- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
válasz MikeWazowski #87445 üzenetére
Vga milyen AMD? Mert a driverben a radeon boost pont ezt csinálja. Leveszi a felbontást így több fps lesz, csak mellé ocsmány lesz a kép. Ki kell kapcsolni, viszont ha nvidia kártya akkor passz. Lehet ott is van valami ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mizol29
senior tag
Hello! Ma letoltuk az új heistet ahol a fő target pink diamond volt. Ez mennyire ritka cucc? A secondary target csupa arany volt az összes. Majdnem 2,4 millát hoztunk ki ketten.
-
Mizol29
senior tag
Üdv! Mennyire macerás egy teli raktárat (111-es) egyedül eladni? Nem sűrűn szoktam raktárat eladni max ha volt eddig 3 eladásom, de az se ma volt. Most mivel duplás gondoltam feltöltöm jól jön a pénz mivel nincs nagyon.
-
Mizol29
senior tag
válasz pandras83 #80631 üzenetére
A GTA az inkább nvidia és intel párti. Az online-hoz már több kraft kell mint a single részhez. Jobban számít az, hogy hány mhz-en ketyeg a cpu. 4ghz vagy afölött. Hiába a 6 mag a gta-ban nem sokat profitálsz belőle. Próbáld fix 4ghz-re belőni a procit, ha jó a szilícium talán megy 4,1ghz-en is értelmes fesszel. Sajnos a GTA online ilyen. Tudom mert nekem is 2600 van és az online megfekteti főleg, ha teli van a session játékosokkal. Nem a proci gyenge csak a gta nem igazán skálázódik jól 4 mag felett.
-
Mizol29
senior tag
-
-
Mizol29
senior tag
válasz MaxxDamage #76969 üzenetére
A gyárakat az Arcade-ban tudod vezérelni, de nem olyan rég le is lett ide írva.
-
Mizol29
senior tag
Arany lopásnál volt az a glitch, hogy ha elkezdted szedni az aranyrudakat az asztalról és a vége fele mikor már csak egy maradt akkor megszakítottad a szedést. Ezután ha újra elkezdted szedni akkor újra spawnoltak az aranyrudak. Röviden egy asztalról kétszer szedhetted össze az aranyat.
-
Mizol29
senior tag
Múltkor talákoztam egy gyerekkel publicban 16-os szinten volt. Mk2-es opressorral szórakozott azzal, hogy állandóan kilőtt. Az érdekes az volt amikor rálőttem egy homing rakétát akkor akkor ilyen rakéta elhárító lövedéket lőtt ki ami 4 felé ágazott szét és így nem talált be a lövésem persze. Tudtommal ilyen nincs Opressoron vagy igen? Meg az is fura hogy 16-os szinten Mk2-es opressorral rohangál amit fel is kell tuningolni és ahhoz terrorbyt is kell amit szintén upgradelni kell.
-
Mizol29
senior tag
válasz #81556480 #76217 üzenetére
Persze lehet csinálni gun locker segítségével custom loadout-ot csak heistek és küldetések alatt kikapcsolja és ugyanúgy nálad van az összes fegyver. Akkor szar a szitu amikor kocsiból lövök és az ap pisztolyt akarom kiválasztani és az összes handgun-t végig kell pörgetni.
-
Mizol29
senior tag
Van többféle magyar RP szerver pl. Nightfall, Redlight, WLS. Valamelyik várólistás valamelyik nem. A Nightfall az várólistás és Teamspeak használata kötelező mert anélkül nem tudsz játszani. Itt tesztet is kell kitölteni írásban vagy szóban. A játékot tekintve nincs semmi extra követelmény.
-
Mizol29
senior tag
válasz zolcsikauj #75850 üzenetére
BUÉK neked is!
-
Mizol29
senior tag
Hello! Ma mikor beléptem online a térképen volt egy négyzetbe zárt kérdőjel bonus items néven. Sose találkoztam még ilyennel. Odamentem és egy fekete armoros kocsi volt aminek 2 kis gépágyú van az első lámpái alatt. Na szóval ezt a kocsit megkaptam ajándékba. A neten megtaláltam ezt a kocsit, de az nem armoros meg se gépágyús. Ilyen 900k körül van az ár. Ez mi lehet? Másnak is volt már ilyen?
-
Mizol29
senior tag
válasz MaxxDamage #75758 üzenetére
Négyesével hogyan? Öööö mondjuk 4 emberrel?
-
Mizol29
senior tag
válasz DrTechnoid #75710 üzenetére
Érdekes mert a titkos revolverért járó 200k-t se írta jóvá a játék. Már jópár napja megcsináltam azóta semmi. Szimplán bugos.
-
Mizol29
senior tag
Sziasztok! Ma az egyik barátommal megszerztük ezt a titkos revolvert, de a végén nem adta meg a 200K-t. Természetesen megvolt vele az 50 kill és ki is írta, hogy teljesítve, de a tranzakciót nem tudta végrehajtani. Faild-et írt ki meg azt, hogy indítsam újra a játékot, de semmi nem történt utána. Én se kaptam meg a pénzt meg a haverom se. Most ilyenkor mi van? Az már bukta vagy lehet még rá számítani, hogy jóváíródik?
-
Mizol29
senior tag
válasz #81556480 #75010 üzenetére
Nem nagy szám. Ahhoz képest, hogy mennyi prep van a fő heist előtt azt hittem nagyobb durranás lesz. Arról nem is beszélve, hogy olyan unalmas mindegyik meg könnyű, hogy majdnem elaludtam.
Ez csak az én véleményem. Nekem nagy csalódás.Mi agresszívba toltuk le és így képtelenség ketten 2 millát összeszedni a széfnél. Ez inkább 4 emberre van kitalálva. Ketten max a felét lehet összeszedni szóval úgy 1 millát. Itt is mint a pacific heistnél ha rád lőnek akkor vesztessz pénzt is. Szóval így már kevesebb is lesz mint 1 milla. Ami harmat gyenge. Amúgy a heist rohadt könnyű és nincs benne semmi extra. A max pénz ami szerezhető az 1.6 milla körül van. Amin ha négy játékos osztozik lóf@sz. Szerintem ez a heist nagyon gyenge lett. Egyszeri letolásra jó és annyi. Azt írták, hogy milyen összetett ilyen meg olyan lesz ez a heist. Hát tényleg. Doomsday heist sokkal nehezebb és még izgalmasabb is. -
Mizol29
senior tag
Nem a gépeddel van a gond sem a procival. A tiednek is simán kellene vinnie gond nélkül minden körülmény között. Gondolom ismerős régebbről az a kedves női hang az NVIDIA szóval Szerencsére mostanában egyre több játékot optimalizálnak ryzenre. Már nem csak Intel és Nvidia létezik hálistennek. És az idő múlásával pedig a sok mag sok szálat is szépen ki fogják használni a játékok. A GTA meg hát így sikerült.
-
Mizol29
senior tag
válasz SkyLine3000 #74159 üzenetére
Vannak neten szemléltető képek videók a grafikai beállításokról. Ha vizet leveszed normalra akkor is szépen néz ki. Igazából csak akkor látod a különbséget, ha egymás mellett látod mondjuk képen, hogy egyik normal a másik meg high, de még így is épphogy látod az eltérést. Ha játszol semmit nem veszel észre belőle. A füvet meg kötelező levenni normalra mert még a legizmosabb gépeket is megfekteti. Látványosan több fps-ed lesz főleg városon kívül ahol sok a növényzet és fű.
-
Mizol29
senior tag
-
Mizol29
senior tag
válasz Pityu. #73993 üzenetére
Ami neked le van töltve ugye torrentezve azzal nem tudsz semmit sem csinálni. Most meg akarod eredetibe venni a játékot nem? Vagy én értek valamit rosszul? Azon az oldalon veszel egy kulcsot amit az előbbi metódussal aktiválsz. Így hozzá adja a játékot az accountodhoz amit már csak le kell tölteni. Minden más platformon így működik Uplay, Steam, Origin és még sorolhatnám.
Ui.: Azt a letorrentezett sz@rt meg takarítsd le a gépedről.[ Szerkesztve ]
-
Mizol29
senior tag
válasz maximilian4 #73899 üzenetére
Pc-n is lehet kontrollerrel játszani
-
Mizol29
senior tag
-
Mizol29
senior tag
válasz maximilian4 #73675 üzenetére
Full hd felbontás max grafikai beállítások 8 giga rammal sima 60 fps. Szóval elég a 8 gb ram
-
Mizol29
senior tag
Nem tudom minek kellett ez a Launcher. Előtte nem volt semmi gond launcher nélkül. Meg ami még nem tetszik, hogy plusz egy progi fut a háttérben ami tök felesleges. Nem mintha gondot okozna a gépemnek, de mindig is utáltam amikor a játékon kívül más is fut a háttérben ami bekavarhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest