- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAI
senior tag
válasz
quailstorm #12 üzenetére
A régi nagycikkem retro tesztje alapján, az i740 a Riva128 ellen talán mehetne. A SiS és Trident viszont annyira harmatos volt, hogy labdába se rúgnak semmi ellen. A Rage Pro-nál régebbi ATI-k szintén. Akkor már esetleg egy Kyro lehetne még érdekes.
-
GAI
senior tag
válasz
quailstorm #10 üzenetére
Köszi, még össze kell szedjem nekem is hogy mik vannak ezekből, sajnos az ilyen régi cuccokat mind kiszórtam régebben. Nem gondoltam, hogy én még egyszer ennyire régi kártyákról akarok majd cikket írni
A Matrox esetleg bekerülhet, de mint írod is, lényegében csak két típusa lehet érdekes - meg a Parhelia lenne az, de az meg beszerezhetetlen. De Intel, Sis, Trident, 3DLabs ...stb kártyákkal nem kívánok szenvedni
Akkor már inkább érdekes lenne számomra egy XGI Volari V8... de látott már bárki is élőben ilyen kártyát a PH-sokon kívül, akik anno letesztelték?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest