Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz AthlonXP #18530 üzenetére

    Puma az a nagymacska.

    Én múltkor álltam szintén valami pihenőnél az egyik nagyobb hegynek a lábánál egy erdős részen FPS nézetben forgolódtam-nézelődtem, aztán egyszer csak az alapzajt megtörte a puma hangja... majd összecsináltam magam mert addig tök nyugodtság volt... Erre az erdőben valahol nem messze ott az állat én elkezdek szaladni az ellenkező irányban amerről jött a hang, erre kijön az erdőből puma kicsinált mögöttem 2 embert... aztán leesett, hogy van fegyverem (mondom... még nem tudom összerakni, hogy GTA+FPS nézet :DDD ) és lelőttem a macsekot.

    Kanadai haver mesélte, hogy ha Kanadában az erdőben túrázás közben ha be kell kötni a cipőfűződet, és pont puma van a közelben akkor abban a pillanatban amint megállsz és lehajolsz a cipődet bekötni megtámad és kicsinál.

    Plusz még egy kis érdekesség :Y :DDD :

    "2004. január 8-án egy puma megölt és félig megevett egy hegyikerékpárost a Whiting Ranch Wilderness Parkban (Orange megye, Kalifornia); feltételezhetően ugyanaz az állat felelős a második hegyikerékpáros megtámadásáért a következő napon a parkban, melyet ez a kerékpáros visszavert. Később, a nap folyamán a parkőrök egy fiatal hím pumát terítettek le."

    A puma testsúlyánál hétszer nehezebb zsákmányt is elejt és elhurcol. ... Egyedül vadászik, és gyakran lesből, hátulról támad. Sokszor egyetlen harapással öl, mely a koponya hátsó részére irányul, s eltöri a zsákmány nyakát.

    Forrás: [link]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák