- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
"pár plusz funkcióval, amit pl. te is használtál már - közös chat, közvetlen meghívás a játékodba, stb.)"
Közös chat +volt a GRID 1-be is Steam nélkül!
Közvetlen mindenki tudta, aki tolta a GRID 1-et, mikor vagyok, mert ide (PH-ra)mindig kiírtam (még a jelszót is -az a mai napig ott van az aláírásomban, ha külön szobát csináltam, csináltunk-)! Semmi új funkció nincs benne, amit ne lehetett volna eddig is +oldani nélküle! SZERINTEM (!!!) teljesen felesleges, csak 1 nyűg, vagy mondhatnám úgy is: csak púp a hátunkon, ill. a játék hátán a semmiért!
"Mivel kötelezően steames a játék, így nyilván olyat ad, aki Steamen is fent van, nahát..."
Na itt van a kutya elásva és ez a lényeg! Kötelezően!!!
A Steam-mel tolták el az egészet! szinte (!) nincs nap, amikor ne lenne valami probléma (igen a Steam-mel)!
Több kárt csinál, mint amennyi haszon van belőle, már ha van egyáltalán (mármint nekünk felhasználóknak úgy értem)!
A 3 is Steam-es!
Csak gratulálni tudok hozzá a CM-nek, beavó!
1 rakás szerencsétlenség az egész kóceráj, semmi más! 
Nagyon arra felé haladnak, mint a Carbon után az EA a Need for Fos-okkal! Arra inspirálják az embert, h bármit csinál6sz, csak NE VEDD MEG jóbarát, mert mi már nem akarunk autós játékot gyártani tovább! (Carbon volt az utolsó rész, ami +volt eredetibe, mert ami utána jött 1szerűen kritikán aluli volt (lett)!)Nem tudok vele mit csinálni, ha az lesz alatta, akkor az lesz alatta! Gondolom azért, mert HŰ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak gratulálni tudok hozzá a CM-nek, beavó!