Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vyndree
üzenetére
Épp elég drón tesztet és hype videót nézek. A telefonok nem érdekelnek annyira, hogy még erre is időt szánjak. Nekem még volt 450-es táska telefonom meghekkelve, amitől leolvadt az agyad fél óra után mert a rádiója folyamatosan sugárzott, nem úgy mint a GSM-ek később. Ezekről a dolgokról akik itt írogatnak, a 99%-uk azt sem tudja, hogy mi. A telefon a cseresznyefán termett, vagy megvette a bótban Karira, itt van és kész, az élete alapja. Épp elég volt, a mai egyentelefonok nekem csak használati eszközök. De nem is ez a lényeg.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy rengeteg baromság van a tesztekben. Persze nem csak az, sok jó hasznos dolog is, de az ordas nagy ferdítések és hozzá nem értés (vagy direkt úgy hozzáértés ahogy a szponzor elvárja, ami a valóságban fake) miatt már egyre kevésbé van hozzá kedvem. Az egyenséma összehasonlítások, senkit nem érdeklő teszteredmény-táblázatok, stb. miatt egy túlnyújtott és unalmas blabla a legtöbb. Van aki tud írni és tesztelni is, és adok a véleményére, de inkább drónok terén, és sajnos nem hazai. Vannak itthon olyan drón influenszerek, hogy a bicska nyílik tőlük a zsebemben. Nem Bandira gondolok, ő egy normális és elég hiteles, nagy tapasztalattal rendelkező srác. A másikra pl. aki az Air 3s-t egy barlangban tesztelte, hogy tudja-e az RTH-t a Lidarral. Vazzmeg. Ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam.
Nem ismerem ezeket amiket írtál, az 1"-es szenzoros telókat. Nem tudom elképzelni, hogy egy ekkora szenzor hogyan fér el és hogyan kerül rá a fény a megfelelő módon. Még az is lehet, hogy veszek egyet és kipróbálom. Ha írok róla, az saját tapasztalat lesz, nem egy mástól kimásolt és meghivatkozott vélemény. Van DJI Mavic 3 pro drónom, ebben van egy 4:3-os Hasselblad kamera, többek között. Ekkora:

Egy telefon ennek a töredéke vastagságban.Na mindegy, kiírtam magamból a szart, mert kaptam azért rendesen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De legalább jól szórakoztok, ez is valami
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- Macska topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)