- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Pötyi már csak te vagy a reményem.
Teneked hogy sikerült hangot kicsikarni a dologból?
Az angol nyelvű readme-ból kb annyit szedtem ki hogy először DOS alatt kell működésre bírni. Na én itt elakadtam.
Namármost: nekem kb. annyi DOSom van, hogy ujraindítás MS-DOS módban, vagy indításkor F8. Ugyan megprobáltam ezek alatt telepíteni az eredeti Drivert, de csak fagyott, mint a GORENJE.
Tehát a kérdés: ami driver van a gravis honlapon azt használjam, vagy ha nem akkor milyet, és honnan, és hogy?
Vagy szerezzek DOS6.22-t és rakjam arra és csak utána a WIN-t?
VAGY MIT?
totál kétségbeesés... -
Pötyi
őstag
Már amennyire kompatibilisek egymással a W95-W98-ME vonal... Én is w95 drájverrel hajtom w98 alatt - eddig jól muzsikál...
-
tomcs
őstag
kb win95-ig volt hozza driver de mar az is bugzott elegge, directxet nem igazan komalta (jatekokban masodperc nagysagrendet kestek a hangok, stb) tulajdonkepp ez (is) lett a gravis hangkartyak vegzete. bar azert meg kell mondani.. a gravis fenykora a dos-os demo-zenescene volt, aztan viszont mind a hw mind a driverek fejlesztese abbamaradt es lassan a creative meg aztan mindenki mas otthagyta a fenebe. awe32 volt az utolso cucc amivel meg ''versenyben'' voltak de mar az is otthagyta.
-
Agyasima
őstag
Hali!
Tehát nagyon tudnek örülni, ha valaki meg tudna dobni 1 Gravis Ultrasound Max driverrel Win98 alá. A gugol nem dobott ki értelmes eredményt így itten kérek segítséget:
SEGÍTSÉÉÉG!
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Interactive Brokers társalgó
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged