Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
butcher eu #1999 üzenetére
Meg kellene változtatni a topik címét:
November 21.-én 12 óra 21 perc 32 másodperckor fog megjelenni a GTA 4 nevű játék.
Aki ezek után meg meri kérdezni azt bannoljuk a tér-idő kontinuumból.És igen van nekem egy tudnékám. Itt tartom a monitor fölött a polcomon. Ha érdekel kék színű.
-
butcher eu
senior tag
Sziesztok
nem tudjádok véletlenül mi jön ki november. 21.-én
-
TESCO-Zsömle
titán
Fölös a hsz-hajsza. az ember minden nap elolvassa a híreket, bemegy a nekik nyirorr RE: topikba és elmondja a véleményét. Még ha nem is reagálbak rá, akkor is napi 6-8-10 megvan, és nem feltétlenül értelmetlen.
Ja! Vki meg tudná mondani mikor jö ki a dzsétéáné-gy???
Lehet meg kéne változtatni a topic címét. Az új cím: Novebmer 21.
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #1996 üzenetére
ez csak egy pl. volt
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #1994 üzenetére
vannak akik szeretnének nagy rangot (a nevük alá), mert azt hiszik, hogy számít valamit.. ezért mindenhova beírnak.. pl. az apróhirdetésekbe a sok up.. a srác elindul az első-töl és végig bemegy minden topikba és csak annyit ír, hogy: UP
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #1992 üzenetére
lehet, de én annak se látom értelmét, hogy miért kell hsz vadászatot csinálni
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #1990 üzenetére
nem húztam fel magam, csak elég értelmetlen hsz.. olyan mintha csak hsz számokat szeretné gyűjteni
mind1 -
Sirandrish
legenda
erre irtam hogy olvasásra nem képes...
felesleges ezen felhuznod magad...azt nemtudom hogy jut el a topikig ha olvasni se tud..
de ami mégjob...olvas..eljut odáig hogy GTA4 és akkor röfög eggyet hogy "hudájóóóó dzsétéá" majd bejön és "he...látom dszétéá téma..mikú jölönik mög? me ha legyüttem a fődröl lehet behelyezen a diszket a cséplőgépbe"...kb ilyen szinvonalon lehetnek vagy nemtudom... -
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #1988 üzenetére
de mikor rákattint a topikra nem látja mi van ki írva?
west: jó -
cellpeti
nagyúr
Császtok!!!!!
Mikorra várható a megjelenés???
-
Romvr
őstag
Hékás! Én viszem a pirotechnikai felszerelést. Nehogy má én fizessem a húst is...
Amúgy egy magyar feliratozásnak tudnékám örülni. És ha belegondoltok sokan fogják megvenni a játékot tehát a magyaritás az még kifizetődő is lenne. (Főleg ha szinkron... warhead is jól sikerült. Csak a "magyar vagyok szégyellem" típusú emberkéknek nem tetszet, de ők amúgy is b*zik, így nem kell foglalkozni velük.
)
Erről eszembe jutott egy vicc: Ha még egyszer azt mondod hobofób vagyok, akkor te meg b*zi!
-
janeko
őstag
válasz
.:Kristian:. #1975 üzenetére
ok.. de Romvr fizet
-
west
őstag
válasz
butcher eu #1980 üzenetére
nincs...felirat pedig jol jonne.az biztos lesz mert angol van...
-
butcher eu
senior tag
RESPEKT
Nincs valami hír arról hogy szinkronizálnák a játékot?
-
Romvr
őstag
Bakker besűlt a rakéta... többet nem veszek ilyen kiszuperált kínai vackokat. Pedig olcsó volt és adtak mellé ajándék kulcstartót is
Amúgy tőlünk 1 óra kocsival. lehet inkább lemegyek és megtámogatom a házát egy FGM-148 Javelin rakétával, az a tuti. Ha valaki jön az hozzon szalonnát, kenyeret, meg sört. Csapunk egy kis sütést is (kellemeset a hasznossal.)
-
janeko
őstag
válasz
.:Kristian:. #1970 üzenetére
az a biztosabb, mert Romvr ismerve biztos másik faluba megy a rakéta
-
csoki-
csendes tag
Kijön pc-re yee
nagyon várom már, naon jó lesz sztem -
Buresz
csendes tag
Vita
ellengér/gta4download.eu
Itt lehet olvasni a domain tulajdonos nevét és címét, aki a közelében lakik, elmehetne és megcsapkodhatná az illetőt -
Romvr
őstag
Simán fel lehet jelentieni őket elvégre küldözgetik a leveleket boldognak, boldogtalannak. Ráklikkelek és jé... gta4 letöltés. Hopsz hisz az még meg se jelent. Hopsz pénzt kérnek érte... telefon felvesz, hívja a 911-et (hátha fel is veszik hogy "Yes? How can I help You?"
) majd bemondod hogy pénzt próbáltak kicsalni belőled itt és itt. Nézzenek már utána. Megkérdik hogy lenyúltak e. Mondod nem, de lehet valakit igen. Megköszönik a hívást és magasról tesznek rád.
Amúgy ha névtelen feljelentést, bejelentést teszel akkor nem néznek utánad. Én is szólhatok a zsaruknak hogy droglabort üzemeltetsz a kert végi fészerbe, és nem küldenek el vérvizsgálatra hogy én szívtam e belőle.... teccik érteni a szituációt?Azt kihagytam hogy már eleve a SPAM levelek küldözgetése is törvényellenes. Én ha írnék nekik akkor egy olyan címről hogy beijedjenek, mondjuk a @brfk.hu címről és keményen idézgetném is a BTK-t (ami meg is van nekem valahol CD-n.) hogy ha folytatják az illegális tevékenységet akkor birósági ügy lesz belőle...bla...bla...bla. Tehát úgy igazán rájuk ilyeszteni...
-
janeko
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1956 üzenetére
jó.. nyertetek
.
ristian:. szerintem nem tudnak semmit se csinálni vele.. mert elvileg a játékok letöltése se törvényes vagy nem tudom, hogy van még egyszer mondom szvsz
-
-
west
őstag
a14eves gyerekek meg be is dolnek ennek.
nagyon budos lehuzos szaga van.... -
glutamin
őstag
Én is kaptam ilyen sms-es dolgot.
Más téma. Van valami infó arról, hogy milyen kiszerelésben érkezik a játék, mik lesznek a gyári dobozban? DVD, térkép, ilyesmi. XBOX-osnál mi a tartalom?
-
Romvr
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1956 üzenetére
Ez igaz. Most csak azon hőbörgünk hogy a GTA 4-el akarnak pénzt lehúzni. Ez olyan mint mikor kitárgyaltuk hogy mi a véleményünk a GTA 4-en felbuzdult kiskorú bűnözökkel. Szerintem mind ON topik.
-
janeko
őstag
válasz
.:Kristian:. #1953 üzenetére
de a warez nem
Gebriel: frankó az új kép
-
Gebriel
veterán
válasz
.:Kristian:. #1950 üzenetére
Csalás vádjával mért nem jelenti fel? Ha már sértet?!
Én megte!ném az 1000000% ha már volt olyan, ***** hogy bedölt nekik
Simán vissza lehet nyomozni...a legszebb majd az lesz ha valaki meg is teszi, és kiderül, hogy kiskorú/ak -
janeko
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1951 üzenetére
ezt a témát ejtsük.. túl sok az off
nem akarom, hogy zárják a témát egy időre
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
.:Kristian:. #1950 üzenetére
Én is kaptam e-mailt. Meg vmi csaj küldött iwiw-en linket. Ugyanazt 78x...
Agyam eldobom az ilyen korsókon.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Hammon Serra #1936 üzenetére
Egyik haverom ma keresett meg ezzel kapcsolatban..
Kapott egy mailt tőlük és sms-t is küldött, mivel nem tudta, hogy kell letölteni (ftp-t kapott) ezért nálam néztük meg.. mondanom se kell mi lett a vége.. kamu az egész, nem hozott be semmit.
Kezét lábát eltörném az olyanoknak akik ilyeneket reklámoznak.mod: ezt írja: Kapcsolathívási hiba.
-
marinea2
addikt
válasz
Kis Kamm
-
Bomc
aktív tag
válasz
igen, vicc
-
Romvr
őstag
Úgy látom átváltottunk politikai, üzleti topikká.
Amúgy valóban... én még nem hallottam olyat hogy Gipsz Jakab 30 milliárdott sikkasztott ezért sitten van. Vlaahogy ez kimarad a közéletből mert ide is csúszik belőkle, oda is és hopsz, senki semmit nem látott, vagy éppen 50 ember állítja hogy akkor az illető pont vele volt a buliban és söröztek egy jót.
Ismeritek a mondást gondolom: Aki keveset lop börtönbe megy, aki sokat király lesz.u.i.: Elnézést kérek minden Gipsz Jakab nevű egyéntől, ez nem nekik szólt csupán a John Doe magy megfelelőjeként használtam.
u.i.2.: Elnézést kérek minden John Doe nevű személytől. -
janeko
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1944 üzenetére
az is kérdéses itt, hogy kinek mi a nagy pénz
szerk: mert azért 60-70k már nagynak számit legalábbis nálam, ha netes pénz keresésről beszélünk
-
Hammon Serra
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1944 üzenetére
Ez több sebtől is vérzik.
Aki milliárdokat nyúl le, az nem így csinálja.
a 2. a politikus.NA Ő sosem lesz ludas MAtyi -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Hammon Serra #1942 üzenetére
A vicc az, hogy NAGY lóvénál sose találják meg a Ludas Matyit...
Hányszor olvastál már olyan szalagcímet, hogy "Rács mögött a milliárdokat sikkasztó politikus!" ??
-
janeko
őstag
válasz
Hammon Serra #1942 üzenetére
"És nagy lóvénál már megkeresik a Ludas Matyit
" ez tetszett
-
Hammon Serra
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1940 üzenetére
Azért mert talán van egy kis eszünk és elgondolkodunk a következményeken.
MIndenki lenyomozható.
És nagy lóvénál már megkeresik a Ludas Matyit -
janeko
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1940 üzenetére
ja, aki ezt csinálta biztos keres 20-40 ezret.. sok hülye el is hiszi
amugy meg nekem is ez jutott elsőnek eszembe, hogy miért nem birok én is ilyet csinálni?beírnám 100ft+áfa tartalomnak meg feltöltenék egy fájlt és kész
ha már 10k-t keresnék az is jó lenne 2gb ram
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Hogy nekem miért nem jutnak ilyenek eszembe...
-
Hammon Serra
senior tag
válasz
butcher eu #1937 üzenetére
Isten ments, hogy befizessek ide.!!!
CSak gondoltam szólok másoknak is, hogy vigyázzanak vele:-)
-
Romvr
őstag
válasz
Igen ez egy vicc. Az oldal készítői szánt szándékkal akarnak tőled pénzt lehúzni és a "Telhetsz a király" szavak után hamar rájön az ember hogy ez elsősorban a Vérpistiket célozza akik mindig a legmenőbbek akarnak lenni hogy "nekem má megvan... én má letöltöttem..." felszegett fejjel, lenéző tekintettel bámulnak mindenkire akik egyszerű halandók csak várnak a megjelenésre. Nekik apuci és anyuci megvette a legújabb Nokia "űbermegahiper" telefont és hozzá a 2 éves előfizetést és ha a kis csemetéjük 60 ezer forintos számlát visza haza csak legyintenek hogy "Azért mert sok barátja van, mindenki szereti." Így ezt kihasználva magyarország lakosságának nagy hányadából lehet 1800 forintot (mert valójában annyi az a 240Ft+Áfa másik forum szerint) kipréselni. És most gondolj bele. Csak 10 ember elküldi az SMS-t már is van 18000 forintjuk. Ha egy hónapban 100 SMS-t kapnak máris több pénzük van mint amennyi fizetést én kapok. És csak csináltak egy oldalt HTML-ben (10 perc) vettek egy domaint (évi 5000 forint). Okos húzás annyi szent, és aki be is dől nekik az meg megérdemli. Én inkább megvárom a hivatalos megjelenést.
-
butcher eu
senior tag
RESPEKT
nincs véletlen ennek a game-nek valami játszható demoja? jó lenne már kipróbálni, elég türelmetlen vagyok.
Hammon Serra: én nem próbálnám ki, szerintem lehúzás a dolog.
-
Hammon Serra
senior tag
Ez valami vicc gyerekek???????????????????????????
[link]Nem az én oldalam, nem én reklámozom,!!!!!!
kaptam emailben......
-
Romvr
őstag
válasz
Gebriel #1932 üzenetére
Ezek még mindig csak találgatások. Senki sem tudja hogy pontosan mi a gépigénye. Lehet hogy kihoznak egy olyat a R*-rosok hogy leesik az állunk és értetlenül tátogjuk a "csak ennyi?" szavakat. De az is lehet hogy végül olyat hoznak ki hogy szívünket markolászva kapkodjuk a levegőt és fejben már számoljuk a sokszázezreket amit majd gépre kell költeni hogy játszhassunk. Emlékszem annó a HL2-nél mindenki hőbörgött hogy ehhez majd egy erőmű kell erre tessék... még egy DX7-es kártyán meg egy marék ramon és hercen is elfutott. Felesleges találgatni, majd úgy is kiderül. azt a 2 hónapot már kibírjuk nem? És előtte szerintem 2-3 héttel már tudni fogjuk mire készüljünk.
-
Gebriel
veterán
Ez az ajánlott gép igény nem...
Tehát
* Dual Core processzorral (minimum Pentium D)
* 2 Gb memória
* DirectX 10-es (esetleg DirectX 9-es) videókártya 512 Mb memóriával
* 18 GByte szabad hely a merevlemezen
* minimum SP2-es Windows XP
* Dual-layer DVD ROMEz így gondolom neked sem tünt fel
-
m0rd0k
senior tag
nekem feltünt hogy nem válaszban irtam mert nem egy embernek válaszoltam
mint most.
-
Bomc
aktív tag
vegyél inkább 1 gigás kártyát azzal tuti menni fog
-
m0rd0k
senior tag
tehát akkor fölösleges legcserélnem a vgat,low grafon remélem nem fogg laggoljni merrt ha igen akkor csak kell vennem.
-
Bomc
aktív tag
nehogy már 512-es videokártya kelljen hozzá... vagy annyira feltúrbózzák a textúrákat? azt megnézném
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
* Dual Core processzorral (minimum Pentium D)
* 2 Gb memória
* DirectX 10-es (esetleg DirectX 9-es) videókártya 512 Mb memóriával
* 18 GByte szabad hely a merevlemezen
* minimum SP2-es Windows XP
* Dual-layer DVD ROM
Ez a gépigény nemtudom mennyire igaz,állitólag ez a minimum,nekem amint látjátok adatlapomban 256 os X1950 pro m van,de odaveri némelyik 512 est hasonló árban,szal nemtudom hogy akkor nekem menni fog ez vagy sem,valaki esetleg ötlet?Köszi.
-
Bomc
aktív tag
nagyon kivi leszek pc-n hogy oldják meg a célzást...gondolom ugy mint SA-ban
-
Bomc
aktív tag
Elég gyenge lett az MI gta4-ben... odaállok kocsival egy rendőr-terepjáról mellé, kib*szok egy kézigránátot, hátratolatok, a zsaru meg csak ott áll és aztán felrobban
bezzeg a taxisok úgy menekülnek hogy tarolnak mindet a kocsijukkal
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #1911 üzenetére
igen, de ha úgy nézed ami bejön pénz, abból is tudnak erre költeni... mert amikor suli van, lehet nem lenne erre is
Gebriel: valóban, azért a gta egy alap game..
-
Gebriel
veterán
válasz
Sirandrish #1913 üzenetére
Én értem,de a GTA egy olyan név ami mellett ez nem nagyon számit mert a...
GTA tarol és romba dönt
Peace -
Sirandrish
legenda
válasz
Gebriel #1912 üzenetére
jah...2szer annyi ember hajlansó játékot venni karácsonykor mint pl nyáron..csak karácsonykor kb 10szer annyi játék jön ki (pont ezért)...csak arra senki nem gondol hogy ok hogy fele annyi ember vesz olyankor játékot..de annak a 80% ezt venné meg mert nincs más értelmes játék hanem csak az van hogy huu 2szer annyi ember vesz játékot aminek a 10%a veszi meg a miénket..érted már?
-
Gebriel
veterán
válasz
Sirandrish #1910 üzenetére
Jah értelmesen írtad...csak ez egy saját véleményed volt mindenfajta alátámasztás nélkül.
Mert hát valljuk be nyáron a kocka fejűek ülnek a gép előtt.. a többiek a strandon vannak, és a szabadban..Szeptemberben meg ott az iskola kezdés....
És talán karácsonykor és... á de mind1 hiába mondom. -
Gebriel
veterán
válasz
Sirandrish #1907 üzenetére
Mondasz pár olyan címet amit a közeljövőben terveznek kiadni és a GTA vetélytársa lehet
Szerk: Egyébként engem nagyon hidegen hagy, hogy megjelenik-e vagy nem én már rég játszom vele
-
Sirandrish
legenda
hát mondjuk ezt nem értettem sose...miért kell minden nagy címet évvégén kiadni...mindenki a karácsonyra hajaz de az nem jut eszükbe hogy 4-5 konkurens is akkor lesz a piacon és hogy azok elveszik a vevők nagy részét?
nemhinném hogy sokan veszik 5ösével a játékokat...lehet nyerőbb lenne kiadni mondjuk szept-be vagy mittomén... -
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #1903 üzenetére
én is remélem... kíváncsi vagyok a többi "nagy nevű" játék amik elvileg november-be jönnek mennyit csúsznak vagy egyáltalán csúsznak-e
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #1901 üzenetére
igen.. valószínű, hogy fog valamennyit késni.. de szerintem tuti be fog férni november-be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest