- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Weaver #38256 üzenetére
Ne is mondd, mi most fejeztuk be a hazbovitest, 50 negyzetmetert epitettunk a hazhoz (elvileg alig tobb mint 40-et, de az egyik falat mint kesobb kiderult, arrebb tette a komuves, mondjuk igy utolag nem banom
). Elmebeteg osszegek mennek ki a kethetes munkakra... Es meg orulhetek ha jo munkat vegeznek, es jonnek is idore.
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
válasz
donbig #38187 üzenetére
Nekem pár hete szólt az autó hogy kiégett a tompított. Megnéztem a kézikönyvet, ott az volt vigyem szervizbe
rákeresve az jött ki hogy a lökhárítót vagy a dobbetetet le kell szedni.
bevittem a Leierhez (bár nagyon sok negatív véleményt találtam a szervizukrol, igaz az autót ott vettem). Összesen 8000 forintért (izzók ára benne van) kicserélték mindkettőt fel óra alatt. Hat az tuti hogy ezentúl sem fogok nekiállni otthon, ennyit megér siman -
doc
nagyúr
Eladó cuccaim:
Phicomm wireless nano router/AP/repeater: [link]
Xiaomi Mi WiFi Router 3: [link]
Stadler Viktor legtisztito: [link]
Xiaomi Roborock S50 robotporszivo: [link]
Csere esetleg bizonyos gitaros cuccokra (pl. Ibanez elektromos gitar az S/SA/RG/AZ szeriakbol, Digitech Drop pedal) esetleg erdekelhet. -
doc
nagyúr
Profi cucc, a tobbszuros megoldas nagyon jo, nekem az volt vele a problemam hogy hangos, aludni mar nem lehet mellette. Ezert lett Xiaomi, ami ejszakai uzemmodban olyan halk, hogy az agy vegebe allitva tudtam aludni mellette. De olyan teljesitmenye nincs mint a Stadlernek szerintem.
-
doc
nagyúr
Robotporszivo vagy Legtisztito valakinek, igy futesszezonban?
-
doc
nagyúr
Légtisztító vagy Érintőkijelzős kézikonzol valakinek? De van remek (notch nélküli!) telefon is
-
doc
nagyúr
Urak, adjatok tippet plz hogy honnan lenne erdemes beszerezni (es hazhoz szallittatni) 2.5 kobmeter kule kavicsot?
-
doc
nagyúr
Poco F2 Pro valakinek? [link]
-
doc
nagyúr
Otthoni kis Bosch ütvefúrót szervizeltetnek (esélyes hogy tokmanyt kéne cserélni), tudtok ajánlani valami nem lehuzos, megbízható szervizt?
-
doc
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok ajanlani Gyorben vagy a kornyeken 3D nyomtatassal foglalkozo ceget? Semmi komoly nem kene, csak egy kis adapter, ami monitort tartana, szoval azert jo minoseg legyen -
doc
nagyúr
válasz
Jazzos #37710 üzenetére
En reszecskeszuro-tisztitast akartam bedobni mint otletet, de ez sem rossz
Anno mikor kb 10 evvel a jogsi megszerzese utan eloszor ultem autoba, konstataltam (visszauton) hogy mennyivel jobban megy a kis Swift ha kiengedem a kezifeketMukodott ugy is rendesen, csak kicsit jobban kellett nyomni a gazt
-
doc
nagyúr
Urak es Holgyek, augusztusi kulfoldi nyaralashoz szeretnek berelni kisbuszt (legalabb hetszemelyest) Gyorben, tudtok ajanlani korrekt helyet?
-
doc
nagyúr
válasz
ladopapa72 #37592 üzenetére
igen, lattam, nem veszes az uj sem, de ez majdnem megduplazna a gep erteket amibe rakom
igazabol fele, sot negyedekkora is eleg lenne, ha valakinel lapul a fiokban, neki fagyipenz a felesleges cuccert, nekem meg boven eleg ez is -
doc
nagyúr
van valakinek esetleg feleslegesse valt 2.5-es SSD-je? nem kell hogy nagy vagy gyors legyen, csak mukodjon megbizhatoan, koltseghatekonysag a lenyeg
-
-
doc
nagyúr
válasz
Viperator #37473 üzenetére
mikor en vettem a haloszobabutort, 10%-ert raktak volna ossze a kiszallitok, es NAGYON nem volt olcso a butor, szoval megcsinaltam en, utolag kiszamolva 5000 netto/oraert raktam ossze magamnak
de papirbol, ujat osszerakni eleg egyszeru, mar osszerakottat szetszedni es ujra ossze nagyobb szivas szerintem
-
doc
nagyúr
válasz
ladopapa72 #37471 üzenetére
Hat, egyszerubbnek biztos nem egyszerubb, legfeljebb olcsobb
De ha annyira horror, akkor egyszer meg vegigszenvedem, aztan egy darabig ugysem koltozunk...
-
doc
nagyúr
válasz
tupacamaru #37469 üzenetére
Na ez engem is erdekelne, foleg hogy van-e olyan, aki hajlando es kepes az osszerakott lapra szerelt toloajtos szekrenyt szetszedni, es az uj helyen ugyanugy osszerakni, ha nem muszaj en nem szenvednek vele megint, eleg volt egyszer osszerakni
-
doc
nagyúr
3 honapos szallitasrol jut eszembe: decemberben megrendeltunk egy bejarati ajtot es harom ablakot, akkor 6-8 hetet mondtak.
Szerinted mennyi ido telik el a megrendeles es a szallitas kozott?
Mi speciel nem tudjuk, de senki mas sem, egyelore senkinek nincs fogalma sem hogy mikor kapjuk meg oket, de a harom honapon mar tul vagyunk -
doc
nagyúr
Mi eppen epitkezunk, ala tudom tamasztani
Es az egy dolog hogy draga, de olyan forgalom van hogy mult heten pl az Eptexbol mi hoztuk el platossal/utanfutoval tobb reszletben a cuccot, mert azt mondtak hogy 3-4 napon belul biztos nem tudjak kihozni...
Tavaly meg neztem hogy bakker a faanyag harom es fel millio, egy evvel korabban felannyi volt. Most meg igy visszanezve szinte orulok, latom hogy azota siman dragult ujabb 20-30 szazalekot -
doc
nagyúr
válasz
PociAti #37285 üzenetére
Kivancsiva tettel. Melyik orszagban nincs benzin a kutakon?
En most ertem vissza Szlovakiabol (tudod, a hanyatlo, lesajnalt, fujjderossz, bunos nyugat), ahol az osszes kuton kivetel nelkul volt benzin es gazolaj is. Aztan hazaeres elott meg gyorsan elugrottam Tetre tankolni (100-as premiumot, 20L/napra maximalizalva), ahol kapasbol az a hatalmas tabla fogadott a benzinkut bejaratanal hogy "gazolaj elfogyott".
Reggel meg Gyorben megalltam egy shell kutnal kereknyomast ellenorizni, a kutoszlopon az osszes pisztoly oda volt lancolva az oszlophoz.
Ja, es hazafele Rajkan keresztul jottem, a hataron aterve eleg komoly kocsisor haladt elottem (szlovak rendszamu autok). Aztan az elso, bal kez feloli MOL kutnal mindegyik lekanyarodottSzoval meselj, szerinted melyik az az orszag Magyarorszagon kivul ahol nem lehet tankolni a benzinkutakon?
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
Olyan szinten felQrtam magam, amire mar NAGYON regen volt pelda
Konkretan egy oram rament hogy tudjak tankolni Papan, mire talaltam egy kutat ahol volt benzin. Persze premium ott sem, muszaj voltam a karbis motorba f*s etanolt tankolni, mert egyszeruen nem volt mas.
Ide jutottunk 2022-ben, ennyire undorito alja mocskos tetves orszag mint ez nincs meg egy -
doc
nagyúr
Majd jol bortonbe kerultok mind a 'remhir' terjeszteseert
A hivatalos kozles szerint nincs hiany, nincs fennakadas, minden tokeletes -
doc
nagyúr
válasz
Bobrooney #37201 üzenetére
nem feltétlen akar mindenki Győrben dolgozni, nyilván annak a környéknek is meg vannak a maga lehetőségei. - nyilvan, es en sem Gyorben dolgozom, de ez egy gyori topic, es az osszehasonlias alapjaul szolgalo 25 millios panel sem az alfoldi tanyavilagban van (meg mielott belekotne valaki: semmi bajom az Alfolddel, ott szulettem
)
en lassan 20 eve elek faluban (ket kulonbozo megyeben), be nem jelentett aramszunet kb egyszer volt, mikor a vihar kitepett egy villanyoszlopot valahol az orszagut menten. net valtozo, de most egy 1000 fos falubol gigabites optikai neten vagyok, a 'masik otthonomban' 50 Mbites VDSL van, szerintem mindegyik siman hasznalhato
A kertes hazzal inkabb az a problema hogy azt karban kell tartani. Egy panellakasba hazaersz es kesz vagy, falun meg lehet fuvet nyirni, a vihar altal levert cserepet visszarakni, mindig van valami sport
-
doc
nagyúr
válasz
envagyok #37198 üzenetére
es mennyibe kerul egy panellakas Baktuttoson vagy Darvason?
Szerintem vegyel ott egy hazat, es jarj be onnan Gyorbe dolgozni(en egyebkent pont ezert vettem anno a varostol 10-15 km-re hazat, mert annyival olcsobb volt, hogy siman megerte onnan minden nap autoval bejarni, de nyilvan a varosok vonzaskorzete is dragul a varosi ingatlanokkal egyutt)
-
-
doc
nagyúr
válasz
kbhuinfo #37189 üzenetére
mandiner? most komolyan?
Ismerem az orosz propagandat es a felsorolt urugyeket. Szanalmas es nevetseges. Es meg akkor is nagyon-nagyon-nagyon-nagyon keves urugy lenne hadsereggel lerohanni egy onallo orszagot ha igaz lenne, azt meg latjuk az utobbi par hetben hogy minden ami az orosz propagandaban szerepel, hazugsag
Hogy jon ide a palagaz? Ha azt akarod mondani hogy szerinted az USA akarna palagazzal ellatni Europat az orosz gaz helyett, akkor az megint mellementAz igaz hogy igyekeznek novelni a palagaz-termelest, megpedig pont azert hogy ne szoruljanak importra. Azt szamottevo exportra termelni, plane hogy azzal majd 'ellatjak Europat' minimum evtizedes kerdes.
Szerintem ne a mandinerbol meg mas fideszpropagandabol akarj tajekozodni, igy nem csoda hogy ilyen fura fogalmaid vannak a "valosagrol" -
doc
nagyúr
válasz
kbhuinfo #37183 üzenetére
hagyjuk mar ezt, baromi unalmas ez a fanatikus USA-gyulolet...
Mit nyerne ezen az USA? ok is importalnak, meg ha nem is szamottevo mertekben.Ami meg a gazt illeti: ha valasztani kell hogy orosz gaz vezeteken vagy felannyiert mondjuk eszak-afrikai gaz reszben vezeteken, akkor ugyis az dont hogy melyik lesz olcsobb es/vagy biztosabb. A legjobb lepes nyilvan az ha nem egy labon allunk, mint ahogy kb mindenben.
Annyira "mukodeskeptelen" ez a megoldas, hogy Europaban igen komoly mennyiseg igy erkezik -
doc
nagyúr
válasz
envagyok #37169 üzenetére
"Eddig se lakott senki a híd alatt." - mert eddig nem ennyibe kerult a lakas. Evekkel ezelott is annyiert vettek a lakast amennyiert lehetett, meg most is.
A kerdesedet nagyreszt meg is valaszoltad, a rengeteg "csaladtamogatas" beepul az arakba. Plusz ott van a nagy inflacio, szanalmas allampapir-kamatok, sokan ugy gondoljak hogy inkabb ingatlanba teszik a penzuket.
En hamarosan eladom a hazamat, olyan nagyon ezt most nem barom, csak azt a par honapot birja meg ki az ingatlanpiac
Nem csak a kornyeken nottek meg brutalisan az ingatlanarak, hanem mindenhol. Veszpremben mar tavaly-tavalyelott is azon huledezett mindenki hogy pesti arak vannak... -
doc
nagyúr
válasz
envagyok #37165 üzenetére
Nem az olajipar mukodeserol beszeltem (illetve csak kozvetve, ez lenne az egyik 'rajtunk kivul allo ok).
Mivel jelenleg a nagyker koteles nagyon komoly veszteseggel adni az uzemanyagot a kutaknak, nyilvan nem tori magat hogy minden egyes szallitmannyal millios vesztesegeket csinaljon sajat maganak. Rovid ideig tarto hatosagi arszabalyozasnal megprobalja kibekkelni a meglevo keszletekkel, meg a jovobeli profit remenyeben atmenetileg akar veszteseggel is adja, de ezt orokke nem lehet csinalni...
Azzal egyetertek hogy panikolni nem kell, asszony is tegnap ketsegbeesve irta hogy vegyek neki nehany kannat es rakjam tele gazolajjal, mondom nincs az az isten
"Akiben lenne kis ész, az ilyenkor 480-600Ft-os áron történő több száz liter tankolása helyett biciklire vagy tömegközlekedésre ülne, " nekem busszal munkaba jarni kb. 6 ora lenne naponta, autoval 2-2.5 ora. Biciklivel meg nem nagyon tudok menni, mivel annak a 85 km-nek sok szakaszan konkretan ki van tiltva az utrol. Attol meg hogy NEKED es sok masnak megfelel a tomegkozlekedes, meg nem mindenkinek.
" a sok marha elhiszi, hogy 25 millát megér egy 50 éves, 10-20 év múlva széthulló panel, " - a "sok marha" lakni szeretne valahol, nem a hid alatt lakni. Szerinted ezt kene? Az alberletarak is a vetelarhoz igazodnak, szoval vagy fizet brutalis arakat, vagy lakik anyukanal vagy a hid alatt...
"mennyi tej kell 1 kiló sajthoz, és mennyire költségigényes elkészíteni?" - probald ki. Konnyen beszel az ember ilyeneket, de ha neked kene beruhazni egy ilyen uzemre, fizetni az alkalmazottakat minden honapban, fizetni utanuk a rengeteg kozterhet es egyebeket, te sem 300-ert adnad a sajtot... De ha szerinted ez tul sok, akkor csinalj magadnak otthon sajtot -
-
doc
nagyúr
[link] Ja es elado MacBook Pro ugyanitt
-
doc
nagyúr
van egy JBL Live 650BTNC fulesem, az egyik fele nem szol (tegnap meg jo volt...), van otletetek hova vihetnem ahol epkezlab osszegert cserebe meg tudjak csinalni?
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
válasz
Dorien #36997 üzenetére
Hasonló témában én ezt olvasom, NAGYON ajánlom mindenkinek akit akar csak kicsit is érdekel hogy hogy működik belülről ez az egész koceraj:
[link] Frédéric Martel: A Vatikán kínos titkai
Helyenként elég vontatott a stílus, a pasi nem túl jó író, de a téma és az alapossag nagyon ott van -
doc
nagyúr
Nincs esetleg valakinek elado iPad 6 (2018)-a? Az alapverzio boven eleg
-
doc
nagyúr
válasz
Füleske #36518 üzenetére
nem akarok a cimzett neveben valaszolni, de azert...
"Milyen típusú sugárzás erős szerinted?"
Felteszem az elektromagneses sugarzas, ha mar radiohullamokkal dolgozo torony.
"Ezt miért állítaná meg a fémháló?" - gondolom ugyanazert, amiert pl a mikrohullamu suto ajtajan levo is megteszi -
doc
nagyúr
válasz
Balinov #36300 üzenetére
melyik szakaszra gondolsz? az utobbi evekben kulonosebb akcio nem volt a 83-ason, egy picit foltozgattak tavasszal Farkasgyepu es a 8-as kozott, de csak minimalis katyuzast.
Az uj 83-as epul mar, de abbol nem mostanaban lesz jarhato ut.
En amugy sokkal jobban szeretem a 83-ast, SOKKAL kisebb a forgalom, es a Farkasgyepu kornyeki erdok is vannak olyan szepek mint Csesznek(ahol meg mindig otvar nagy a forgalom, es kilometereken keresztul zarovonal van, ha kifogsz egy betonkeverot vagy 40-nel tottyogo bacsit - marpedig ki fogsz - akkor nagyon sok idod lesz karomkodni kozben
)
-
doc
nagyúr
válasz
Vérboci #36106 üzenetére
Teljesen kizart, a szememen nem sporolok. Eddig is minden letezo bevonatot es egyeb vackot rarakattam, ezen nem akarok valtoztatni, marpedig ha akar csak egy alig eszreveheto tokeletlenseg is van benne, akkor visszaviszem az optikaba, az aliexpressest meg cs*szhetem...
-
doc
nagyúr
Tudnatok ajanlani megbizhato optikust? Olyan kene akinel van szemeszeti vizsgalat is, es korrektul, normalis minosegben megcsinaljak a szemuveget, stb. Ja, es ha lehet, fogadjon el egeszsegpenztari (Patika) kartyat
-
doc
nagyúr
válasz
PociAti #36094 üzenetére
Az AFA kis dolgoknal tokmindegy, de ha ratesznek valami komolyabb kezelesi koltseget, akkor sokszorosara nohet az 1-2 dollaros cuccok ara, igy senki nem fog kulfoldrol rendelni.
A dragabbaknal meg a +27% mar eros tetel.
Erosen meg fog noni az EU-s raktarak forgalma, ugy sejtem -
doc
nagyúr
megerkezett a szeptemberi rendelesu PS5-om, de egyelore semmi idom nincs ra, igy "van az a penz" jeligere feltettem... [link]
-
doc
nagyúr
válasz
tupacamaru #35963 üzenetére
Ahogy nezem, ez TENYLEG HDMI Dummy neven fut, igy meg nem ismertem
Meg az is ujdonsag nekem hogy ezt a banyaszok nagyon szeretik, igy mar ertem miert van beloluk olyan sok Aliexpressen is.
Szoval akkor az update-elt kerdes: Nincs valakinel egy felesleges HDMI Dummy? -
doc
nagyúr
válasz
tupacamaru #35963 üzenetére
elkepzelheto
errol van szo: [link] -
doc
nagyúr
válasz
Diák66 #35961 üzenetére
Hogy mas mire hasznalja azt nem tudom, nekem arra kell hogy egyszerubben hasznalhassam a tabletet kulso monitorkent.
Jelenleg csak kivalasztott ablakot tudok ra tukrozni, de ezzel teljes erteku kulso monitorkent mukodhetne.Maga az eszkoz lenyegeben csak annyit hazudik a HDMI controllernek hogy van radugva egy monitor es ennyi
-
doc
nagyúr
nincs esetleg valakinek a fiokban (akar csak kolcsonbe) egy felesleges HDMI VDA-ja? (Virtual display adapter, alig tobb mint egy vakdugo)
Rendltem ugyan egy-ket hete kinabol, de mire az ideer... -
doc
nagyúr
válasz
BaKeSZ87 #35863 üzenetére
[i]"Ekkor lehet panaszkodni, hogy hát ezek milyen hitvány munkát végeztek, és mennyi pénzt elkértek. Meg tudtad volna csinálni? Hajlandó voltál utána nézni, megvenni hozzá az eszközöket és összekoszolni a kezed? Ha bármelyik kérdésre "nem" a válasz akkor nem érzem jogosnak a panaszkodást, hogy mi mennyibe kerül"[/i]
Tehat szerinted barmilyen szarul is csinalja meg valaki a melot, kussoljak mert nem en csinaltam?
Szerintem meg en a JOL ELVEGZETT munkat rendeltem meg, igy ha nem azt kapom, akkor hadd' tegyem mar szova...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest