Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Netfone
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
Világ napszakokban (képek)
lo Hajnal Reggel Délelőtt Délben Délután Este Éjszaka...
-
Konkrét terv van az Altera jövőjéről
ph Nincs szó egyelőre az Intelről leválasztott részleg teljes eladásáról, de a jelenlegi felállás sem marad.
-
Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
ma Van sima és profi változat, olcsóbb és ultraprémium kivitel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
Gouda92 károsultjainak megbeszélő topikja.
- Segítség a feljelentéshez
- A saját bankját minden károsult haladéktalanul értesítse!
- Személyes adatokat a topikba nyilvánosan NE írjatok ki!
- Ha nem vagy érintett, NE írj a topikba! -
bufi01
tag
Sziasztok. Én a kishibás nintendo switchet vettem meg . Nyilván készült keresztkérdésekre ,mert hozzátette hogy okosítható..
Kedved segítőkész volt. -
zackchange97
csendes tag
Sziasztok! Én is szintén a hibás switch-et vettem meg tőle, utalás után természetesen felszívódott, azóta semmi hír róla.
Amit tudunk, hogy Miskolcon egy (volt amikor kettő) type-C kategóriás srác ment el filléres cuccokat vásárolgatni, pozitív értékelést gyűjtve a profilon. A mese az volt hogy a tag elvileg hollandba van, onnan "ismerősével" vetetett meg pár cuccot helyben. Hírdetett hibás iphone-t, hibás videókártyát, hibás switchet stb, egész normális áron, mind jegelve voltak szóval biztos volt jó pár delikvense a mocsadéknak. Összegyűlhetnénk ide és csoportosan megtehetnénk a feljelentést elle. Azt se tartom kizártnak hogy aki ment a cuccokért volt a tettes, mert az egyik fórumozó azt írta hogy az egyik tag aki ment velük "Alex"-nak hívták, és nekem is Alex nevet adott meg utaláskor egy győri cib számlaszámra. -
Klotz Patrik
újonc
válasz zackchange97 #3 üzenetére
Sziasztok!
Én a szintén “kishibás” GTX 1070 videokártyáért utaltam el neki 28.500Ft-ot.
Minden egyes nap valami kifogása volt arra, hogy miért nem tudta aznap feladni a csomagot, azt próbálta elhitetni velem, hogy a munkahelyén baleset történt és neki 48 órát kellett dolgoznia.
Illetve nekem Gergely nevet adott meg a számlaszámhoz. -
nlaci0725
csendes tag
Sziasztok!
Jó eséllyel az utolsók között lehettem akik belefutottak ebbe, mivel a 27.500Ft-os összeget a Ryzen 7 3700X-ért 08.04 13.44-kor utaltam el neki, 17.32kor lépett be utoljára az oldalra, illetve az utalásom után nem sokkal archiválta is a hirdetéseit.
Én amúgy Bencének utaltam szintén CIB-es bankszámlára.
Bár sokat nem jelenthet de a profilján Gergő szerepel névnek. -
újonc
Sziasztok! Én egy hibás iphone-t szerettem volna tőle vásárolni… Láttam, hogy voltak értékelései de nem néztem meg sajnos, hogy milyen termékekről kapott értékelést. 51.500 forintot utaltam el neki, nekem már az első “mikor adod fel?” kérdésre se válaszolt csak eltűnt. Ahogy olvastam a ti hozzászólásaitokat mindenki más nevet mondott ahova utalt hát én se leszek különb én István névre küldtem…
-
bufi01
tag
Nekem Ferencz Gergely névre kellett utalni
-
bestdav3333
csendes tag
Sziasztok! Ryzen 5 3600 ra utaltam! 17500ft ot ...Janó lászló névre utaltam!
Számla: 10700031-49737509-32397390[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. Már az elején gyanús volt az olcsó switch. el is vitték előlem. Ezután felkerült egy másik is. Előtte körbekérdeztem azoknál akik értékelték őt mint vásárló hogy minden rendben ment e. Több fiokból is megerősítették hogy nem volt gond az illetővel, annak ellenére hogy a profil friss. (régebbi fiókok, lehet ott is akad azért kamu?) A végén visszamondta a foxpostos postázást, készülék hibára hivatkozva. Felajánlottam neki 11500 forintot(gondoltam ennyit megkockáztatok). Azóta csak a hitegetés ment, de már az első hitegetős üzenet után megírtam neki hogy tudok gratulálni ha 11500 forintot ért a becsülete... én elengedem a témát, mert más ügyböl kifolyólag van már egy ügy folyamatban, ott közel 220000 forinttal tartoznak nekem, minden bizonyítékkal alátámasztva, tartozási elismervénnyel,rendörségi meghallgatással, mégsem történt 2-3 év alatt semmi... Tanulság: ami gyanúsan olcsónak látszik, az továbbra is át.szás
Ahová pedig kérte a pénzt:
Janó László (érdekes módon regisztrálni gergő néven sikerült )
Számla: 10700031-49737509-32397390 -
bestdav3333
csendes tag
Igy jártam pár éve, rendörség stb vagy 10 levelet kaptam hol jár az ügy,majdnem elkelett utaznom berettyóujfaluba tárgyalásra 45 ezer forintom bánta akkor...
-
zackchange97
csendes tag
Nekem ezt a számlaszámot küldte: 10700031-49737509-62192552 Boros Attila Alex néven.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ez persze önmagában nem jelent semmit, de a bankkereso.eu oldal szerint a számlák a CIB Bank Zrt. Győri Központi fiókjához tartoznak, 9021 Győr, Aradi vértanúk útja 10.
Javaslom - ha eddig nem történt volna meg - minél előbb jelezzétek a saját bankotoknál, hogy csalás gyanúja merült fel!
-
bb.bocs
őstag
válasz Intruder2k5 #14 üzenetére
otp robot
Mondjuk köszi az infót, ez újdonság.
ha vlki otpnél intézte esetleg ezt a részét szóljon hogyan kell rendőrséggel én szemszérint nem bohóckodom.
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Sziasztok,
Itt az AMD félkonfig büszke tulajdonosa. Aug 1én fizettem 26500-at, a többi már lényegtelen ahogy látom 🤣
Eddig annyi infóm van, hogy Chrisfurcap barátomtól megkaptam a kis barátja telefonszámát +36202085352 aki tőle vette át neki a cuccot. Elvileg kollégája, megilletődött amikor róla kérdeztem. Kontaktot nem kaptam, elmondása szerint a számomon majd keresnek. Holnap újra hívom…
Adataim: Selmeczi Alex
Számla: 10700031-49737509-86807470Üdv, Dani +36 20 583 5336
-
csendes tag
Feljelentést tett már valaki? Én ma gyűjtöm szépen struktúráltan össze és teszem meg online, a feljelentési ügyszámot majd csatolom. Akinek már van, az küldje légyszi hivatkozásképp.
Üdv, Dani +36 20 583 5336
-
agppci
újonc
Sziasztok!
Remélem nem gond, hogy írok ebbe a topicba. Én nem károsult, hanem az egyik tag vagyok, akitől vásárolt az illető.
Nekem is az előttem felvázolt storyval jött, miszerint Ő Hollandiában dolgozik stb. Nálam is az "ismerőse" járt, de nem készpénzben, hanem átutalással fizetett a cuccokért.
Barion-on keresztül utalt, ezért nevet sajnos nem tudok mondani, de számlaszámot igen:
10700024-49737509-55000000Lekérdezés alapján ez is CIB Bank, de nem győri, hanem budapesti fiók:
CIB Bank Zrt Medve u. fiók 1024 Budapest, Petrezselyem utca 2-8.Remélem, hogy hozzá tudtam valamit tenni a témához. Kívánom, hogy mindenki a legkevésbé fájdalmas úton, mihamarabb visszakapja a pénzét.
-
csendes tag
válasz nlaci0725 #19 üzenetére
Megtettem a feljelentést. Az ORFK online rendszere nagyon jó, gördülékeny, magától értetődő, a "bizonyítékok" szép összeszedésével és csatolásával együtt is 10 perc alatt megvolt az egész. A feljelentési ügyszámban nem vagyok biztos, hogy melyik, akinek már megvan az kisegítene légyszi, mit kell megosszunk egymással?
-
csendes tag
Sziasztok,
Végül személyesen is be kellett menni tanúvallomást tenni. A lent említett mind a 4 számlát és nevet jegyzőkönyvbe vettük, részletes leírással együtt.
Aki még nem tette volna, mindenképp tegyen feljelentést az itteni adatokra is hivatkozva, a számlákkal együtt, hogy átlépjék a szabálysértési határ 50 ezer forintját, és ne legyen szép napjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook x360 1030 G4 i5-8365U 16GB RAM 512GB SSD világító MAGYAR bill érintő képernyő LTE modul
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD MAGYAR BILL
- Playstation 4 Pro Spider-Man edition CUH-7116B
- KIHAGYHATATLAN áron Dobozos új Hp Pavilion Gaming! /Ryzen 5-5600H 8GB 256SSD GTX 1650 Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen