Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Amíg fejlődtem 30ig, igen zavart ha kilöknek..elmondtam 3 miatyánkot, meg elküldtem visszamenőleg minden felmenőjét 300 évvel vissza és mentem tovább és az esetek 95%-ban első 3-ban végeztem.
El kell fogadni hogy kilöknek és menni kell tovább, ennyi. Mi jó páran érdekes módon tudunk így játszani és nagy sikereket elérni.
Mindenki mondja, hogy xar a játék mi meg istencsászárok vagyunk itt mert toljuk ki az eredményeinket stb. de akkor mégis csak valamit jól csinálunk és akkor nekünk igen is való a játék.
Aki nem tudja elviselni, hogy kilökik az már rég rosszul tette, hogy megvette...mit hittetek nem lesz ütközés ilyesmi... hol éltek? Ez netes világ, hülyék mindig lesznek.Beírta mindenki, hogy szívesen segítünk, tanácsot adunk hova milyen kocsit stb. Ezzel szemben tisztelet a kivételnek aki jött is és örömmel segítettem pl én is... csak az jön nah akkor az egónk mert majd mi.
Hát gyakorlással elértük ezt igen. Első versenyen egyenesen nem tudtam én sem menni, gyakorolni kell ennyi.
Annál jobb pedig nincs mint a playlist. Sőt ezerszer jobb, mert felspanolod magad és jobban teljesítesz, mert vérszemet kapsz ha megelőznek stb. Ez dettó mint élőben.Van dlc minden a játékhoz és nem azt beszéljük ki, meg tapasztalatokat osztunk meg, hanem a sok szidást, meg mindent kell olvasgatni.... hát nem erre van a topic az isten szerelmére már. Inter is biztos azért rakta ki a képeket, hogy megint vitatéma legyen valami.
Ami lehet, mert beszélik is látom melyik kocsi milyen, de az egészséges vitaindító dolog, normális beszélgetés.
Csak a 2 komment között megint van 300 szidás.Hagyjuk már...komolyan.... aki akar játszani a játékkal az jöjjön írjon kommentet a többiek meg menjenek már a fenébe. Nem vagyok én meg mások erre kíváncsiak.
Neked válaszoltam, de ez most annyiban vonatkozott rád is, hogy ahogy te is kifejletted 500.000 mondatban a véleményed kissé túlzó volt. Nem tetszik nem tetszik okés. Megértettük. Köszönjük.Ennyi. Te tudod, hogy 3 versenyből neked nem tetszik, nem tisztem rád erőltetni a gyakorlást...nem akarsz vele játszani te dolgod. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Keresünk dokkolókat
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest