- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
bedibazsa #88 üzenetére
Üdv a klubban,
én is sokmindennel -többek közt almával is-próbálkoztam korábban, de a sima Pixel 7 nekem is az eddigi legjobb mobilom.
Magam is külföldön élve, ahol szolgáltatónál is kapható hivatalosan, azt tapasztalom hogy nincs gond a kapcsolattal, perfekt.
DE, mikor szabadságra tavaj hazarepültem, számos alkalommal nem látott egyaltalán hálózatot, Kecskeméten konkrétan a fél városban nem...
Szóval valahol meg lehet érteni az otthoniakat isA cikkhez:
a cikk nem rossz.
Ami a Pixel 8 / 8 Prot illeti, szerintem nagyon szépre sikeredtek, ez a lekerekített dizájz, ezzel a kék színnel szerintem nagyon szép.Ami a Tensor G3 gyenge teljesítményét illeti, saját Pixeleimből kiindulva én is azt mondom, hogy kit érdekelnek a benchmarkok, ezek mennek ezekkel is szépen.
De megértem ha valakinek ez zavaró, hisz sokkal olcsóbban is kapni erősebb procival szerelt mobilokat, nem is keveset.
Az árat kicsit soknak érzem, a sima P7 pl csak 650-en indult, és alig néhány hónappal később 550 euróért volt elég sok hejen, ez elég nagy áremelkesés.
-
vakablak93
őstag
"ha valahonnan megtesszük a második generációs Pixel Stand töltőt" - elnezést kedves cikkíró, de ez biztos megtesszük akart lenni az utolsó oldalon? Ha igen, elnézést érte és a komment törölhető
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged