Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Azok, de nagy a közbiztonság. Néha egy lövés elég és a nyakadon vannak.
-
west
őstag
válasz
üzenetére
igen gagyik,de 5csillagnal eleg jok

Kiskoko:nem

-
addikt
Azért én kíváncsi lennék még arra, hogy ugyanolyan balf*szok a zsernyákok mint a többi gta-ban?

-
Gebriel
veterán
Ehe...második sor..

Illetve..vagy repülsz...vagy úszol.
-
janeko
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
nekem mindegy, melyik hasonlít jobban, csak már én mennék ezekkel a verdákkal a játékba

-
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Neeeeeeeem.
a 300C nem az admiral semmi hasonlóság ncisn benne enynire rossz a szemetek ?
a játékban a kocsi neve PMP600 -
Gebriel
veterán
-
RidDiCh
tag
már lazán kijöhetne
-
Mr.Grincs
veterán
-
janeko
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
van hasonlóság a két kép között

-
janeko
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ja, majd megkeresem
a sa-ba nem csak a nevek voltak kitaláltok, hanem a kocsik is, legalábbis szerintem nem hasonlítottak nagyon a valós kocsik-hoz
west: mi az a 300c? vagy is melyik kocsi?
-
Mr.Grincs
veterán
Hali,
Valakinek nincs ötlete, hogy mi lesz a GTA 4 nek a minimális és az ajánlott gépkövetelménye? Mert hallotam olyan meredek dolgokat is amit nagyon nem akartam elhinni. Előre is köszi.
-
TESCO-Zsömle
titán
janeko:
1 - SA-ba is van Hummer, csak be kell menni érte a katonaságra!
2 - Továbbra is csak kitalált nevek vannak, mert sokba kerülne ennyi verdát licenszelni, ráadásul csomó gyártó egyszerűen nem adja a licenszt, ha törik a kocsi a játékban. Ezért voltak "kamukocsik" CrashDay-ben is.
-
Romvr
őstag
A sebzések tényleg hülyén néznek ki. Nekem az nem tetszik benne hogy 300-al ütközöl, lefejeled a szabadság szobor kezében a lángot, majd onnan lezuhansz és felállsz, de egy lada elsodor és belehaltál. Ezek szerint ilyen van a járművekkel is. Próbáltad hogy hummerral nekitolatsz egy póznának? Lehet kettévágja a kocsidat

szerk.: Hán a Vice-ot nem tudom. elméletileg csak akkora a térkép mint 3 városrész az előző részekben. De úgy tudom hogy az egészet Liberty City-nek hívják. De lehet én vagyok a hülye.

-
west
őstag
javits ki ha rosszul tudom,de a 4ben van vice is tudtommal.
gondolom jobban ezert nem dolgozzak ki azt a varosreszt.
a kaszni jol torik,de nem realis.egy hummeral nekimentem 1 busznak az elszallt a busz hummeren 1 karc nem volt
...300c vel mentem 300al frontalis karambol utan megtort ugyan az eleje de nem total ra.en erre ertettem 
-
Romvr
őstag
Néztem egy videót jutúbon hogy kamionnal összetört egy kocsit. Hát kicsit néztem csak mikor kiszált és a kocsi mögé ment. Kb harminc centisre préselte a kasznit. Szóval a törés ilyen szempotból szerintem durva lett. Mármint hogy már a kasznit is lehet deformálni nem csak az ajtót, motorháztetőt...stb. Bár azért a kobra11-es rommázúzzuk egy ütközéssel dolog még messze van. De már nem annyira. Talán majd a GTA 5-ben. Vagy a GTA 4 - Vice City-ben :-)
-
Kiskokó
veterán
nem akarok kötekedni söt egy két OFF-ja téleg poénos... de mostmár kezd sok lenni. ne várjátok már meg mig jön egy moderátor...
on: nekm még mindig az a dolog jár a fejemben hogy mi az hogy alig van ruhabolt? igaz valaki modnta ohgy makkos cipő me öltöny lehtveni nekem meg potn az kell szal nem panaszkodok annyira
am kiváncsi leszek a fizikára..
ja tényle valaki konzolos... milyen hangjuk vannak az autóknak ? ugyanolyan "monton" gyorsulós ? emlékszem sa-ban meg a többiben mész full gázon amit tud meni a kocsi. elenegded egy pilre a gázt visszanyomod uyganugy suhan az autó fullon de a hang az kezdödik elölröl mintha gyorsulnál rendesen fel XD az de gáz remélem ebbe nem olyan -
Gebriel
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Pedig jók az OFFjai
Igazad is van.
De jelen esetben szerintem míg a pc megjelenés odébb van elfér,ha nem akkor Modik úgy is kitakarítják.
-
Romvr
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Far Cry 2 Október huszonikszedike, tegnap olvastam. Warhead mikor? Mert akkor tényleg el lehet lenni GTA 4-ig. Mass Effect már megvolt 5x is. TDU meg nem izgat. Bár lehet addig még egyszer 2x kitolom a DMC4-et meg az AITD-t. De a SA-n nagyon elgondolkoztam. Már csak ha autókázok amolyan városnézőként úgy is el lehet lenni jó sok ideig.
-
Romvr
őstag
a kék gyíknak már rég nem volt egy értelmes hozászolása se
Mért volt valamikor? Biztos be voltam rugva ha igen

Ez a blog dolog meg nem fekszik nekem. Nem tudnék napi rendszerességgel írni hogy:
- Felkeltem, fogat mostam, kitöröltem a csipát a szememből...bla bla bla bla... lefeküdtem, horkolok, nyáladzom.
- Másnap felkeltem...stb...
Szóval ez nem az én világom. Néha rámjön az agymenés és akkor mindig ide írok. Amíg meg nem jelenik a játék addig úgyse tudnánk miről vartyogni. Én beírok valami eszement marhaságot ti meg 2 oldalon keresztűl hüjéztek. Nekem is jó, nektek is jó

Te Kopasz Néger Napszemcsis!!! A nyári nap melegében verejtékező, kertje végében almát szedegető öreganyád bötykös öregujja, az a kék gyík! Te... te... te Kopasz Néger!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MégOFFabb: Gógli Krómban nem jelenik meg hogy az egész off, vagy témába vág (mondjuk nekem felesleges is, de sajnos nem az off van alapból
)Giga OFF: És még csak elküldeni sem tudtam az üzenetet
Éljen az Opera 
Egy kis ON: Szerintetek kibírom majd a Fár Kráj 2-vel addig míg meg nem jelenik a GTA 4, vagy inkább rakjam fel a Sánándreászt?

-
Romvr
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Aknára borításról még nem hallottál?
Egy rossz mozdulat és utána felrobban a kocsi. Bizony bizony.
Amúgy hálivúd szerint ha egy fokpiszkálóval megkarcolod a kocsi visszapillantóját fel tud robbanni.
A hírben a legjobb: 11 éves kisjány játszik már régóta egy 18+-os játékkal. Khmm-khmm családfelügyeletet kiküldeném hozzájuk hogy körmére nézzen a szülőknek.Én tegnap felléptem a járdár egy kocsi elől. A GTA4-ben láttam hogy lehet ezt, tehát a GTA4 mentette meg a testi épségemet. A különbség a két eset között? Én nem írtam meg a blikk-nek.

Szánalmas hogy miket nem találnak már ki.

8 éves gyerek házilag készített robbanóanyagot, elkötött egy kisbuszt, teletömte vele, majd nekivezette a parlamentnek. És mikor megkérdezték hogy miért csinálta azt mondta hogy a GTA4-ben látta hogy kell. A sok felháborodott ember azonnal betíltatja a GTA4-et ebben a galaxisban. Igaz hogy a bűneset egyetlen mozzanata sem szerepelt a játékban de valamire fogni kell hogy a gyerek hülye. És hát persze hogy nem a szülő a hibás! Miért is lenne? Hiszen ő csak megvette a játékot a gyereknek (amin másfél méteres betükkel és számokkal fel van tüntetve hogy 18 éven felülieknek), leültette a gép elé és rászólt hogy kussba legyél amíg nézem Eszmeralda kalandjait.
Akit egy képdoboz és egy virtuális tér nevel fel, mert a szülei "mondern szülők" és tesznek a gyerek szellemi és lelki fejlődésére az tuti hogy nem lesz százas.
Ha engem is a márió nevelt volna én is teknősökre meg gombákra ugrálnék miközben a fejemmel téglákat ütök a felugró arany érmékért.

Nem kell válaszolni.... ez olcsóbb volt mint egy pszichológus
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
sosperecek18
üzenetére
Azé borítson már föl nekem vki úgy egy kocsit (amibe egy gramm robbanóanyag sincs), hogy az felrobbanjon...

Nesze b+ hollywood... Ha minden felborult kocsi robbanna, akkor a mentősöknek kevesebb dolguk lenne...

-
Gebriel
veterán
válasz
sosperecek18
üzenetére
Ráadásul még ha igaz is lenne a hír, mi köze a GTA IV-hez?
Mert ott ha felborul az autó nem gyullad ki

-
sosperecek18
őstag
[link]Életet mentett a GTA IV!!!
-
Romvr
őstag
Westnek és Kopasz Néger Barátomnak:
Hogy azt a réten mászkáló, kaszát lengető paraszt bácsi pöndörödő bajszát már!
Mikor 2 éves voltam volt egy játékom. Egy fa tábla rajta háromszöggel, körrel, meg négyzettel. És hozzájük a megfelelő térbeli testek. A játék lényege azt volt hogy át kellett tuszkolni a térbeli testeket a fa tábla megfelelő likán. No akkor... van a konzol ami most a háromszög, meg van a pécé ami meg a kör. Tehát akkor a háromszöget az életben nem tuszkolod át a körön, és fordítva (ha nekem most előhozakodik valaki a háromszög köré írható körrel akkor leharapom az orrát.). Teccenek érteni a LÓgikámat elvtársak? És mint tudjuk a PC-s játékoknak amúgy sincs jövője mert a kozol az mindennél jobb.
És különben is: Éljen és virágozzon az örök és megbonthatatlan szovjet-magyar barátság!

Tehát tessék csak tapsikolni, mert úgy is nekem van igazam, és különben is...

-
Senorito
csendes tag
értem..köszi

-
slein
tag
kiegészíteném azzal, hogy spec ez nem kimondottan a GTA IV PC topic hanem úgy általánosan a GTA 4..
a másik meg, hogy tuningolt kocsit max találni találni lehet, viszont a készítők azt ígérték nem csak a multiplayer módot hanem egyéb apróságokat is továbbfejlesztenek a PC-s verzióban... szóval ki tudja mi lesz még.
-
Romvr
őstag
válasz
Senorito
üzenetére
Két hibát vétettél:
1.) Ez a PC-s GTA 4 topikja, tehát mi legközelebb november 21-én tudunk játszani vele. Ha addig tudsz várni megmondjuk majd.
2.) A GTA 4-ben nincs tuning lehetőség. Csak kocsimosó, meg festő műhely van.

3.) Térdig érő szembeszélben ne kaszálj baracklekvárt, mert mákos lessz a lecsó.
Boldog Karácsonyt!

-
Senorito
csendes tag
ti találtatok tuning műhelyt?vagy nincs bben?:/
-
west
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ott a rendszermemo 512ddr3.
de mondjuk nem is vista.viszonnt a pck mar tobbet tudnak.pl32gb.
de kinek van ennyi.szerintem a gyors winyo inkabb letszukseglet lesz.
csitosz vagy raptor 15k rpm el![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Romvr
őstag
Az hagyjám, de beállok a kereszteződésbe mint úttorlasz, körbefordulok és már más kocsik vannak ott, ha egyáltalán vannak. Remélem azért a GTA4 emlékszik még hogy kb fél másodperce még milyen járművek voltak tőlem 2 centire, ha nem akkor megy a levesbe. SA-ban nagyon utáltam ezt. Megláttam egy jó sportkocsit elhúzni mellettem, és mire visszafordultam már nem is az volt ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple MacBook
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Le Mans Ultimate
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Dreamcast játékok - amiket már nem láthattunk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

legjobb 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ekkora marhaságot. Már mindent a GTA4-re fognak de komolyan.