Új hozzászólás Aktív témák

• Archanon

őstag

Végigvittem a Living story 2 első epizódját.... Első benyomások:

A régen annyira utált Maguuma mostanra már-már legjobban várt területe volt a játéknak számomra. Valamiért hiányzott a GW2-ből, az unalmas dzsungel nélkül nem Guild Wars a Guild Wars. :N Valamivel nagyobb bejárható területre számítottam, de nyilván a többi epizóddal kapjuk majd folyamatosan a területeket - legalábbis remélem.

Így a GW2-ben öröm volt újra a kopár, félsivatagos területre lépni, de ettől sokkal felemelőbb érzés volt Aurora Glade "elhagyatott", a természet által totálisan benépesített helyszínein furikázni, noha a vizuális orgián kívül semmit nem kaptam. A sztori érdekes, kíváncsi vagyok mit hoznak ki a sylvarikból... egyelőre mondjuk nem sokat mondó, kicsit lapos is. Meglátjuk... Tetszett a kristályok használata, az ugrabugra, kicsit gondolkodni is kellett, hogyan is jussunk tovább... :)) Persze nem megerőltető, de azért na. Jó volt.

Összegezve: Hajjajdejó, Maguuma, hiányzott. Rövid, kevés bejárható terület, kicsit lapos sztori. Majd lesz belőle valami... vagy nem.

Kérdés: milyen gyakran is jönnek majd az epizódok? Nem akarok egyről sem lemaradni...

Új hozzászólás Aktív témák