Hirdetés
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendzso
senior tag
válasz
TazLeacher #12807 üzenetére
Nem kell deaktiválni, mert én már csomószor újratelepítettem, de a Start meü->Programok->Rockstar Games->GTA IV->Revoke License-nél lehet deaktiválni.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
TazLeacher #12807 üzenetére
Szerintem sem kell deaktiválni ua. DVD-ről 3 gépre installtam, és a sajátomra vagy 4x különböző OP rendszerekel és VGA-kkal.
Thauglor
4:3-os monitorod van?
Ha nem akkor az 1280x800 az egyik legjobb felbontás kis-közepes VGA-knál.
Szerintem amit leírtál, annál jobbnak kell lennie a konfigoddal, de valószinüleg multiban megmaradnak valamennyire ezek a jelenségek.
Pl: Nehézkesdebb irányítás, kanyarban kisodródás, mellélövés, stb
Elsősorban nagyobb CPU kénevagy fel kéne húzni 4GHz környékéig hogy 40fps felett legyél.A textura hibák tényleg bosszantók ATI-nál, nem tudok rá jó gyógyírt.
Nálam mindig az segített hogy friss OP-rendszerre raktam a játékot, új ATI driver + 2 patch felmegy.
És nagyjából jó... de az a fura hogy video renderelésnél is előjön néha a textura hiba, mig ugyanaz a video NVIDIA-n teljesen OK:
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest