- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
válasz
FrankóStein #498 üzenetére
Próbáld meg ezekkel:
Base: 409481
Cust: 382942
Preload: 384706 -
illjo
senior tag
válasz
FrankóStein #496 üzenetére
Downgrade hez úgy néz ki, már az 550 es
-
illjo
senior tag
válasz
FrankóStein #494 üzenetére
Szívesen
-
illjo
senior tag
válasz
FrankóStein #492 üzenetére
Legyen a hdb, adb bekapcsolva.Ha be van,Fejlesztői beállítások/usb konfiguráció választása/ próbálgasd kapcsolgatni az opciókat, mikor telefon csatlskoztatva van.Legyen a fejlesztőiben bekapcsolva a mindig kérdezzen rá usb hez csatlakozáskor is.
Ha semmi, pc eszközkezelőjére menj, dugd rá usb re telefont és megjelenik sárga háromszögben egy felkiáltójel ikonnal jelzett usb eszköz. Távolítsd el a jobb egérgomb menüben az eszközt. Húzd le telefont és dugd vissza. -
FrankóStein
aktív tag
Miért van, hogy a HiSuite azt irja, hogy usb csatlakozaskor válasszam a fájlátvitelt, de nekem olyan nincs. Media, meg egyebek vannak, de olyan nincs. És hiába van beallitva a csatlakozaskor hogy nyissa meg hogy mit akarok tenni, de nekem nem jön fel ez az opcio?
P40 pro plus
Köszönöm!
-
-
jeni
félisten
Én ezt úgy reagáltam le,hogy lehet a korábbi verzió zárás esetén sem lehetett neked vissza lépni. De fentebb írva lett valakinek tegnap sikerült neki a dolog. Az is lehet esetleg amivel félre sikerült az adott verzió kiválasztás lehet pont amiatt vagy elakadva a downgrade sikertelensége miatt.
Bár én tévednék.
Én a történtek után biztosan nem merek ide oda tologatni a verziókat a mobilomon. Nehogy én is bele essek ebbe a szituba.
Amúgy fullra működik minden?
4G
5G?
USB kezelés?
IMEI rendben vannak?
Hangok,stb...
Ha ez oké annak örülj egyelőre.
Ne csinálj téglát a telódból -
illjo
senior tag
Akkor egyelőre kifogytam..
Esetleg nézd meg, hogy legújabb hisuiteal nem jelenik e meg a frissítésnél a 'visszaállítás egy régebbi verzióra' opció. Persze, ahogy ment is erről az eszmecsere a közelmúltban, ha megy is, nem lesz usb lehetőség, így a dload downgrade a rollback után kérdéses. Nm kártyával viszont jó lehetne. Ha... Bár túl sok a ha..Csak a lehetőségek miatt említem ezeket -
jeni
félisten
hello.
én is ugyan olyan módszerrel mentem végig ahogy csináltad,a 10.0.1.131 verziót és a C432R4-l és 2x is feltettem sikeresen,mivel 2x magától felfrissült a 11.x.x.x verzióra engedélyem ellenére,de az is igaz sose volt feltéve a 11.x.x.19x valahány a telomon.
azóta is a 10.0.0.1.131-n van a mobilomon.
ahogy az illjo írta nem tudni mi kavart be,de sanszos valamit elnéztél,de a többiek is biztatnak arra,hogy csináld újra és sikerülni fog.ne 5 perc alatt akard ezt megcsinálni hanem szánj rá 20-30 percet,ha már 1200%-ban tuti a dolog akkor csináld az újra húzást.
szerintem a P40 Pro-t a Harmony fogja végleg bezárni illetve kizárni a tovább lehetőségről.
-
illjo
senior tag
válasz
#72445440 #462 üzenetére
Csak azért írtam neki azokat a fw eket, mert kolléga pro topikban ezeket jelölte meg és a leírása szerint működött ezekkel. Elvileg ha hivatalos magyarországi készülékekről van szó, szerintem ezek univerzek, mindegyikre jók kellene, hogy legyenek. Sztem ott más gond lehet, de lövésem sincs mi okozhatja.
De tényleg jó lenne, mivel statisztikailag p40 prora teszik legtöbben a mókot, összegyűjteni mik a működő firmfimderes few ek. Elegek lennének a sorszámok mert úgy már meg lehet találni őket -
illjo
senior tag
-
Zorma
csendes tag
válasz
#72445440 #450 üzenetére
Nekem valami miatt nem megy a rollback, amikor a telefon ujraindul piros felkijaltojel a verification firmware-nel. (5% után)
Amiket választottam:
Azt néztem hogy irtad valahol hogy az E és P számnak egyeznie kellene, de a hisuite ba ezt irja ami eppen van a telon: 11.0.0.193 C432E3R4P3
Amit pedig rárakna : 10.1.0.131 C432E7R4P1
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest