- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
válasz
gixxergabi #6924 üzenetére
Igen, van 1-2 hónap pangás, aztán újra fog menni az akciózás erősen, legyél türelemmel, vagy vegyél SeniorTillátó occsóért, hátha van neki eladó.
-
Khaosz55
addikt
válasz
gixxergabi #6277 üzenetére
Erről írtam.
Action 5 jobb élességben fov-ban 4K120 stabiban. Viszont az Acepro (1) out of box Standard kép jobb mint a Action 5 akárhány bit.Bal oldali az Action5 azt meg Color grading meg LUT-oltam 2 napig. Ergo aki nem tud marha jól Color grading-elni az jobb színeket tud elérni acproval.
Ezért nem válok meg az acepro-tól. Ha lett volna az Action5-ön egy ilyesmi színprofil megtartom.
-
-szabi-
addikt
válasz
gixxergabi #6277 üzenetére
Én is ugyanígy láttam.
-
Khaosz55
addikt
válasz
gixxergabi #5612 üzenetére
Ha jól tudom, de nem biztos akkor a nyomáskiegyenlítéssel kapcsolatban vannak. Pl merülés vagy hegyvidék, repülés, ejtőernyőzés...
De nem tuti ... -
Khaosz55
addikt
válasz
gixxergabi #5561 üzenetére
EV-1 akkor jön be amikor tényleg szikrázó napsütés van. Ha felhős akkor sötétnek találom a képet. Szóval EV -0,5 lesz szerintem, vagy teljes napsütésben EV -1. Küldök privátba egy linket feltöltöttem egy videót az EV-1-ről.
-
Khaosz55
addikt
válasz
gixxergabi #5551 üzenetére
Belenéztem a motoros videókba, és az aszfaltot elnézve úgy valósághű ahogy a kamera felvette. Bukóban én is ilyennek látom az aszfaltot, ahogy nézem az ND filter ezt elmossa az az érzésem ha használnám, nem azt kapnám amit én is látok valójában. Jól bedöntve a motort visszafordítóknál minden részletét látom a bukóban az aszfaltnak.
Kipróbáltam a 360 horizont lock-ot, ami elég jó viszont közelebb hozza a képet és felbontás minősége is romlik. Gondolom csak így tud megvalósulni a horizont lock, de pár snittre jó hogy a kép vízszintes, a motor kormány meg jobbra ballra mozog mint a motoGP-ben. -
Tuninger
addikt
válasz
gixxergabi #5553 üzenetére
Minél több a forrás fps, annál pontosabb a motion blur. Én 60 fps-el rögzítek, 24 fps a timeline, és a 60-as forrásból már tényleg nehéz észrevenni a hibát.
-
válasz
gixxergabi #5551 üzenetére
Nekem a 9-esen volt egy 16-os ND, de én nem a motion blur miatt tettem fel. Egyébként a széleket így is elmosta, de nem volt meg az a száguldozás érzés, szimplán csak olyan lett tőle a kép, mintha életlen lenne a széle, szét lenne esve. Mondjuk ez engem nem zavart (mert a yt feltöltésnél úgy is rengeteget ront a minőségen), de legalább nappal szembe nem égett ki a kép. Nagyobbat nem raktam rá, mert azt már túl sötétnek ítéltem.
Amúgy, nem tudom a 8-as pontosan milyen kialakítású, de én az 5-ösre (2018 igazából) simán rá tudtam húzni a 9-esét (ez ugye olyan amit a lencse elé raksz fel), ugyan látszott hogy nem rávaló (pl a szélén elállt), de a kamerába ez nem látszódott. -
vihartigris
őstag
válasz
gixxergabi #5526 üzenetére
Hol csapattad?
-
Khaosz55
addikt
válasz
Ez frankó lett gratula! Ez most mellkaspánt vagy siskra rögzítés volt ? Nekem a plexi nyitóm pont elöl van így áll részhez nem tudom rögzíteni.
-
Tuninger
addikt
válasz
Na, így kell ennek kinéznie. De adtál hozzá utólag kontrasztot nem?
Nekem a sisakon az állon lévő nézet tetszik a legjobban. Amikor téged mutat az csak rövid ideig érdekes. -
Khaosz55
addikt
válasz
gixxergabi #5370 üzenetére
Sajnos nem tudok mert mellkaspántra csak egy kamerár tudok felrakni. A gopro hátrafelé rakom fel illetve a kerékhez, de majd megprobálom a két kamerát összekötözni ragasztó szalaggal egy útszakaszra. Igaz remélem végig napsütés lesz.
-
válasz
gixxergabi #5217 üzenetére
Már nem emlékszem, hero7-hez volta pár utgy akksi és síelésnél megállt a video 1 perc után, csak a hangot rögzítette tovább. Sztem nem nagy összeg a gyári akku, nem érdemes utángyártottat venni
-
CorsairS
csendes tag
válasz
gixxergabi #5196 üzenetére
Kamerában újraformázva mit ír a teszt? nekem is volt már ilyen, teljes formázást követően azóta is működik.
Igaz azóta időnként formázom a kártyát, nem csak törlöm a fájlokat róla. -
Márton
nagyúr
válasz
gixxergabi #5191 üzenetére
az csak egy kis felbontású fájl, gyors wifi átvitelre
-
Márton
nagyúr
válasz
gixxergabi #5186 üzenetére
Na, ilyet még nem láttam! Mintha valami tömörítési hiba lenne, nem volt túl forró?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged