Hirdetés

Aktív témák

• Mixa

tag

Na igen, de ha belegondoltok azért jogos. Jogos mert olyan, mintha a te munkádat másolnák le ingyért, azzal a különbséggel, hogy azt amit csinálsz talán te találtad ki, s nem dolgoztad fel. Amúgy az ilyen kis sztárok előbb utób senkik lesznek nézd meg hol van a Take That vagy egyéb s**-ok.

Lényeg igaz, minél több a pénz annál több az igény. Köszönhetően a közgazdaságtan és az információáramlás gyorsaságának köszönhetően. Mind1.

Lényeg amire nincs pénzed nem veszed meg. Én úgy vagyok vele, hogy pl. ha már dolgozok megpróbálok mindent megvenni, oprendszert, játékot zenét. S ezt most komoylan is gondolom. Nem bűntetni kéne, hanem elvenni azt amije van az embernek és megbírságolni. Szerintem többet tanulna belőle. A másik, hogy annak idején az oprendszert a géphez adták, s ők akarták, hogyhasználjunk számítógépet 80-as 90-s évek. Tehát jobb lenne nekik is elgondolkodni. Meg nem minket, hanem az igazi másolókat kéne megbűntetni. A szervereket, honlapokat. Azokat bezzeg nem találják meg

Lényeg az árak túl horribilisak, magasak.

Aktív témák