- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Varázslóó #31055 üzenetére
Hülyeségeket ne állítsunk. Annyi a lényeg, hogy nVidia kártyákon mindig is smoothabb volt és az is máig a játék. 5870-nel is nagyon szaladt a játék, de GTX480-on sokkal stabilabbak az FPSek, folyékonyabb az egész.
Viszont így ebben a formában szerintem undorító a játékod.
Nézd meg ezt: [link]
A nyálam is kicsordul annyira jól néz ki
A napsütés, az tükröződések, a fák... egyszerűen atom gyönyörű minden!
A videó egy foshalmaz azt ne szapuld, valamiért laggol (konvertálóprogi elkúrta)
-
válasz
Mr.Csizmás #30996 üzenetére
Nem. A IV DLC-jében volt hogy 3 oldalról csináltad meg ugyanazt a küldit. SAban nem voltak ilyenek sztem.
-
válasz
Mr.Csizmás #30857 üzenetére
Nem csináltál backupot az egész IV mappáról? szerintem akkor IJ.
-
válasz
@matthew@ #30804 üzenetére
Mivan? Miről beszélsz? Milyen sima kivitel?
A GTA IV GFWL-os és ennyi. Nincsen ettől mentes verzió. Annyi a lényege, hogy korlátlan számú telepítés lehetséges, ha minden új telepítés előtt a régit REVOKE-olod, azaz visszavonod: van egy kis exe a telepítés könyvtárában, azt kell futtatni.
-
válasz
Mr.Csizmás #30742 üzenetére
Ezt egyszer tuti kipróbálom. Megnézhetnéd működik-e
-
válasz
kockaharcos #30634 üzenetére
Hidd el, először is láttuk, hogy jó géped van
-
válasz
kockaharcos #30631 üzenetére
Ehh a GTA amugy mindig is ilyen kis kenyes jatek volt... Tippem nincs mi lehet :/
-
Azért nem értem ezeket a problémákat, mert nekem még SOHA nem voltak ilyenek. Egyszerűen azt csináltam, amit az előbb leírtam, és minden flottul ment
Nem tudom mi lehet a gebasz...
-
válasz
kockaharcos #30617 üzenetére
Win reinstall és legfrissebb driverek, legfrissebb patch. Garantálom, hogy nem lesz probléma.
-
válasz
Mr.Csizmás #30584 üzenetére
Én már estem be párszor a textúra alá (véletlenül és direkt is) és soha nem láttam, hogy lenne bármi ilyesmi...
-
válasz
Mr.Csizmás #30580 üzenetére
Csatornarendszeeeer?!?
-
Gyerekek 7,5€ az összes eddigi GTA a Steamen. Az elsőtől az utolsóig. Ha még egy warezgyanús kérdést meglátok ("melyik patchet kell leszednem?" és társai...) személyesen rugdosom lilára az illető seggét
(poénkodok, de komolyra fordítva a szót: ennyit igazán megér ez a felejthetetlen játék sorozat)
-
válasz
Teasüti #30440 üzenetére
Nem beszélünk el. Téged nem zavar az, ha megmozdítod az egeret és vársz és vársz és nem történik semmi, majd egyszercsak csinálja a játék, amit akarsz, engem pedig igen
Erőforrásügyileg már majdnem egy éve nem volt gondom, hála az 5870-nek. Most nincs VGA-m, de nem is játszom semmivel
-
-
válasz
LordAxwell #30427 üzenetére
-
válasz
LordAxwell #30417 üzenetére
Minimum FPS-t növelné, de szvsz az a kártya gyenguszka
Amúgy ajánlom, hogy a VSYNC-et kapcsold ki, ebben a játékban az nagyon lefejezi az FPS-t
-
-
válasz
LordAxwell #30345 üzenetére
- nem fog bekavarni, rakd fel nyugodtan mind a kettőt
- nem kell foglalkozni az US accounttal, regeld be maygarra a LIVE-ot nyugodtan, már itthon is vannakInnentől kezdve nem lehet problémád
Sima regisztrációk sora az egész
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #30306 üzenetére
Töröltettem. Szerintem te is nagyon jól tudod, hogy miért.
Kassadin: Nincs élsimítás a játékban, szóval mindenképpen anélkül fut mindenkinél
Ne keverjük az AF-et az AA-val...
-
válasz
HartgeH3-2.8 #30291 üzenetére
Miért kell rögtön ilyen rosszindulatú megjegyzéssel indítani? Hihetetlen mennyire nem képes kezelni a PH tagok 90%-a a nála magasabb jövedelemmel rendelkező tagok cuccait...
-
válasz
HartgeH3-2.8 #30288 üzenetére
De ha egyszer ezzel szeretne játszani....
-
válasz
Spam123 #30286 üzenetére
1 GPU alatt 1 GPU-t értettem
Nem egy kártyát. Egy monitort pedig csak a próba idejére. Fogadjunk megszűnne a kis akadás.
Már 2 éve követem ezt a topikot, de szerintem benne vagy a TOP3-ban azok között, akik több GPU-val akarják tolni ezt a játékot
Nagyon kevés a tapasztalatunk vele.
-
válasz
Malibutomi #30231 üzenetére
CPU limitnek hívják. Nekem is az van a 4GHz-es i5 760-nal ebben a játékban mindenféle moddal
-
válasz
Malibutomi #30229 üzenetére
Te itten azt szeretnéd elérni, hogy ne szeressünk
Nagyon jól néz ki
-
válasz
Malibutomi #30185 üzenetére
Állam a padlón. Remekül néz ki
-
válasz
Malibutomi #30151 üzenetére
Ilyet én is akarok
-
válasz
Malibutomi #30147 üzenetére
Megpróbáljuk
-
válasz
Malibutomi #30079 üzenetére
A bench adatait kb 0,6-0,75-tel kell szorozni, és akkor a valós játék FPS-eit nagyjából megkapod.
Amúgy nem rossz
Bőven játszható.
-
válasz
Malibutomi #30059 üzenetére
Jött ki új verzió azóta: 1.35final
-
válasz
Malibutomi #30055 üzenetére
Én még a Steam In-Game-t is ki szoktam kapcsolni
-
válasz
Malibutomi #30053 üzenetére
Kipróbáltam. Nem rossz, de kicsit sok a távolban lévő dolgok elmosása.
-
Megjelent az iCEnhancer 1.35 verziója, amely már támogatja az EFLC-t és az 1.0.7.0-t (beta) és elméletileg szinte tökéletes az 1.0.4.0-hoz!
Elméletileg találtam egy linket, ahol leírják, hogy hogyan lehet Steamesre felrakni úgy, hogy 1.0.4.0 maradjon
Nem teszteltem még, de lehet sor kerül rá
-
Fél óra múlva Grand Theft Auto V trailer
-
válasz
HartgeH3-2.8 #30024 üzenetére
-
válasz
Malibutomi #30005 üzenetére
Nekem egyszerűen nem sikerül felraknom. Bemásolom a mappa tartalmát és erre kifagy az első logo után. Bekavarhat pl az XFire vagy a Steam in-game cucca?
-
válasz
HartgeH3-2.8 #29976 üzenetére
Évente egyszer ingyenesen, én erre emlékszem
-
válasz
Malibutomi #29890 üzenetére
Uhhh, enyhe CPU limit
A 6870-re 1280-as felbontásra elég brutális overkill. Azzal a VGA-val 1680x1050, de akár fullHD is (mérsékelt beállításokkal egyes játékokban) fogható
-
válasz
HartgeH3-2.8 #29862 üzenetére
Nyugodtan vedd meg, jól fog menni nálad. 6850-nel is játszottam, és maga volt az álom 4870 után. Erős kártya az, simán viszi még kicsit magasabb beállítások mellett is
Ráadásul az egyik legerősebb 775-ös CPU-d van 4GB RAM-mal. Teljesen jó
A frame lagg pedig egy f.ság. 4870nél tényleg jellemző volt és engem is idegesített, de ezeknél az új kártyáknál már szinte észrevehetetlen.
Ja és szerintem, ha belegondolsz te magad is meg tudod magyarázni miért nincs sok pozitív komment a játékról:
-általában az kezd el utánakeresni, kommentelgetni az interneten akinek valami hasfájása van
-csak úgy nem nyitok egy topikot egy jól sikerült terméknek, hogy: hú de jó ez az Adidas cipő, gyorsan elmondom a többieknek is...
-70-80%ban csak a hibákról találsz hszeketPl körülnéztem szobámban: iPhone. Amikor megjelent melyik hír jelent meg többször erről a telefonról: hogy milyen jó, vagy az hogy térerőproblémák? Naugye
-
válasz
Vasinger! #29848 üzenetére
Ha Steamen van meg, akkor kakkantsd le a revokeolást. Unlimited telepítés szám
Spam123: teljesen mindegy milyen sorrendben csinálod, de azért leírom én hogyan gondolom:
-lejön Steamről, első indításnál feltelepíti a sok ... programot, nem lehet skipelni
-indításnál SocialClub acc kell neki -> regelsz
-elindítod utána GFWL acc kell neki -> regelsz, vagy ha más játékból fakadóan már van akkro csak serial beírás
-játszol látástól vakulásig -
válasz
Serpiko #29846 üzenetére
Ha ezután bárki patch problémával jön ("melyik patchet rakjam föl?" és társai, ->egyértelmű utalás a warezkodásra) én személyesen kétlábbal rúgom seggen
Még 300as euórval számolva is alig van 2200 forint felett a csomag ára, amely tartalmazza, az ÖSSZES GRAND THEFT AUTO epizódot!
-
válasz
Kareszovics #29831 üzenetére
Annyit talán nem, de azért nekem fél évig tartott a két DLC
(a IV másfél évig
)
-
válasz
FoxiestFox #29827 üzenetére
Semmit nem tudni róla, de hidd el időben értesülni fogsz róla...
-
válasz
Terminator17 #29792 üzenetére
Ez most mi? Minek kellenek az ilyen hozzászólások?
-
válasz
steveistvan #29766 üzenetére
Tippelj kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest