- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
Segédletnek ott a chechklist néha tallózd be a karid, akkor látod, hogyan is állsz.
Meg persze a World map (Grimtools).Így, hogy felvannak oldva a riftek, nagyon hamar össze lehet kommandózni jópár pontot.
-
reelc
Topikgazda
Ennyit szerintem megért.
Még az is lehet, hogy ma meglátja egy dev és válaszolhat is akár.
Elég aktívak a fórumjukon, és amerikaiak, szóval a mi időnk szerint kb. 15:00 utántól szoktak lenni.
Nyilván nem válaszolnak mindenre, amire tudnak vagy van értelme, és látják.
Azért napi szinten elég forgalmasak a topikjaik. -
reelc
Topikgazda
Elírtam, 150-170 Crucible akart lenni.
Nézem a menüt, arra gondoltam, de neked nem az kell
.
Classic Targeting vagy Gamepad Target Lock.
Találtam a bill. leosztásban olyat, hogy Pick up. Most kipróbáltam és szerintem ember nem használja.Ott kell állnod a cucc mellett, és ha ráviszed a nevére a kurzort (én ugye egérrel), akkor felveszi a földről, de csak ha pont mellette vagy!
-
reelc
Topikgazda
Ezt régebben írtam:
"Akkor egy kis emlékeztető, miért jó az FG
:
Új sztori, új terület.
Új mastery.
3 új baráti frakció. A választottad gyorsabban fog fejlődni, a másik kettő lassabban.
Mozgásos augmentációk!
Difficulty Meritek.
Szet konverzió (2 féle - ugyanabba a szetbe, vagy idegen szetbe).
Meg persze új ellenségek, frakciókkal, szívatós bossok, stb.
Új játékmód: a Shattered Realms. Többet kell mozogni benne, mint a Cruciblében, nem egy aréna. Változatosabb emiatt."Nem tudom mikor játszottál utoljára, tavaly is sok patch volt.
"Az Optionst nézd át, több új funkció jött.
Beállíthatod a Health Barokat, melyeket mutassa.
Auto-Loot (for Components, Consumables and Crafting Materials) érdemes bepipálni, a komponenseket, itókákat és pl. a Scrap Metalt magától fel fogja venni. Ez alapból kivan kapcsolva, de jobb, ha bevan."
A lootfiltert is alaposan átdolgozták.Grim Misadventure #167 - A Look Back at 2019
Az FG új területe, skeleton keyes:
Grim Misadventure #165 - Bring them to DarknessÉs sok egyéb változás volt, az új patch a héten várható.
Egy kis infó róla.(Nem tudom mennyire nézegetted a topikot, minden infót linkeltem korábban. Ez csak egy rövid összefoglalás.)
-
reelc
Topikgazda
Jó lesz.
Egy tanács, nem tudom mennyire figyelted a topikot, az FG újdonságait.
Ha Krieg meghalt, nyílik egy portál az FG területre. Pár alapfeladat után hozzáférsz mindhárom kult alap cuccaihoz, és mindegyiknek van mozgásos augmentációja már azon a szinten. A karidnak megfelelő az elég jó boost. -
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
10,06€ volt január elején a Humble Storeban.
Ha megvan a Crucible is neked, nézd meg mennyi lenne a Definitive Edition (Steam csomag, levonja azt ami már megvan).
-
reelc
Topikgazda
Mindenesetre az AoM-es verziót feltudod tenni, akkor meglátod, fut-e?
Mikor utazol?(#2880) Vikthor: Gratulálok!
A Lost Souls szet igaz lila, de nincs a nevében a "Mythical".
Ha nem kapsz jobb ajánlatot, letudom kraftolni a maszkot. 3x.
Beacon of Lost Souls
Mythical Mask of Lost Souls
Mythical Mantle of Lost SoulsEzeket meg kell néznem, vannak-e feleslegben?
Emlékszem rájuk, 1 példányban megvannak, mert hasonló buildet használtam egy ideig.
Mythical Shadowfiend's Cord
Mythical Rotdrinker's Crest
Mythical Necrolord's Shroud
Mythical Wildshorn Legguards -
VWendigo
tag
ChaosBane-ről nem hallotam jókat, mindenféleképpen várok vele a magam részéről.
Egyébként én is lassan játszom... naaagyon lassan. Grim Dawn melett POE van, meg space engineers. Első kettő alatt meg tudom nézni a sorozataimat, vagy a kevesebb figyelemet érdeklő filmek. (leveling, régebbi kontent részek már kisújba közel 600 órával). -
Nandi88
junior tag
Chaosbanet én is néztem az pcre is jön?
Bárhogy neki állhatsz AoMnál is úgy volt, hogy Beléptél ultira nagy karival és nyithattad is csak a repu miatt esetleg visszakellett menni elitre vagy normalra.
FG be valószínlüleg ugyn ez lesz a helyzet, de mivel a legtöbb build elkészült és mindenki akar vmi újat + van egy csomó movement augment, így sokan kezdenek újat. Azt már tudjuk, hogy kireg után lehet az új részre eljutni, tehát kb 15 20 szinttől lehet menni oda. Szóval nyíltabb, mint AoM.
-
Nandi88
junior tag
Persze most nem azért mondtam, csak számomra, akkor tetszik meg egy játék, ha teljes egészében oda tudok koncetrálni. Én pl, akkor kezdtem, amikor haver rávett arra, hogy kezdjek trónok harcát nézni... Hát kurva jó volt játszottam, közben meg trónok harcát is szerettem volna nézni.
Inkább arra értettem amit mondtál, hogy te is vacilálsz elkezded nem, mert van másik 8 játék, amit kiakarsz próbálni, ehhez meg kell idő, ami nem biztos, hogy belefektetsz, ha meg nem úgy rakod bele és kari elvérzik, akkor megint esik motivációd vagy ezt túl gondolva nem is akarod elkezdeni úgy.
Vagy van még az az opció vársz 1 - 2 hetet és kiraknak egy csomó buildet a builderek és lekopizod.
(#1773) VWendigo http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=81728
Válogass kb 15 theory crafted build van az oppressor alatt. x1x1x1x2, Saw, thejabrixone buildjeik jók és crucira is életképesek lesznek szerintem persze ez még tesztelni fogják, ahogy én is, de velük nem nyúlsz mellé.
(#1771) jambiyya Van pirora build, de nem mortar trapes arra másik mastery jobb. (Én is raktam össze egyet, meg más is) Egyelőre 1 builderrel beszéltem, aki hasonlót rakott össze csak még kicsit régebben és kb tudtam meg ő is, hogy demo milyen lesz, így nem amellett döntöttem, mert nincs kedvem kínlodni vele. Meg kínlodtma vele elegett. Sajnos jelenleg a demolist leggyengébb class, főképp, hogy nincs is exlusive skillje.
Ha gondolod linkelem az enyém vagy más piro buildjét, de régebbi FG nem tudom mennyire fog bele nyúlni a demoba.
-
Nandi88
junior tag
Most ez megint olyan, hogy ezt a játékot azoknak találták ki, akik nem tömeg játékokra mennek, hanem 1 2 játékkal játszanak és csak azokra fókuszálnak, tehát engem nem fogsz pubgbe, fortnite, apex, meg nem tom mibe látni, a gépen is régi, szóval marad ez és nekem sincs annyi időm, hogy egyszerre 7, 8 játékkal játszak. Persze az enyémet crucira tervezzem, de ettől fügetlenül, ha superbosshoz mennék le, mint lokarr akkor is kb ilyen karit kell össze raknom.
Ne érts félre nincs azzal gond, ha mást is szeretsz játszani, csak ez hosszabb ellehet lenni vele, agyalni kell, ahogy én, akkor nem játszik mást.
-
Nandi88
junior tag
Ez így édes kevés cucc sincs hozzá, devo sincs.
RRt sem raktad ki, ami alap lenne sebzéshez max tankos leszel, de kurva nehezen ölsz. Nem derül ki, hogy firesre szeretnéd vagy inkább physicalosra vagy Intarnal dmgre?
Az enyém így van kirakva. Kb így kéne kinézzen, viszont ebben is lesz még változatatás de az csak az pár skill, amit használok vagy nem.
-
reelc
Topikgazda
A Diablo 3 jó játék, akkoriban még rendesen frissítették is. Amikor azt a hszt írtad, kb. egy éve volt meg kieggel.
A GD-ről 2014 júniusában hallottam először, és fél év múlva meg is vettem. Topikja jóval később lett itt a PH-n.(#1679) Rizseslescó: Majd megtudod a kieggel.
Amúgy nekem tetszenek a területek. Eltérőek egymástól, és az ott meghonosodott emberek is mások pl. a Roverek elsőre szimpatikusok lettek, amikor meg Barrowholmba léptem először be, nem tudtam szabadulni attól a gondolattól, hogy SPOILER innentől minden annak akinek nincs meg az AoM: a világ többi részéhez képest mennyire teljesen rendben van kinézetre ez a kis település, ez annyira elképzelhetetlen, hogy jó lenne elintézni mindenkit mert biztosan szörnyetegek
nem én vagyok vérszomjas, de az előtte lévő települések nem ilyenek voltak. Utána sem.
Megvolt a hangulata a malmouthi csatornáknak ahol a maradék ember él, vagy a városnak, ahol kb. nem is találtál embert, csak elvétve.
Meg persze a Chtonic területek ahol olyan érzésem volt, minta Cairn világából húztak volna át kisebb darabokat (bármilyen építmény, faltörmelék, stb), de legjobban az Edge of Reality tetszett talán nem a Lokarr felé vezető út, hanem a nyugati terület. -
Rizseslescó
aktív tag
na velem is ezt csinálta a Beste
Pont azért szeretek dumálni, mert közbe nem kell írogatni és tudok figyelni a játékra is. No meg a jó társaság elengedhetetlen, egyedül annyira monoton tud lenni..
Meggállj Reelc, most már 3n vagyunk csak berángatunk és szóra bírunk téged.Peace & Bad indulhat a kényszervallatás?! Én felszedem a küszöböt ti meg berángatjátok?!
Elvesszük az ártatlanságát... -
Badlof2k
senior tag
-
reelc
Topikgazda
Ha nincs recepted nem gond, a komponensek átadhatóak.
(#1507) Hokunda: az öltet jó, de másképp gondoltam.
Azért macerás pusztán receptként, mert általában azért duplikálódnak, mert questért kapod, amit a másik ember is fog teljesíteni. Pl. Skeleton key kulcs. Persze kivételek lehetnek, de ki fogja ezt csekkolni, mi a questes?
Az AoM területén ott van Vinelton akit azért alkottak meg, hogy az alapjáték receptjeit betudd keríteni. (Jó lenne az FG-be is ilyesmi az AoM-re vonatkozóan.)
Amilyen formában látom értelmét: amolyan keres-kínál jelleggel.
Segítséget kérsz egy kraftoláshoz, vagy valakinek nincs-e meg egy tárgy, stb.
Mint itt a fórumon. Beírod mit szeretnél, és jönni fog válasz amint lehetséges.
Megnézem miket raktároztam el.Amúgy nem questes receptet eddig se dobtam el, megvannak valamelyik karimnál.
(#1514) Peace: segítünk, ha megvan, tudod.
(#1513) Badlof2k: Ráírtam most, meglátjuk.
-
Hokunda
senior tag
Componentseket tényleg megéri átnézni!
Átfutottam a buildedet és componentekben nagyon alapokat használsz!
Két kezes fegyverbe pl Oleron's Blood vagy Seal of Might sokkal hatásosabb, mint a Severed Claw fizikai+trauma dmgnél!
-
reelc
Topikgazda
Most nem tudok linkelni, valami magasabb szintűt mindenképp.
Mert most nem sok hasznát veszed annak a kevés pontnak amit ad.
Amúgy most gondoltam bele, hogy a Merit segítségével valóra válhat a Power Leveling.
Bekaktiválod a karira, és ha valaki eltud vinni Ultimaten valameddig, az jó. Ha van rajtad Lokarr szet, XP ital, Mandatek, szerintem mondjuk egy lvl30 elég gyorsan összejönne.
Ez jól jöhet a nagyon kevés idővel rendelkező játékosnak, vagy akinek vannak már cuccai, de minél több karit fel akar húzni egy kisebb szintre. -
reelc
Topikgazda
1 kalappal a vizsgákhoz!
(#1489) djherby: kicsit kiegészítem amit Badlof2k írt.
Szöveg vagy hang alapú kommunikációt engedélyez az adott szerverhez csatlakozottakkal. Ezen felül szöveges infókat, linkeket képeket stb. lehet elhelyezni mint egy fórum összefoglalóban. Ami itt nincs ugye. Egy ideje gondoltam hogy össze kellene hozni egyet - meglátjuk, most a Discordra koncentrálok (tegnap óta).
Közben felmerült igény hang kommunikációra vagy chatre - erre is lenne a Discord.
Most ismerkedek vele, de amire használnánk:
Hasznos infók, buildekhez linkek, általános beszélgetés, co-op partner keresés, segítségkérés akár nagy boss lenyomásában, akár mert nincs meg a recept és kraftolni kellene, tanács, stb.
Ami még előnye, a chat miatt esetleg hamarabb kaphatsz választ mint itt, és a GOG-osok is használhatják (ellenben egy Steam Grouppal). Emellett más fórumról is behívunk játékosokat, szóval egy platform és fórumfüggetlen hazai közösség lenne.
Tudom hogy singleplayer a játék, és sokan vissza-visszatérnek, szóval nagy tömeg nem lesz.De pár ember miatt megéri, és ugye X-Box One konverzió is lesz, majd nekik is hasznos lehetnek az infók.
(#1491) Peace: amennyire nem jött be a D3-ban, itt annyira bejött nekem.
Igen, lehet petes.(#1494) Amartus: a Compendium elején sok lenyitható rész van, az egyikben van magyarázat.
U: Ultimate képes, G és szám: mennyire nehézen gearelhető, stb. -
Badlof2k
senior tag
Persze ertheto , a pajzsos is teljesen maskepp epul fel mint a pure two hand , szal . En Paladinon gondolkodok majd ha kijon az Oath addig meg pure Inquisitor
bar elobb ezt a petest is felkellene tapolni plusz repukat , Malmuthos epphogy respected a poti meg tuljo hogy ne legyen ^^
-
Badlof2k
senior tag
Nekem most azvan visszaolvasva lathatod hogy elegedett vagyok vele , nekem Occultistal van dualba szal igy van 8 csonti, Hellhound, meg valami nagy Zombi hirtelen nemjut eszembe a neve , nagyon smooth eddig azert halltam meg parszor mer nem figyeltem oda de pl Steps of Torment elsore lement vele 32on eleg gyenge gearrel , most 44en van a peteknek buff nelkul +125%dmg amit feltudok tolni skillel buffal 425korulire + attack speedel szal nagyon apritanak
-
reelc
Topikgazda
Ja, engem is fog érni ilyen meglepetés pár hónap kihagyás után.
Visszaszokni. Lassan visszatérek.
Félek a káosztól ami lom ottmarad a shared stashben, le kell majd rendezni.
Amolyan új kieg előtti teendők:
Az első 2 tab kivételével (abban vannak a componentsek, stb.) mindent el kell rendeznem, aztán majd feltölteni hulladékkal, hogy az új karinak ne legyenek majd anyagi gondjai.A fő karimnak is kell sok pénz, legyen kraftolásra, XP italra, Meritekre stb. bőven.
Félbehagyott karikat megnézni tovább tudom-e vinni őket vagy upgradelni kell?
Ilyesmi. -
reelc
Topikgazda
Mindegy ki mit mond, az a lényeg hogy jól szórakoztál.
Szép teljesítmény 1 classal.
Van egy fullos karid, bekeríthetsz vele kb. bármit (amiket felsoroltam).Most futottam bele, kb. 1 órás playtest stream volt tegnap. Fókuszban az Oathkeeper.
-
AtHoS
nagyúr
Erről a Lord of Darkness-ről még nem hallottam, de a steam-en lévő vidiből és az ajánlott gépigényből kiindulva durván el van késve 5...de inkább 10 évvel, szóval nem csodálkoznék, ha a cancel amit említettél igaz lenne.
Chaosbane engem is érdekel, elő is rendeltem a Magnus verziót belőle, de nem digitálisan, mert a dobozosban lesz egy szép kis könyvecske is, bár így zárt bétából kiestem. Pár helyen már feltűnt a kínálatban magyar forgalmazóknál
Várom már a GD kieget - mert PoE és D3 sem tud rábírni, hogy játsszam - azzal gondolom elleszek május 31-ig, míg kézbe kerül a Chaosbane
-
Badlof2k
senior tag
Ah akkor azzal kevertem , no akkor rais nezek majd ahogy ido engedi
Mert maga a vilag erdekel nagyon , Dawn of War 1,2 megvan steamen nagyon tetszett ^^ ha ez a Chaosbane jokis hentelde lesz beis nevezek ra
Gyorsan neztem egy vidit , tiszta Diablo 3 csak mas skillek es univerzum de tetszik Valenrol volt a video olyan mint a crusader haha jolesz Blizz vagy lehuzza a rolot vagy felporog
-
reelc
Topikgazda
Annyira low-budget vagyok, hogy 2 év alatt nem voltam képes egy alaplap+proci+memória cserét (kb.85e, most nem tudom mennyi lenne) megejteni.
Megy a masina amíg bírja, aztán meglátom mi lesz.
Konzol esélytelen. Tudom vannak használt játékok is, de PC-n jobb a nagy akció vagy bundleben vásárlás alkalomadtán.
Ez van. -
reelc
Topikgazda
Jó, hogy bukkannak fel néha új emberek, és természetesen a visszatérőket is jó látni!
Elmondom hogy volt az AoM kieg megjelenésekor, nem hiszem hogy ezen változtatnának.
Nem emlékszem, volt-e egyáltalán preorder?
Itt, október 2-án jelentették be, hogy október 11-én fog megjelenni.
Szeretnek biztosra menni, szóval konkrét dátum nagyjából 1 héttel a megjelenés előtt lesz.A legközelebbi Grim Misadventure 02.04-én vagyis hétfőn lesz.
A fórumukon olvastam hogy még javában dolgoznak... gondolom utána/közben még a bugok írtása is jön.
Én azt tippelem, hogy 02.18-án jelentenek be egy kb. 1 héttel későbbi dátumot.
Egyrészt mert a Grim Misadventure 2 hetente hétfőn van, másrészt febr. 25-én lesz 3 éves a játék és az jól hangzana hogy 3 éves játékhoz adnak ki kieget. Patch is jönni fog pl. az új lootfilterrel, amit az alapjátékosok és az AoM-esek is megkapnak. Szóval dolgoznak keményen.
Persze nem elképzelhetetlen a márciusi megjelenés sem, március végéig időben vannak, de nagyon remélem hamarabb jön.De ami fontosabb, eddig nem csalódtam bennük, eddig sem adtak ki bugos vackot a kezük közül mint sokan mások, ez maradjon is így!
Arra számítok, hogy a Grim Dawn és minden DLC-je akciós lesz az FG megjelenésekor. Főleg hogy az FG alapkövetelménye a Grim Dawn és az AoM is.
Első nap megfogom venni. -
reelc
Topikgazda
Tudom, nem vagyok elég kitartó.
Csubakabra már lent van és több Nemesis karnyújtásnyira. Akiket talán eltudok kerülni ha nem ész nélkül rohangálok, és figyelem a Nemesis jelet.
Eliten nem mertem nekimenni az AoM főellenfelének, ahhoz gyenge a karim.
Ultimaten most Ulgrimhoz kellene bemennem a Voidba. Még őelőtte lesz az a nagy vörös dög, aki majdnem kinyírt Eliten, és azóta kb. semmi jobb új cuccom nincs, pedig ugye azóta végigvittem Ultin az alapot és a kieg egy részét. Nagyon nagy kínlódás volt Log. is majdnem meghaltam nála vagy 3x.
De végigküzdöttem.
Szóval most aktívan farmolnom kellene, amitől minden Nemesis lejönne, és nem biztos, hogy esne közben megfelelő cucc. -
reelc
Topikgazda
Köszi.
Tegnap sokkal kisebb lelkesedéssel, de útnak indítottam az utódját. lvl25-ön jár, az előd sok jó dolgot felhalmozott. Ezúttal kitudom hagyni Salazart, Krieget, Cronleyt - majd ha erősebb leszek visszanézek hozzájuk.
Commander Lucis a kemény falat. Ha elkap az égből jövő támadása, az kb. halál. Szóval odáig, ha odafigyelek kb. 0 kockázat. -
reelc
Topikgazda
Azért jó, mert kapsz az alapjátékból 1 példányt GoGra, mert már megvan neked Steamen.
Jó reklám, esetleg vásárolsz majd náluk.Ha pl. a közeljövőben a Steamet be kellene zárni valamiért (most ne írjon senki mennyire távol áll a dolog), nincs olyan megoldásuk, hogy a Steam nélkül tudj játszani.
A GoG pedig DRM mentes játékokkal foglalkozik. -
Badlof2k
senior tag
Hát pedig rá kell áldozni azért sajnos időt.. főleg ha resistek múlnak rajta , vagy akár plusz dps és resist.. de pl attól függ milyen builded van igy ahoz mérten kell megnézni mi a legideálisabb számodra..
Átkell nyálazni egyszer kétszer utánna már megszokás.. tudod mindig az első a nehéz a többi megszokás
-
reelc
Topikgazda
Itt. Bella Fald - Celestial Smith ahogy korábban linkeltem.
Melee Weapons and Shields egy kategória. Szóval elég lutri.Persze, van sok kis vacak. A sokféle támadásra, és ugyanennyi resistancera.
Amúgy a grimtoolson szoktam kiválasztani a kategóriát (p. componenst), utána a böngésző keresőjébe beírom a kulcsszót - mondjuk elemental damage - és léptetem az eredményeket. Utána persze megnézem megvan-e a recept, stb. Így lelehet szűkíteni a keresést. -
reelc
Topikgazda
Valamiért úgy emlékeztem Physical/Bleeding vagy.
Ha nem bánod:
Az amuletet és a medalt cserélném valamelyikre amit linkeltem. Meg persze a Relicet isvalamikor egy jobbra.
Átnézném a komponenseket és augmentációkat is, ilyen szinten semmire se raknék Polished emeraldot. Cucc cserénél valahogy helyre kell tenni a változó resistanceokat is.
Nekem nagyon tetszik, hogy egy masteryvel Ultimaten vagy, ráadásul saját kútfőből.
Gratulálok!
-
reelc
Topikgazda
Igaz nem tudom, most milyen ékszereid vannak.
De találtam pár alternatívát.
Coven Blade Pendant frakciótól bekeríthető.
Mythical Goliath Signet - megvan a recept. Kettőt is lehet kovácsolni belőle.
Mark of Consumption - megvan a recept.
Coven Mark of Blades frakciótól bekeríthető.
Ezek tűnnek a legjobbaknak amit letudok craftolni vagy megveszed frackciótól - szóval amik nem dropfüggőek. Amíg nem lesznek jobbak. -
reelc
Topikgazda
Igen, random.
De kölcsönadhatom az enyémet. Nekem jelenleg nem kell, te meg hamarosan úgyis elmerülsz a Martyrban, addig kamatoztathatod az erejét.(#632) Peace: Grava'Thul volt? Az engem is szétszed hamar, igazából talán az egyetlen Nemesis, akit unlockoltam de még nem tudtam kinyírni.
Igen, az Ultimate kemény. Ha nagyon nem megy, nézz egy buildet, és próbáld azalapján. -
reelc
Topikgazda
Semmit.
Fentebb linkeltem valahol, hogy, a Grimtools készítője nem tudja megoldani a dps kiszámítását.
Annyit tehetsz, hogy összeveted az adatbázisban a 2 fegyver tulajdonságait.
Persze nem azokkal az értékekkel fog esni, de kilehet sakkozni, hogy jobb lenne-e?
Shar'Zul's Worldeaternek nagyon kicsi a dropratje.
Nincs valami hasonló, ami mondjuk kovácsolható? -
reelc
Topikgazda
A Krieg szetet?
Ezt most meg nem mondom.
De a droprate miatt jobb az Ultimate, mert elég ritkán esik.
Egy csizma és egy kesztyű van feleslegbe, neked tudom adni.
Hidd el elég kihívás lesz összeszedni a többit hozzá.
Még nekem sem teljes, az egyik hiányzik. Vagy 20-szor biztos voltam érte.Ultimaten.
-
reelc
Topikgazda
Van feleslegben egy Gutsmasherem, Krieg szetből a csizma és a kesztyű.
De ha ragaszkodsz ahhoz, hogy egyedül szedd össze
valamikor, a csizmával kezdd. Terrnox a Burning Cellarban van. Közel van rifthez, és nem nagy terület. A droprate siralmas, mint minden jó cuccé, de pl. abban a barlangban egész sok láda van, componentsek gyűlhetnek.
-
reelc
Topikgazda
Nem tudom milyen felszerelésed van, de ha gondolod adok 1-2 tippet. Ha nem gondolod akkor is.
Nem kell megfogadni.
A Fighter nálad a Soldier, gondolom.Kilistáztam a "+1 to all skill in soldier" cuccokat. Láthatod mihez kell recept, vagy dobja-e valaki, stb.
Ajánlanám a Krieg's Armament szetet.
Egyrészt mert elég jó lehet a Soldiernek, másrészt mert ismert, kik dobják. Szetnél nincs ilyen másik (csak a Lokarros, de az más tészta), ha jól tudom. Mert nem csak szet, hanem Monster Infrequent is.
Fegyverből ezt néztem ki: Shar'Zul's Worldeater. Lvl 75-ös kistestvére.
Shar'Zul, Harbinger of Chaos dobhatja, a Bastion of Chaos utolsó szintjén, Entropyn.
Szerintem amit leírtam elég erős kihívás lenne, de ügyes vagy. Esetleg előtte el lehet szórakozni a Grimtoolssal, hogy mennyire lenne ellenállóbb a karid, ha felvennél második Masteryt, és legalább a Mastery barra raknál pontokat.
Persze nem lesz meg egyből amiket ajánlottam, de egyedül össze lehet szedni őket, és recept sem kell hozzájuk.
-
Xalderon
tag
Hehe, en mar napok ota ra vagyok porogve GD-ra.
Van meg egy-ket jatek, amiket be kellene fejeznem, mert kulonben ezek is ugy jarnak majd, mint az elozoek, csak GD egyre erosebben probal maganak utat torni.Le kene mar ulnom es eldontenem vegre, milyen karaktert inditsak milyen builddel. Nalam az ilyen sem ket perc szokott lenni.
Ma jott ki PS4-re God of War, amit mar megvettem, de valahogy nem nagyon hoz lazba es tovabbra is GD-n porog az agyam egesz nap.
-
reelc
Topikgazda
Nem tudom.
Itt van egy tutorial: How to - Move your saves from Steam cloud to Grim Dawn's default location.
Igaz nem pont ezt kérdezted, de a fájlok felvannak sorolva benne. Segíthet.Tipp: ha már megvan mi mindent kell kimásolnod, akár egy USB-re is kimásolhatod.
Amúgy nem használom a Cloudot, nincs bekapcsolva sem a Steamben, sem a játék menüjében, mert GDIA-t használok, és úgy rémlik amellé nem javasolt a Cloud. -
djherby
tag
Azt hiszem csak Ultimate-n adja be. Eddig kettőt csináltam még a Demo karimmal. Az egyik Salazar előtt jött, a deprevade sanctuary-ban. Sötét narancssárga színű a nevük. Kb. 10-15 perc mire ki lehet őket nyírni! A másik arkovian undercity-ben jött. Van egy híres, a Fabius. Ez Cronley barlangjában van, de csak akkor van ott, ha speciálisan mész oda. Youtube-on láttam. Lentről kell indulni és menni fölfelé közben bejárni egy csomó helyet. Bocs, most nem tudok pontos helyeket megnevezni, mert még nem vagyok otthon. Ha sikerül kinyírni őket, akkor lesz egy Nemesis throve, amit ugye ki lehet nyitni. És tele van finomságokkal. Pár legendary cuccot pl. csak tőlük lehet megkapni.
-
bpx
őstag
Ja. Multiplayer Crucible-ből nagyon egyszerű jó cuccokat szerezni.
Egyébként segítene, ha soldier mellé választanál egy másik classt is, később viszont azt már nem lehet visszacsinálni.
Más classokban vannak más buffok is, de már csak a mastery barra tett pontok is adnak alap statokat (Physique, Cunning, Spirit).Sok jó build szokott úgy kezdődni, hogy Soldier + minimum szükséges Cunning + Spirit az itemekhez, minden más Physique, szóval jó uton jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- NIOH
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Star Trek
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest