Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
thebiker #1650 üzenetére
Köszi, értem. Mondjuk a frissítéseket (appok, oprendszer bármi) alapból letiltom minden készülékemen. De értem, szóval azért odafigyelős a dolog.
A Honorok egyáltalán nem érintettek? (Az pedig a Huawei almárkája ugye?). Mondjuk nekem alapból a P30 Pro kamerája tetszik leginkább, szerintem magamnak olyat vennék, csak fotózni is.
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok, olvasva az utolsó pár oldal kommentjeit, felmerült bennem pár kérdés:
1. Van valahol egy komplett leírás A-Z, hogyan kell csinálni? Vagy mindenki úgy mazsolázza össze az infókat? Az összefoglaló alapján meg lehet csinálni? (Még nem olvastam végig, nincs is meg a telefon, csak tervezem)
2. Szabad ma még P40 Pro telefont venni? Megoldható stabilan, biztonságosan a google-t használó appok futtatása? Úgy is, hogy barátnőnek? (Aki nem ért a mókoláshoz?)
3. Mi a helyzet a P30 Proval? Az nem értintett, ugye? Szabad azt még venni ma fő telefonnak? (Főleg a kamera miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest