- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbhuinfo
tag
Oroszok felrugtak a bilit, mert nem akartak, hogy ukran NATO raketak legyenek raallitva (https://mandiner.hu/cikk/20220308_joe_biden_orosz_ukran_konfliktus_haboru_nato_oroszorszag_video).
(a video vegen levo "EZ VOLT A TERVE" szerintem baromsag, de teny, hogy hasznalhato a mellekelt abra szerint)Nem ertem pontosan, mi nem vilagos abban, amit leirtam. A palagaz termeles amellett, hogy eleg kornyezetkarosito, nem versenykepes az orosz es kozel-keletihez kepest itt az EU-ban. Hacsak a piaci korulmenyeket nem modositja egy fenti akcio. Szerintem.
-
kbhuinfo
tag
Nem gyulolom USA-t, nem ertem ez most honnan jott.
Mit nyerne USA? Marmint egy piac felivelesen, ami amugy nem profitabilis? Ezt komolyan kerded?
Sazabdpiaci keretek kozott igazad van. De pont most rugattak fel a bilit, ami miatt ez serul. A vesztese eleg egyertelmuen EU, nyertese USA. Nem igy latod?
-
kbhuinfo
tag
válasz
Füleske #36999 üzenetére
Bocs, nem nekem szolt a valasz, de nem arrol szol szerintem. Az en ertelmezesemben a konyoklo fiatal kozepvezeto, legfokepp penzugyi-menedzser vonalon, kifordult vilagkepi es ertekrendi szatiraja, megfeleloen tultolva. Szerintem talalo. "Az amerikai szepseg" c. film kicsit nyersebb, viccesebb, sekelyesebb valtozata.
-
kbhuinfo
tag
Valakinek par orara kolcson (nem ingyen) SDS MAX furoja? Egy szem lyukat kell kifurni (de az 130mm
)
-
kbhuinfo
tag
válasz
1stVikman #36800 üzenetére
Kisfaludy u. Impulzus hobbielektronika: https://www.nyitvatartas24.hu/uzlet/Gy%25C5%2591r-Impulzus%2520Gy%25C5%2591r-458300H.html
Ok, ritkán használt műszereknél mehet az elem
-
kbhuinfo
tag
válasz
PociAti #36797 üzenetére
Ha nagyon sarkos a fesz, akkor batteroo vagy ram cell, ha nem, akkor szerintem az akku minden esetben jobb valasztas. Remelem abban nincs vita, hogy a nimh elettartama messze felulmulja egy elemet (fenntarthatosag). Mindamellett alairom, hogy VAN olyan eset, amikor az elem jobb valasztas - de ritka.
-
kbhuinfo
tag
Elemet manapsag?
-
kbhuinfo
tag
Ha valakinek van eladó, porosodó raspberry pi 2 vagy 3 a fiókban, kérem dobjon privátot, vagy emailt. Köszönöm!
-
kbhuinfo
tag
-
kbhuinfo
tag
Dehogy, csak amig orvosi-szakmai korokben nincs legalabb valami halvany hallgatolagos egyetertes abban, hogy milyen sugarzas (milyen teljesitmeny, milyen hullamhossz, milyen hullamforma) mennyire veszelyes az emberre (azon belul pedig mi mit okoz kozep-hosszu tavon), addig az egesz szerintem felesleges riogatas. Persze, vannak hatarertekek, de mindegyiket vitatjak, szoval tanacstalan vagyok. De a vitanak itt a helye, teny.
-
kbhuinfo
tag
Szükségem lenne 8 portos gigabites switch-re - ha esetleg porosodna valakinél, dobjon egy püt! Köszi!
-
kbhuinfo
tag
Valakinek egy processzor+hűtő kölcsön egy napra teszteléshez? A lapom lehet működésképtelen. Előre is köszi!
-
kbhuinfo
tag
válasz
atos19881101 #36187 üzenetére
Tenyleg a sorre szavazok
A tema nagyon komplex es elkopna a cerberus, ha minden aspektusat ki kene fejteni pro es kontra.
-
kbhuinfo
tag
válasz
atos19881101 #36180 üzenetére
Eddig mindig megprobaltak (a kinai kormany is), eredmenyt lasd. Amugy a kinai tiltas inkabb csak teret enged a tobbi tersegnek, szoval nem visszaszoritja, hanem noveli a hasznot
-
kbhuinfo
tag
Szükségem lenne egy i3-i5 >2. gen. PC-re >=8GB rammal. Munkagépnek kell (nem bányába, hanem tényleges értékteremtő tevékenységre
), egyéb paraméter nem lényeges. Külalak egyáltalán nem fontos, de ketyegjen el néhány évig - target 15k huf (volt tegnap egy hirdetés ennyiért, lecsúsztam róla). Köszi!
-
kbhuinfo
tag
Van valakinek elfekvő atx háza? Prioritás: funkció, ár, külalak
-
kbhuinfo
tag
válasz
kovacsroli #36030 üzenetére
Bocs, most olvasom a legujabb felfedezeseket. A wifi 5, ha az 802.11ac 5GHz, akkor azon merheted a magas savszelesseget, mig a 4 (b/g/n 2.4GHz) ELMELETI maximuma 300Mbps, de jellemzoen 54MBps. Ha kell a sebesseg, akkor allj at ac-ra, ahol lehet. Itt kisebb a zavar valoszinusege - igaz, a hatotav is.
-
kbhuinfo
tag
válasz
kovacsroli #36024 üzenetére
A digis ember igazat mondott, kulonben hova dugnad az uveget?
OK, lehet, hogy nem telitett akkor a kozeg. A biztositektablan folyik azert eleg aram a zavarashoz, rosszabb, mint egy femlap. Legokosabb megprobalni masik helye(ke)n.
Ha ez sem segit, akkor abbol, amit leirtal leginkabb azt mondanam, hogy a kliens nem szereti a routeredet - es itt ossze is er a szal BaKeSZ87 kollegaeval.
-
kbhuinfo
tag
válasz
kovacsroli #36015 üzenetére
Wifi nagyban fugg a kornyezettol, gondolom ezzel nem mondtam ujat. Ha tulterhelt a kozeg, nem fogsz tudni elerni jobbat, csak ha talalsz szabad csatornakat. Esetleg wifi6, gondolom ott meg nincs tomeg.
A konfig, ha jol ertem, digi uveg->digi router bridge modban<-> c6 router wifi ap <-> telefon/gep. Ha a router rendben van es nincs learnyekolva (fem ne legyen a kozelben), akkor azert mennie kell a ~300Mbit-nek. Fontos a kliens is. Nalam - bar csaladi hazban - gond nelkul meg ugyanez a konfig (mondjuk nalam joval bonyolultabb a halozat). -
-
kbhuinfo
tag
ODROID-C2 médialejátszó/NAS/home server eladó.
Fórumtársaknak kedvezmény.
-
kbhuinfo
tag
Csabala plexi, a fészekkel szemben.
-
kbhuinfo
tag
Valakinek elfekvőben jack-bemenetű (nem bluetooth) aktív hangszórója? Előre is köszi!
-
kbhuinfo
tag
válasz
bugalaszlo #35264 üzenetére
Szep
-
kbhuinfo
tag
Ha valakinek van elfekvőben régi >24" fullhd monitora vagy tévéje eladó, dobjon egy privátot. Köszi!
-
kbhuinfo
tag
válasz
envagyok #34366 üzenetére
Richter teremmel szemben, vízió optika.
-
kbhuinfo
tag
Van egy ilyen itthon, de nem hasznaljuk. Ha esetleg valakit erdekel, par gombert viheti...
-
kbhuinfo
tag
Nincs valakinek multifunkcios lezermasinaja elado? Nyomtatas-szkenneles. ADF, szines elony. Koszi!
-
kbhuinfo
tag
60-120-240 koruli SSD-je valakinek elfekvoben? Elore is koszi!
-
kbhuinfo
tag
4x4GB vagy 2x8GB DDR3 ECC (1333) szervermemórára lenne szükségem. Valakinek elfekvőben? Köszi!
-
kbhuinfo
tag
Valakinek elfekvoben gigabites switch? Halas lennek erte... elore is koszi!
-
kbhuinfo
tag
Szükségem lenne hdmi-dvi átalakítóra - régi monitor csak dvi-t fogad, a pc meg csak hdmi-t tud. Előre is köszi!
-
kbhuinfo
tag
DDR3L sodimm 4 vagy 8 GB és msata 60-120GB-ra van szükségem. Tud valaki segíteni? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest