- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Joker88 #34999 üzenetére
Elég jó.
Arra figyelj hogy a bedobott pénz időt fog jelenteni, tehát amint elindítod a programot már pörög is lefelé (nem csak akkor amikor nyomod hanem a program indításától addig amíg le nem jár [vagy nem stop-olod le] ha mosol vele ha nem).
500-800 Ft-ból jól le lehet mosni a verdát. -
Bobrooney
senior tag
válasz
envagyok #34943 üzenetére
Ahogy Balinov is írta (szerintem ő is rájuk gondolt): Bálint órás
Nem olcsó de tényleg jók. -
Bobrooney
senior tag
Tibi: 2 eladó srác közül az egyik
Fejhallgatót jobban ajánlok hozzá pl.: [link]. -
Bobrooney
senior tag
Szia!
Én sosem jártam ott, nem is ezért írok. Igazándiból ha már eljössz azért érdemes tenned egy két kört:
- Deltahifi (fülhallgató választékukról nem tudok sokat, de érdemes bekukkantani a Tibihez egy két tanácsért is) ha van biztos tudsz próbálni is.
- Hangszerdiszkont - tudsz próbálni
- Media markt (Árkád, mert a másikban nem láttam próba darabokat) - tudsz próbálniNem tudom milyet szeretnél, mennyire általános fülhallgatót.
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Nálatok nincs gond a Digi TV adással?
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek lenne eladó monitorja (természetesen működő) full HD HDMI csatlakozós 19-20" is elég (10-15k körül) az írjon privátba plz.
-
Bobrooney
senior tag
Skacok Győrben hol lehet kapni nyomtató tinta utántöltőt ? HP nyomtatóhoz kellene.
Köszi!
-
Bobrooney
senior tag
Lenne pár eladó cuccom:
- Ipad Mini 1 16GB WiFi: 18ezer Ft, makulátlan állapotban (töltőkábele és doboza nincs meg, töltőfejet adok hozzá)
- LG PB62G projektor: 70 ezer FtKépet küldök szívesen bármelyikről, eladás oka mind a két terméknél a kihasználatlanság.
-
Bobrooney
senior tag
Skacok tesómnak kellene egy semmi extra tápegység.
Jelenleg ilyen tápja volt neki: [link]
Ha valakinek lenne eladósorban valami ilyesmi csak persze működő, az kérem írjon PÜ-t és küldje el a telszámát.
Köszi -
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Skacok nem tudja valaki, hogy hol kapható győrben mikulás jelmez?
Bérlés nem érdekel.Köszi!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
kovacsroli #32931 üzenetére
Nem ablakot csináltattam velük, hanem a menetfényt szerelték be, mire hazaértem szigetbe, a kábel már lógott, meg a fényszóró is hamarosan elengedett (elvileg van egy fémkeret hozzá), na ezt sem szerelték be, és vissza sem adták.
Amikor a fejegységet cserélték (direkt másik szerelőt kértem), a középkonzolom sérült horzsolódott meg, valamint elfelejtette visszakötni a klímakapcsolót (jó hogy a legmelegebb volt nyáron és egy hosszabb útnak indultunk onnan közvetlen), visszamentem utána, a klímakapcsolót visszakötötte, de a középkonzol világítást nem.
A horzsolás még oké, megesik, de a hanyag hozzáállás ráadásul másodszorra is, úgy hogy az elsőért is szóltam.Mondom ez csak a szerelőkre vonatkozik, a boltban teljesen más a hozzáálás.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
kovacsroli #32924 üzenetére
Nekem amúgy rettentően gány munkát végeztek.
Az üzletet nagyon csípem, meg a Tibi hozzáállását is, de a szerelők.. -
Bobrooney
senior tag
válasz
stairmaster #32738 üzenetére
Köszi!
-
Bobrooney
senior tag
Skacaok valaki foglalkozik itt redőnyözéssel, klímatisztítással (lakás)?
Vagy tudtok megbízható szakikat, kérlek ne tartsátok magatokban! köszi -
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Skacok foglakozik valaki közületek HACCP-vel?
Kérem jelezz ha igen.Köszi
-
Bobrooney
senior tag
Skacok tudtok olyan asztalost aki még idén el tudna készíteni egy íróasztalt (nem bonyolult csak van egy kis egyéni igény benne így pl a Kika stb.. nem játszik)? Jah persze és akkor kontaktot is küldj pü-ben.
Köszi
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Skacok van egy Socket 939-es alaplap, indulásnál kiírja hogy a chipset hűtés nem jó vagy gyengén működik.
F1-el tovább enged. Mit érdemes ezzel kezdeni? Újra pasztázni, hűtés csere, vagy ne foglalkozzon vele?Köszi előre is!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
frankstork #30624 üzenetére
Hanem?
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Skacok valakinek nincs véletlen hibás AM3-as lapja? Eltörtem a rögzítőkeret "fülét" így egy jó rögzítőkeretre lenne szükségem.
Valakinek esetleg van, és hajlandó is lenne megválni tőle?Köszönöm előre is!
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Skacok merre lehet kapni Győrben 18650 akkumulátort kapni 30-40Amper-eset?
Köszi előre is!
-
Bobrooney
senior tag
Skacok, remélem tudtok segíteni. Világos szürke homokot hol lehet kapni Győrben? Nem kell ipari mennyiség, 1-2 kg csak.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
alitak #29923 üzenetére
Hát ha a főbérlődnek fontosabb a haverjának a hely, akkor sem veled fizettesse, valamint gondolom a szerződésben is benne van a 2 parkolóhely a számodra.
Bár hozzáteszem, ha te fellépsz valahogy, és vissza szerzed a parkolót, utána számíthatsz leengedett kerékre, letört tükörre. Ha már alapból neked akart menni -
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Skacok, tudtok androidra szülői felügyeletes progit? A szülő úgy szeretné hogy a gyerek ne tudjon róla az ESET Parental controlt néztem, de az kiírja hogy szülői felügyelet alatt van a telefon.
-
Bobrooney
senior tag
Skacok vidanet nálatok sem túl jó? :S
-
Bobrooney
senior tag
válasz
aNorganiK_ #29282 üzenetére
pcx beakciózott vga-kat
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Balinov #29042 üzenetére
30-as és 40-es táblák vannak kint, akkor tartják be amikor kicsit feltorlódik a sor, és az első nem megy többel, de előzött már kamion is meg a faluban
Amikre figyelj nagyon:
- Écs határában a falun kívül és Bakonypéterdnél is szoktak tántorogni a részegek
- Zircen ahogy mész Győr felől, a vasúti átjárót elhagyod, utána azon az egyenes szakaszon előszeretettel mérnek, ill a városba is sokszor igazoltatnak, szeretnek büntetni.- Eplénynél kint van a fix trafi ne szaladj bele, mert elég könnyen össze tud jönni.
- Gyulafirátóton is talán még kint lesznek a 40-es táblák.
- Füreden is lesz 1 fix trafi (persze ha elmész arra) a Tesco-tól visszább ha minden igaz.Hirtelen ennyi ugrott be.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Thocy a ZAGY #28940 üzenetére
Legutolsó ismert ár (2016. 05. 16.): 27 990 Ft
Szóval nem rossz ár az érte, meg am sem ramaty telefon.
-
-
Bobrooney
senior tag
Skacok, Győrben tudtok valaki autóvillamossági szerelőt ajánlani, nappali menetfényt szeretnék beszereltetni, egy 2003-as Ford Fiestába?
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Eladó Lumia 735-öm, hibátlan szürke hátlapos.
A készülék még kb 1 év garis, fólia nincs rajta de a kijelző nem karcos, töltő, dobozt adom hozzá + vezeték nélküli töltővel és 1 jó minőségű matt fóliám van hozzá ezt is adom.
Ár: 35kHa valakit érdekel írjon pü-ben.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #28637 üzenetére
48k az új ára. Emlékeim szerint erősebb forintnál is 30k felett volt.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sotetlovag97 #28371 üzenetére
És mit kezdjek 1 darab fülhallgatóval, amikor 2 fülem van?
/ Trolololo /
-
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Srácok nem tudjátok hogy tudok háztól csomagot küldeni? Nem ragaszkodom a postához, de egész kedvező áron kalkuláltam a neten, már csak azt nem találtam meg hogy hogy tudnám megrendelni/igénybe venni.
Üzleti csomag lenne a mérete miatt.Köszi előre is!
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlen egy noti töltője Samsung np300v5a notihoz való töltője 2 hét erejéig kölcsön, vagy jóárasan eladó ?
Sikeresen otthon hagytam..Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest