- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
Eladó komplett gép olcsón :
[link] -
Füleske
addikt
válasz
zsigee #20374 üzenetére
Én nem igazán értem miből derül ki számodra a következtetésed.
Ja és hogy nem szakmabeliek is dolgoznak a cégnél ? Szerinted hány diploma kellene sori munkára ? Szvsz tök mindegy milyen végzettséged van a legtöbb sori munkára és nem csak szereldére gondolok.
És hogy egy FTL vezetői pozíció lenne ? Na ne már . Meg egyből nem leszel csak úgy még TK se , vagy ha mégis és nem vagy rá alkalmas akkor nem sokáig leszel az... és hidd el hogy nem arany élet egyik sem...
A bérezés régen sem volt arányosan sem több az újoncoknak , hogy feljebb lépj ahhoz némi idő kell (mint szvsz bárhol máshol).
A gondok (így 10+ év alapján) nem az általad vázolt pontok mentén merülnek fel... -
Füleske
addikt
válasz
Balinov #20020 üzenetére
Ne tudd meg mennyit kerestem ilyeneket. Update scanner helyett pl. van valami hasonló csak annyira borzalmas hogy nagyon. Liveclick helyett meg semmi sincs még Firefox - ra se. Amikor FF17 körül inkompatibilis lett és az új béta verziók meg nem működtek rendesen azt hittem megőrülök. Az összes élő könyvjelzős kieget kipróbáltam helyette , borzalmasak.
-
Füleske
addikt
Ez a kemény : [link]
Értelmet nyert az okosteló : megtudod hol lehet wc-papírt venni.
Még pár rezsicsökkentés és itt is ez lesz (áram , víz , gáz). -
Füleske
addikt
-
Füleske
addikt
válasz
okiDoki #19415 üzenetére
Szóval túl olcsó szerinted ? Pedig most felmentek már az árak kissé .( igaz inkább a panel árak mentek fel, amit nem is értek , de lehet hogy minden ide költöző a legolcsóbb lakásokat keresi és ezért van ez , a 10+ milliós lakások , házak árai nem változtak , sőt még mindig pangás van)
-
Füleske
addikt
-
Füleske
addikt
Tudtok jó kerékpár szervízt Győrben ?
Nem nagy dologról lenne szó , pedált kellene cserélni , de úgy néz ki be van állva mert a villáskulcs nem vitte , szóval valami profibb módszer kellene vagy nem is tudom... -
Füleske
addikt
válasz
delikvens025 #19324 üzenetére
Lenne egy 19 - es LG L1910P ha érdekel , dvi(+dsub) csatis , kábeleivel , még a doboza is megvan. Sérülés és pixelhiba mentes. 10k - ért viheted.
Privátban is megírtam . -
Füleske
addikt
Relaxálás a mosdóban nyúl módra : [link]
-
-
Füleske
addikt
válasz
Jazzos #18067 üzenetére
Az úgy kezdődött hogy már gyerek koromban sem szerettem a húst. Vagy mondjuk inkább így : "húst" : bolti termékek már akkor is tele voltak mindennel . A mama tyúkját (kerti kapirgálós) azért megettem , meg néha a többit is , ha nem volt más. Aztán egyszer a szemem miatt egy természetgyógyász azt javasolta hogy ne egyek húst. Mondom ez nem lesz nehéz , addigra már a mama is kikopott a tyúktartásból. A szemem ugyan nem lett jobb de a kevés húsról is sikeresen leszoktam.
Végül is halat (nem pangasius meg bolti fagyasztott szemét) néha eszek , ha anyám épp csinál. De mást nem.
-
Füleske
addikt
válasz
zsigee #18048 üzenetére
A Spar tényleg nem német , valamiért az rémlett. De nem is osztrák : holland. A Penny viszont német. Akkor mondjuk úgy hogy nyugati multicégek.
"Amit pedig Németországból hoznak az drágább, és minőségben is magasan eltér a többitől!"
Nem vettem észre , lehet hogy a német hulladékot hozzák csak ? Mondjuk nem csodálom. Spar is egy csomó jó (drága) cuccot be sem hoz , tudja hogy nem igazán van fizetőképes kereslet.
Ja én húst nem (v)eszek szóval a szalámik minőségét nem ismerem. Mondjuk a hús szerintem alapból szemét , de ez más téma. -
Füleske
addikt
Most hogy megnyitott a Penny sikerült megfejtenem a német kiskereskedelem működését !
Ami a Spar - ban hulladék az megy az Aldi - ba. Ami az Aldi - ban hulladék az megy a Lidl - be. Ami a Lidl - ben hulladék az megy a Penny - be. -
Füleske
addikt
-
Füleske
addikt
válasz
memphis221 #17738 üzenetére
Így készül : fogod az akváriumot és belerakod a gépet. Remélem tudtam segíteni.
-
Füleske
addikt
Remélem jöttök ti is : [link]
-
Füleske
addikt
válasz
sladka_pani #14800 üzenetére
Az ilyenekkel kb. a Marsig lehetne üldözni.
-
Füleske
addikt
Nekem is kell egy ilyen laptop : [link]
" 64 magos a procija és támogatja a 64 MB - os SSD - t " -
Füleske
addikt
-
Füleske
addikt
válasz
papaizsolt #12044 üzenetére
És a levegőt is tolja a bordára ? Az is forró ?
-
Füleske
addikt
válasz
papaizsolt #12040 üzenetére
Milyen hűtővel ?
-
Füleske
addikt
-
Füleske
addikt
válasz
Speeedfire #10781 üzenetére
Nem egész 2 HUF / nap , sokallod ?
-
Füleske
addikt
válasz
Speeedfire #10778 üzenetére
Szerintem többet , nekem úgy 3 éve volt 10k körül az egész.
-
Füleske
addikt
Fegyveres témához : [link]
-
Füleske
addikt
válasz
Ukraan #10157 üzenetére
Az ilyen olcsó u - lakatok általában könnyen nyithatóak . Ha "sima" fogazott vagy körkulcs van hozzá az nem megbízható. Ami viszont megbízható az drága és/vagy nehéz. A megbízhatóság-ár-tömeg hármasból valamelyiket fel kell adnod... Én a tömeget adtam fel és motorlakatot vettem...
Szerk : a lakatok mellé írt marketingszövegeket meg egy pillanatig se hidd el... -
Füleske
addikt
-
Füleske
addikt
válasz
sladka_pani #9871 üzenetére
[link]
Van videjó is. -
Füleske
addikt
Kisalföld és a pedomaci : [link]
Hány évesnek tippeled ? -
Füleske
addikt
válasz
Balinov #9662 üzenetére
Szerintem ez a konkrétumoktól függ a legjobban. Gondolok itt a pontos helyre , panel vs. tégla , emelet , lift , mennyi idős , mennyire van lelakva , rezsi mennyi , bútorozott vagy nem stb. stb. stb.... De ha elkezdesz olvasgatni hirdetési oldalakat és a tiedhez hasonló lakásokat keresel úgy már könnyebb belőni az árat. Legalábbis kb - ra. Aztán ha gyorsan akarod kiadni akkor leveszel a kb. árból valamennyit.
-
Füleske
addikt
Adattárolásra tényleg nem való ( drága , nem használod ki a sebességet).
De rendszernek meg ha próbáltál egyet onnantól nem kell hdd. Nincs lassúság meg kerregés. És rendszernek nem kell óriási ssd , és drágát sem éri meg venni mert a nagyobb számok mögött nincs már valódi gyorsulás. -
Füleske
addikt
válasz
sladka_pani #8693 üzenetére
Egérpad.
-
Füleske
addikt
válasz
sladka_pani #8045 üzenetére
Kinek a kutya kinek a pingvin a szerelme ....
[link]
-
Füleske
addikt
válasz
cellpeti #7000 üzenetére
Ennyi erővel kést se tartson senki , mert ki fogja irtani a családját. (mint nemrég) Mellesleg vadász volt.
Amúgy az egy jó környék , ha ismered. Családi házas. Kisebbség mentes.
Az önvédelem viszont szvsz nem áll meg egy kocsival menekülni akaró ember legyilkolásánál.... Nem tudom miért érte ez meg neki , van két kisgyereke... Én nem ismertem , de szüleim látásból igen.Weaver :
-
Füleske
addikt
[link]
1. ez nem belváros
2. ez bizony egy talponálló -
Füleske
addikt
válasz
Speeedfire #6899 üzenetére
Főleg egy tuningmentes procihoz minek. (i5 - re gondolok) De minek repülne két gtx680 is , ha alig játszik.
-
Füleske
addikt
Vigyázz , sokkoló ! A nők nemcsak izzadnak ... [link]
-
Füleske
addikt
-
Füleske
addikt
válasz
Speeedfire #6165 üzenetére
Ezért léteznek olyan csalók akik a 10-20k - s csalásokból élnek. Mert ennyit még sokan átutalnak.
-
Füleske
addikt
válasz
sladka_pani #6056 üzenetére
A többi videója is nagyon jó , már megnéztem vagy ötöt. -
Füleske
addikt
válasz
sladka_pani #6054 üzenetére
Most hülyéskedsz ?
Nekem már a stáblistánál kezdett csökkenni az IQ - m.
-
Füleske
addikt
válasz
sladka_pani #6052 üzenetére
Itt egy jó kis véleményvideo erről a moslékról : [link]
-
Füleske
addikt
-
Füleske
addikt
Milyen "rendesek" hogy csökkentik a rákot okozó vegyszer mennyiségét a kólákban - persze csak az USA - ban ! [link]
-
Füleske
addikt
válasz
Speeedfire #5336 üzenetére
-
Füleske
addikt
Én is ezt nem értem , ha tök mindegy akkor mi értelme a váltásnak ?
Ugyanaz minden , csak kék helyett pirosak a táblák és Saturn helyett MM a felirat. Minden más ugyanaz. Ennek mi értelme van ? Esetleg szerintük van még pár ember aki ezt új üzletnek nézi mert a megszokott kék helyett pirosat lát ? -
Füleske
addikt
Vajon miért lett a Saturn - ból Media Markt ? Addig oké hogy egy cég... de ez mire jó ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest