- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
válasz
Crytek #25449 üzenetére
Próbáld így.
Commandline-t meg ne használj.Csak árt mint használ. -
Mariann294
őstag
Közben megtaláltam.Ha valakinek esetleg kéne: [link]
Marhajó! -
Mariann294
őstag
válasz
zsoltinnó #25393 üzenetére
Letöltöttem a 3.-at (SFPD K9 Unit Ford Crown Victoria).Úgy csináltam mindent ahogy kell,handlinget is kicseréltem.De nem villog sehogyse.Az úton úgy jelentik meg hogy egyik villogója ég (tehát mégcsak az se villog csak ég),és ha bekapcsolom a szirénát hangot ugyan ad persze,de nem villog sehogyse.
Mi a probléma?Kell még mellé valamilyen mód,vagy mi a fenét ronthattam el? -
Mariann294
őstag
Ezt a módot hogy a francba lehet fölinstallálni???!!!Sehol egy leírás,nem hiszem el.Vagy csak én vagyok ekkora béna?
A letöltött rar-ban nincs semmi infó,csak egy fájl: HORNS.ivaud
Nos? -
Mariann294
őstag
Ezt láttátok már?
Remek videói vannak a srácnak!
-
Mariann294
őstag
Azért mert amikor a logók után jön a menü (Social Clubbos) na szóval azt az oldalt IE-el nyitja meg.Ezért fagyott le nálad.
Csabee: Nem következő rész,hanem ugyanaz a történet más szemszögekből (A motorosok [LOST] és Luis [Amikor kirabolod a bankot,a videó elején őt látod] szemszögéből)
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #25002 üzenetére
Na látod,mégse volt fennt neki a patch.
Sajnos sokan irkálnak ide ilyesmi problémával,és legtöbben a patch-ot "nem ismerik".De gondolom nekik nem eredeti.Hiszen akkor miért ne engednék hogy automatikusan frissitsen?Ha meg eredetijük van,nem értem miért nem patchelik....
-
Mariann294
őstag
válasz
Bada Bing #24858 üzenetére
Pedig igy szerintem mennie kéne.Amikor föltepeited és rakod bele a mentéseket akkor a "savegame" mappán kivül mást is kimentesz előte,és felülirod?Gondolok itt pl az Xlive mappára vagy mire.Ha igen akkor uninstall (mentést is!) és próbáld meg mégegyszer igy,és csak a savegame mappával foglalkozz.Ha nem akkor sajnos nincs több ötletem.Töltsd le a simple native trainert kapcsold "god" módba azt kész....(ha semmi kedved újrakezdeni).
-
Mariann294
őstag
válasz
Bada Bing #24836 üzenetére
Nem kell hozzá xlive.dll.Ha úgy csinálja az ember ahogy leírtam akkor szerintem mennie kell.
-
Mariann294
őstag
-
Mariann294
őstag
válasz
Geryson #24784 üzenetére
Azthiszem nem,de ha mégis akkor felveszlek megint.Ha töröltelek akkor valószinúleg azért mert hónapokra eltüntél és már biztos voltam benne hogy nem fogsz jelentkezni.De ha jól emlékszem ott vagy a barátlistámon.Amúgy mostanában este 11 vagy éjfél körül szoktam játszani.
-
Mariann294
őstag
Elértem a 9 csillagot!
5 év múlva meg is lesz...
-
Mariann294
őstag
-
Mariann294
őstag
válasz
szocs30 #24604 üzenetére
Roman's Sorrow
Miért? -
Mariann294
őstag
Csak nekem csinálja ezt ez a hülye magyarítás hogy hiába uninstalláltam,úgyanúgy magyar maradt?
-
Mariann294
őstag
válasz
kopaszqtya #24488 üzenetére
Magyar nyelvű találatok?
Pl ott találtam ezt: [link]
Mást nemtudok. -
Mariann294
őstag
válasz
kopaszqtya #24486 üzenetére
-
Mariann294
őstag
-
Mariann294
őstag
Egy kis gördeszkázás Niko módra.
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #24395 üzenetére
Gondoltam.
Nekem is van már egy pár videó a fejemben.De nagyon nehéz lenne megvalósítani (nehezen kezelem a kamerát,nem úgy sikerül mint amilyennek elképzeltem) és rengeteget kéne melózni vele.Majd egyszer
Ja igen meg egy párhoz 1-2 emberke is kéne,de rengeteget kellene rá gyakorolni hogy meglegyen az összhang,mikrón keresztül adnám az utasításokat.
-
Mariann294
őstag
válasz
TTomax #24382 üzenetére
Melyik verzió?Mert az oldalán ez a legújabb:
GTA4 0.081 SORA - adaptation to game version 1.0.6.0 with limited number of effects enabled. In previous version 0.080 SORA where some changes of antialiasing, post processing, color operations, inherited.
De ez csak az 1.0.6-hoz jó.
Más: Na mi van,senkit sem érdekel a magyarítás?
Vagy próbálgatjátok csak nem írtok ide?
Ki kell próbálni jókat lehet rajta kacagni (hát sajnos ilyen) .
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #24351 üzenetére
Bocs elírtam.Szóval Roman azt mondja a végén a fordítás szerint hogy ez az én üzletem.
Ez hogy jött ki?! Rengeteg benne a hiba.Ennyi ideig csinálják és tessék.Kb úgy néz ki mintha 5 perc alatt dobták volna össze.Szörnyű.Hát bendzso nem csodálkozok rajta hogy letörölted.
De engem furdal a kiváncsiság,meg legalább nevetek egy jót.Bár ez eléggé siralmas.
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #24349 üzenetére
Háááááááááát
Egyik szemem sír a másik viszont örül hogy egyeltalán kijött.Én máshogy fordítottam volna néhol,dehát mindegy.Vannak olyan részek amik tök értelmetlenül jönnek ki,többször is át kell futnom hogy mi van?!Aztán már jön is a másik szöveg mire megérteném.Néhol meg úgy fordították mintha semmit sem konyítanának az angolhoz,mintha egy mondat minden szavát szótárral keresték volna ki,és valahogy összerakták.
Rengeteg benne a hiba.Az elején is van,de mondok egy későbbit amit jobban megjegyeztem:
Eredeti szöveg:
Niko: - Where's the sport cars?
Roman: - Errr.....in the shop.Fordítás:
Niko: - Hol vannak a sport kocsik?
Roman: - Szeretem a boltokat.Na ez hogy a francba jött ki?
És még sok ilyet tudnék sorolni sajnos.
De mindegy,azért végigjátsszom.Néhány részre nagyon kivi vagyok hogyan fordították le. -
Mariann294
őstag
válasz
kopaszqtya #24348 üzenetére
Na végre!
Köszi szépen hogy szóltál!
Végig is játsszom újra!
-
Mariann294
őstag
Nektek sem működik most a live?
Szerk.:Ehh...már jó. -
Mariann294
őstag
Nem szép.Eleje még elmegy de a segge?!Áhh az nagyon ronda.Az egész autó úgy néz ki mint valami jaguár aki egyfolytában lapit és igy jár behúzott fejjel és behúzott farokkal...
Az én kedvencem a Ferrari F430 és utánna jön a Hummer H2.Persze még ezernyi autó tetszik de ezek a kedvencek.Mostanában amúgy alig látok valakit a ph-sok közül.Sok haver megmár 1 hónapja vagy több ideje be se lépett.Abbahagytátok,vagy mi?
Estefele szoktam fennt lenni,és hálistennek újra beindult az élet.Vannak szerók,és összetalálkoztam pár tök jó fejjel,akik felvettek barátnak és velük szoktam játszani,klassz így! -
Mariann294
őstag
válasz
JetiRulez #24229 üzenetére
Azért léptem le,mert anyumnak átadtam a gépet.De aztán visszamentem.
Rankedeznék egyfolytában,de vagy nincs szoba,vagy 10 perc várakozás után se jön senki ha nyitok.Ha meg igen akkor tuti hogy valami bunkó őrült,vagy kilép a játék közepén (na ezaz amit igazán rühellek).Jó persze lehet hogy a netje vagy maga a játék szállt el,de ritik hogy pont akkor kell kilépnie amikor nyerésre állok.
Nagyon ritka az amikor tök normálisakkal vagyok és tök jót játszunk.Szóval ezért jó lenne ph-sokkal játszani.Csak ritkán látok fennt valakit,ha meg fennt van akkor freezik,vagy nincs kedve...
Most ráérek,kiváncsi vagyok találok-e normálisokat.
-
Mariann294
őstag
Ma 8-tól kinek jó?
InHell: Pedig úgy kell.Rankedben általában nagyon kevesen vannak,sima player matchban viszont elég sokan szoktak lenni.
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #24202 üzenetére
Mégis ráérek,most fel is néztem de csak Bogit látom.
-
Mariann294
őstag
-
Mariann294
őstag
Szerda este multi?
-
Mariann294
őstag
A hétvégék nekem sem jók,valamikor hétköznap este kéne...
-
Mariann294
őstag
Nah a multizással kapcsolatban,kinek mikor lenne jó?
-
Mariann294
őstag
válasz
HaZsolt #24115 üzenetére
Igen amint fsb is mondta ez már egy kész vidi.
Mit akarsz vele?
A "videos" mappát kéne valahova feltölteni és elküldeni,és akkor tudnánk szerkeszteni.Néha megjelenik pár szűrő,amit nem nagyon értek miért passzol oda..Meg néha picit sok a lassitás,szóval ezeken lehetne finomítani.Aztán belerakni valami zenét és kész is.Jah és azután 720p-be konvertálni a minőség miatt!
-
Mariann294
őstag
-
Mariann294
őstag
válasz
zsoltinnó #24092 üzenetére
Display/Noise OFF.
rup1u5: Hát sajnos igen.Irtam egy párszor hogy jó lenne összegyülni,de nem igen volt rá jelentkező.Azt kéne hogy itt rákérdeznék ismét,és csak azt engedném be aki itt jelentkezett és meg lenne beszélve hogy trainer meg ehhez hasonlók tilosak.Jó rég multiztam már veletek.Traineres multikban volt részem,de abban mi az élvezet?Mindenki elvan magának azt annyi...
-
Mariann294
őstag
válasz
_kovi_ #23941 üzenetére
A legújabb patchnél már nem kell az SC,de mikor inditod bejön egy SC beléptető ablak ott kell lennie.A legújabb patch-től van ez így.Ha eredetid van akkor automatikusan frissiti,ha meg nem az van akkor nemtudom honnan töltsd le keresgélj.De minek neked offline profil?Miért nem jó az,ami most van?
-
Mariann294
őstag
válasz
gabesz.1986 #23915 üzenetére
Hali.
Jelzi a térkép egy célkeresztel.Először azthittem komolyan irsz,mondom hogy a fenébe jön ez a topikhoz?!Aztán rájöttem hogy a jáékról van szó...
-
Mariann294
őstag
válasz
fsb1000 #23903 üzenetére
én meg egy olyat ami leginkább egy sefűle sefarka trailerre hasonlit.
Ugyanmár!
Te is legalább olyan jó vidiket csinálsz mint én.Sőt!
Amúgy a fejemben már megszületett pár videó,csak iszonyat nehéz lenne megszerkeszteni,de mivel itt a nyári szünet lehet majd nekiállok.Kiváncsi vagyok HaZsolt milyen videóra gondol.
-
Mariann294
őstag
válasz
szabod #23868 üzenetére
Most erre mit mondjak?
Örülök hogy így vágod az angolt.
És engem nagyon is érdekel hogy mit csacsognak a játékban.Meg tök jó hogy az interneten lévő cikkeket is leforditották!
Pont terveztem hogy megint kikéne pörgetni a játékot úgyhogy nagyon klassz lesz!
Na kész off befejezve. -
Mariann294
őstag
válasz
szabod #23866 üzenetére
Hát tényleg elég szőrszálhasogató vagy...
Én nagyon örülök neki,sokmindenre kiváncsi vagyok hogy forditják le,és örülök hogy foglalkoznak vele.bár nekem az angol is tökéletes volt, de hát nem mindenki tanult nyelvet, vagy nem ezt.
Hát azér szerintem ez elég tág kifejezés.Én pl tanultam és még mindig tanulom az angolt,már jópár éve.A story-t értem,de rengeteg szót nem ismerek még,ezért sok mondatot nem értettem.Úgyhogy nagyon várom már!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest