Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Pötyi már csak te vagy a reményem.
Teneked hogy sikerült hangot kicsikarni a dologból?
Az angol nyelvű readme-ból kb annyit szedtem ki hogy először DOS alatt kell működésre bírni. Na én itt elakadtam.
Namármost: nekem kb. annyi DOSom van, hogy ujraindítás MS-DOS módban, vagy indításkor F8. Ugyan megprobáltam ezek alatt telepíteni az eredeti Drivert, de csak fagyott, mint a GORENJE.
Tehát a kérdés: ami driver van a gravis honlapon azt használjam, vagy ha nem akkor milyet, és honnan, és hogy?
Vagy szerezzek DOS6.22-t és rakjam arra és csak utána a WIN-t?
VAGY MIT?
totál kétségbeesés... -
Agyasima
őstag
Hali!
Tehát nagyon tudnek örülni, ha valaki meg tudna dobni 1 Gravis Ultrasound Max driverrel Win98 alá. A gugol nem dobott ki értelmes eredményt így itten kérek segítséget:
SEGÍTSÉÉÉG!
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest