Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz
Shadowguard
üzenetére
Szerintem van értelme a cuccok szétszedésének.
Kéket és lilát szedek szét és csak olyan ami duplikátum.
Ha Blood of Chtont kapok nekem az már megéri. Lehet Skeleton keynek való vagy továbbkonvertálható alapjátékos ritka nyersanyagra (pl .Ancient Heart).
Szetet nem, azt konvertálom, vagy elajándékozom ha épp kell valakinek.Recept: a grimtoolsban nézd meg, ha nincs megnevezve frakció/árus/monster és nem quest adja akkor eshet bárhol. Crucible, Nemesis, robbantani való láda, vagy akár csillagostól is eshet.
Ezért szoktam javasolni, hogy ha valakinek kell 1-2 kraft akkor ne kínlódjon ha nincs meg a recept, mert rengeteg van belőle a játékban. Aki keveset játszik annak nyilván kevesebb is esik.Grimtoolsban megtudod nézni az alapanyagigényt, vagy korábban linkeltem egy relic toolt, az elég részletesen kiírja az igényeket. Nem tudom mikor updatelték utoljára, de a régiek benne vannak.
Meghatározott helyeken spawnolhatnak Nemesisek, a minimap jelzi ha van a közelben.
Te tudod mennyire vagy erős, letudod-e nyomni?Pihenésképp majd indíts inkább egy új karit, ha ezzel végeztél.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Villanyszerelés
- Arc Raiders
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Crimson Desert
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Phanteks Enthoo Pro
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

reelc