoz kurrens szakmanak kell lenni, leinformalhato korabbi munkatapasztalattal, de jo nyelvtudas nelkul az sem er sokat....Mikor ezt mondom embereknek, sokan meglepodnek, de abba mar bele sem gondolnak, ha mondjuk otthon jon egy kulfoldi dolgozni, akkor az otthoniak is azert csak-csak elvarjak, hogy tudjon kommunikalni...es nem feltetlen szuaheli nyelven...
Amugy szvsz ez nem magyar sajatossag...bele a vakvilagba...hostelba lakotarsunk volt egy spanyol par, csaj eleg jol beszelt angolul, srac meg a thank you, no, fuck u-n kivul nem sokat beszelt. Kijottek ide, hogy munkat talaljanak, csaj asszem bankban dolgozott, srac meg mernok...3-ik nap mar el voltak keseredve, hogy ilyen nyelvtudassal vajh mikor lesz munkajuk...A masik kedvenc, ugyanakkor megdobbento sztori...2ik heten a netkavezoba odajott hozzank egy magyar srac, hogy hallotta, hogy mi is magyarok vagyunk, kerdezne egy-ket dolgot, ha nem baj. Mondtuk, persze, ha tudunk infoval, segitunk...Na azt kerdezte elsore, milyen weboldalt nezzen, hogy szallast talaljon maganak....azert ez eleg alap, nem, hogy mar otthonrol kell nezegetni, hogy mi, mennyi,merre...a masik kerdese,hogy milyen berletet erdemes..mondom bazdmeg, ott a dublinbus.ie, 0,5sec alatt ra lehet a guglival keresni, hogy dublin bus fare..de a poen, hogy a csavo elmondasa szerint a returjegy melle kb 200€-val jott ki,hogy o majd hamar allast talal, mint informatikusch. Na ez kibaszta a biztositekot...bar a vegen mar sajnaltam a sracot..
-
Balinov
titán
Sracok,
van itt telefonmahinator guru? Samsung vonalon lenne egy kerdesem privatban (SGSIII)
Bobrooney: gerillamarketing, mi?
-
Balinov
titán
sztem igen. Raid-be lesz a 2x1TB, a nagyobb adatbiztonsag kedveert, azon tervezem tarolni a jpeg/nef kollekciot, LR katalogust, stb, meg ami nehezen beszerezheto cuccos. Mivel van USB kapu rajta (ami mehet sima ntfs-sel is) a potolhato cuccokat max arra rakom, ha helyhiany lesz.
-
Balinov
titán
potkivanok ezen a "gyonyoru" hetfo reggelen
-
Balinov
titán
egy AM2-es X2-es ala kene win7 kornyezetre, mi rohadtul idegesit, az a sok felesleges fiszfasz sallang, ami a skype-ban van, reklamok,meg ilyenolyan buznyak ficsorok, amiket a kutya nem hasznal.
Amire kellene egy ilyen faragott verzio az skype hang es videohivas, meg chat. csoportos hivas, anyamharagja bronzbaontve, majomseggpolirozas nem kell.
alitak: nemi ironiat erzek a postodban
de jogos, nem tudnek egyetlen olyan hw vasarlast felhozni az elmult 5-6 evbol, amit ne elozott volna meg hasonlo (vagy nagyobb) vajudas
Az a baj,hogy ehez a temahoz lovesem sem volt, tudtam hogy van olyan, hogy NAS, oszt csokolom. Most kezdem latni, mennyire osszetett tema, mennyit szamithat a cpu, ram, platform, bay-ek szama, stb. Ha tehetnem, Qnap-ot vennek, csak az meg a Synology-nal is dragabb, ZyXel jo alternativa, szvsz jo ar/ertek arany, Dlink,meg a tettestarsak meg a futottak meg kategoria.
-
Balinov
titán
potkivanok, mi a palya?
Skype-t ki hasznal? Melyik az az utolso verzio, ami nem zabal eroforrast, mukodik rendesen, nem fel GB es ki lehet az autoupdatet rendesen loni belole?
-
Balinov
titán
Na, ugynezki, megvan a kivalasztott NAS egy Synology DS212j szemelyeben. Van ra Trasmission torrent kliens is.
Torrenttel kapcsolatban, valaki hasznal RSS letoltest? Sorozatokra kene, de fingom nincs hogy muxik.
-
Balinov
titán
Crások, valakinek valami tippje egy olcso(bb) alternativara a Logitech K400 vezeteknelkuli kb-hez? Fontos lenne, hogy legyen rajta touchpad. Fasza ez, csak nem szanok ra 40-50€-t...(hulye fejemmel nem vettem meg teszkoba 16-ert, mikor 3-4 honapja akcioztak)
-
Balinov
titán
AztaQrva! Tegnap kaptam kocsibiztositasrol levelet a kovetkezo biztositasi evrol, mondom megnezem, masnal mennyi lenne, de ugyanaz a biztositas mashol ugyanazokkal a feltetelekkel (sargaangyal, szelvedo, lopas,tuz, bonuszvedelem) majdnem 500!!! €-vel lenne mashol dragabb, a legolcso helyen...kifizettetnek 1 evre a kocsi jelenlegi piarci arat az emborrel..
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #17624 üzenetére
Koszi szepen, Laci, tudtam, hogy Te tudni fogod. 16k belefer, ha jol meg tudjak csinalni, tisztitas-t OS-t meg ugyis en csinalom, az nem gondsag.
Tapasztalatod szerint az a 2-3 het az mennyire tuti? Aug 4-en repulok, es 25-en jovok vissza, szoval tutira kene tudnom, hogy belefer-e ebbe az idobe a javitas.
-
Balinov
titán
Potkivanok,
laptopguruktol kerdeznem, hogy ki vallal gyorben normalis aron, normalis laptopszervizelest a topiklakok kozul?
Van egy Toshi L350D (Turion x2), ami boot utan nem ad kepet (kulso megjelenitore nem emlekszem), ventik felporognek, nem melegszik, es nincs hibauzenetes csipogas sem. Nem mai vas, 2008 nyari vasarlasu, de ha ertelmes osszegert javithato, akkor nyaron mikor megyek haza 3 hetre elvinnem es megcsinaltatnam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest