- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabes13
tag
válasz
Valaki87 #955 üzenetére
Szia. Az üzem idő az nagyon jó. Az en hasznalati szokasaimmal siman 2 het, de en alvásnal nem használom, néha pulzus, stressz, ekg stb, de nem napi szinten. Edzesre sem, 70%-ba egy sima óra funkciót tölt be. Szerintem aki hasznalja, normálisan arra amire való, a 7 nap az meg van.
5g? Nincs belőle LTE valtozat, illetve még fizetés sem megy (még) -
Gabes13
tag
válasz
Primary92 #952 üzenetére
Üdv. A probléma a tetű google "ùjításában" rejleik. Jól szét barmolták azt a részét.
Évekig vissza tudtam nézni merre jártam, stb. Azt hiszem tavaly valtoztattak valamit rajta és azóta egy szar. Elveszett minden a múltbéli utvanalaimrol, ha új készüléket állítok be, akkor is ugrott eddig minden. Azt hiszem ki lehet választani, hogyan mentse el és elvileg megmarad minden, de eddig amit próbáltam ígyis-ugyis menteni, teljesen mindegy volt.
Majd valaki kijavít, vagy pontosabban leírja esetleg, ha nem írtam jól. -
Gabes13
tag
Üdv mindenkinek. Kint a decemberi frissítés.
775mb -
Gabes13
tag
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged