- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
Archanon
üzenetére
És több, mint három év után végigvittem a Living World Season 2 utolsó epizódját is. Azaz utolsó hetet...

Hát ez eszméletlen volt. Néha voltak nehéz pillanatok, de anélkül nem lett volna ekkora élmény. Az annál is keményebb dió, hogy idestova 11 hónapja megvan a HoT kiegészítő is, de alig logoltam be párszor azóta... Shame. Eljött az ideje hát, végigtoltam a LWS2-t, jött a HoT... Most tartok a legelején, és nagyon tetszik, hogy a main karakteremnek ismét van hangja... Még jobban tetszik, hogy tisztára olyan érzésem van, mintha a Mass Effect szériát tolnám, mindenki tolja nekem, hogy (itt miért nincs spoiler tag?)
[SP]"Commander! Commander!"[/SP], a karakterem pedig Shepard stílusban reagál, még a hang is passzol. Hát nem Jennifer Hale adja a sylvari female player hangját?! De!
Commander Shepard has arrived! Nem is értem erre a personal story közben hogy nem figyeltem fel.Nem baj, let's folytassuk.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Commander Shepard has arrived! Nem is értem erre a personal story közben hogy nem figyeltem fel.