- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
válasz
t-shirt #11639 üzenetére
Nem teljesen így van, annyi viszont igaz, hogy a szúz játék csak az x360-as kontrollert támogatta.
Az 1.0.1-es patch után már több tipust is, ellenben pl csatlakoztatott kormány esetén -mint ahogy én is jártam- irányíthatatlan lett Nico, így minden játékvezérlőt le kellett húzni/tiltani, ami nem gamepad volt.
Jött az 1.0.2-es patch, amiben ezt a hibát kijavították. Már nem kavar be nekem sem a momo és a gamepad együttes használata, viszont -gondolom a további inkompatibilitások elkerülése végett- külön be kell kapcsolni a direct input eszközök érzékelését a játékban.Idézet a patch hivatalos oldaláról:
"Direct input device support is now disabled by default and can only be enabled with the commandline: "-usedirectinput" " -
Zozzy
aktív tag
válasz
t-shirt #11635 üzenetére
Persze, mert az 1.0.2-es patch után alapból a támogatás le van tiltva.
Bekapcsolni a -usedirectinput paranccsal kell, amit vagy a commandline.txt állományban kell megadni a játék főkönyvtárában, vagy pedig a parancsikonban az indítás helye után.
Konfigurálni sajnos nem lehet (én legalábbis nem jöttem rá, hogy hogyan kell) a játékban, csak a játékvezérlő saját driver-ében.
Ugyanez van kormánnyal is. Miután a logitech profiler-ben beállítottam a gázpedált w-nek, a féket s-nek, a kormányt pedig a-nak és d-nek, már működött, de így semmi értelme, mert ugyanúgy megy az irányítás, mintha billentyűkkel csinálnám, azaz a potméterek állását egyáltalán nem veszi figyelembe. Így meg még rosszabb is, mint billentyűzettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest