Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SeniorTilla

veterán

válasz Vyndree #7157 üzenetére

Épp elég drón tesztet és hype videót nézek. A telefonok nem érdekelnek annyira, hogy még erre is időt szánjak. Nekem még volt 450-es táska telefonom meghekkelve, amitől leolvadt az agyad fél óra után mert a rádiója folyamatosan sugárzott, nem úgy mint a GSM-ek később. Ezekről a dolgokról akik itt írogatnak, a 99%-uk azt sem tudja, hogy mi. A telefon a cseresznyefán termett, vagy megvette a bótban Karira, itt van és kész, az élete alapja. Épp elég volt, a mai egyentelefonok nekem csak használati eszközök. De nem is ez a lényeg.

Sajnos az a tapasztalatom, hogy rengeteg baromság van a tesztekben. Persze nem csak az, sok jó hasznos dolog is, de az ordas nagy ferdítések és hozzá nem értés (vagy direkt úgy hozzáértés ahogy a szponzor elvárja, ami a valóságban fake) miatt már egyre kevésbé van hozzá kedvem. Az egyenséma összehasonlítások, senkit nem érdeklő teszteredmény-táblázatok, stb. miatt egy túlnyújtott és unalmas blabla a legtöbb. Van aki tud írni és tesztelni is, és adok a véleményére, de inkább drónok terén, és sajnos nem hazai. Vannak itthon olyan drón influenszerek, hogy a bicska nyílik tőlük a zsebemben. Nem Bandira gondolok, ő egy normális és elég hiteles, nagy tapasztalattal rendelkező srác. A másikra pl. aki az Air 3s-t egy barlangban tesztelte, hogy tudja-e az RTH-t a Lidarral. Vazzmeg. Ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam.

Nem ismerem ezeket amiket írtál, az 1"-es szenzoros telókat. Nem tudom elképzelni, hogy egy ekkora szenzor hogyan fér el és hogyan kerül rá a fény a megfelelő módon. Még az is lehet, hogy veszek egyet és kipróbálom. Ha írok róla, az saját tapasztalat lesz, nem egy mástól kimásolt és meghivatkozott vélemény. Van DJI Mavic 3 pro drónom, ebben van egy 4:3-os Hasselblad kamera, többek között. Ekkora:

Egy telefon ennek a töredéke vastagságban.

Na mindegy, kiírtam magamból a szart, mert kaptam azért rendesen. ;]

De legalább jól szórakoztok, ez is valami

Új hozzászólás Aktív témák