Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
krack
csendes tag
válasz
zgospel
üzenetére
Pontosan így van.
Ez a motor a CB1000R - azt is próbáltam párszor - többszöröse kormány rezonanciában. Épp ezen fentiek miatt gondolok én is erre. Azonban ahogy leírtam más rögzítési módok a motor elejére rögzítésen és/vagy gumi csillapító gyűrűkön kívűl nem igazán jatszik.
Nem volt most alkalmam próbálgatni, de majd feltehetem biciklire is meg bármire, ezer módot kipróbálni, csak épp nem erre van időm. Nyilván lehet erre a célra, így ebben a formában ez nem jó (az atomrobbanás, meg egy aqkciókamera funkciójának betöltése között hatalmas a diffi
Nem 3 kamera volt, kettő, az első egy Hero 7 volt, az csak néha volt szar, ütődés után meg nem néha
-
K53TA
tag
válasz
zgospel
üzenetére
Ezért írtam, hogy készítsen arról egy videót, hogy hogyan használja, de akkor is kétlem, hogy mindegyik kamera hibás lenne. Az lehet, hogy a kamera nem felel meg az ő céljainak, felhasználásának, de ha ilyen rossz lenne a 8_as széria , akkor arról hallanánk mint a7_es esetében.
A hangvezérlést is azért kérdeztem, mert volt olyan, aki arra panaszkodott, hogy bizonyos háttér zajok leállították nála a felvételt. Persze lehet, hogy az még a 7_nél volt, lusta vagyok vissza keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tesla topik
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez a motor a CB1000R - azt is próbáltam párszor - többszöröse kormány rezonanciában. Épp ezen fentiek miatt gondolok én is erre. Azonban ahogy leírtam más rögzítési módok a motor elejére rögzítésen és/vagy gumi csillapító gyűrűkön kívűl nem igazán jatszik.
Nem 3 kamera volt, kettő, az első egy Hero 7 volt, az csak néha volt szar, ütődés után meg nem néha