Hirdetés
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtollasodik középkategória
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
És több helyen még előrendelői 80e Ft-os kedvezmény is van (Alza, Yettel) bizonyos feltételek mellett. Mondjuk örültem volna, ha még ütősebb áron hozzák be itthon új belépőként.
Én pár hónapig használtam Pixel 7-et, szerethető készülék volt, voltak benne apróságok, amik jobban tetszettek, mint a Galaxykban.
Nyilván nem tökéletes, de ilyen nincs is.
#61: Értem én, ha valaki az UWA kamerát használja és örülne ott is fejlődésnek, de személy szerint engem az sem zavarna, ha nem lenne rajta a mobilon és inkább 2 telefotót raknának fel. Sokkal hasznosabb nekem
#87: Ezen én is gondolkodtam, de nem hallottam róla semmit. Mondjuk nekem a 6 főverzió is bőséges, tekintve, hogy meddig marad egy-egy mobil nálam.
#94: Igen, a Samsung webáruházban kb. nem érdemes az alapárral számolni, mert gyakorlatilag mindig van valami akció, kupon, amivel le lehet nyomni legalább 10%-kal az árat.
Más:
Nekem is kevésnek érződik ezen az árszinten a 128 GB, még akkor is, ha valakinek elég. Vagy még olcsóbnak kellene lennie, vagy 256-ról indulni.A dizájn szerintem el lett találva, mondjuk a Pixelek mindig is tetszettek nekem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek kamerákkal, ám szűk tárhellyel érkezett hazánkba a legjobb referenciamobil.
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest