- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
Burt1793 #21259 üzenetére
Egyszerűen nem értem miről beszélsz. Nem értem mire akarsz következtetni a vga kihasználtság és a futás kapcsolatával. Használsz vsycnet? A füves részeken magas grafikával -15-20 fps.
A kártyának az az ideális ha 100%-on van kihasználva. (ami mondjuk valójában nem 100% de ez most lényegtelen) -
Asbee
veterán
Biztos ők is csak úgy írtak valamit. Intel tuning nélkül...
-
Asbee
veterán
válasz
mackosajt #16460 üzenetére
Egy éjszaka alatt, simán össze lehet hozni egy ilyen tesztet + előbb megkapják ők, és az oldal hiteles szokott lenni. Persze összeesküvés elméletek ki lehet találni, biztos hasra ütés szerűen csak úgy beírtak pár adatot.
Jaaaaa, hogy egy FX tulaj. Akkor már tudom honnan fúj a szél.Ha nekem is az lenne én is azt mondanám jól fut. Ez a proci ennyit tud, nincs min meglepődni.
-
Asbee
veterán
Az advanced graph beállítások azért durván csökkentik az fps-t. Városban 2xMSAA minden max simán 70+ fps. De nagyon sok beállítás van, nem lesz itt gond.
-
Asbee
veterán
Első jelenet 4xmsaa FHD minden max 80 fps alatt nem láttam. Jónak ígérkezik. Kiderül majd városban.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest